#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi bir paraya alıcısı çıkarsa eğer Onur'un takıma kazandırılması koşuluyla satılabilir.

Onur olmazsa. Kalsın.

tam trabzon sifasi olsun da herkes cani ister gibi oynasin, biz bunlardan kurtulmak istiyoruz sizde gelip kim varsa daha da ekiyorsunuz ve takimdaki iyi adamlari yolluyorsunuz, Wesley de gitsin Selcuk tam kral olsun

tam trabzon sifasi olsun da herkes cani ister gibi oynasin, biz bunlardan kurtulmak istiyoruz sizde gelip kim varsa daha da ekiyorsunuz ve takimdaki iyi adamlari yolluyorsunuz, Wesley de gitsin Selcuk tam kral olsun

Trabzonlular takıma toplandı, takımı sabote ediyorlar, kafalarına göre at koşturuyorlar görüşünü son derece sığ ve mesnetsiz buluyorum.

İyi futbolcu heryerde iyidir. Yabancı kuralını düşününce, musleranın büyük rakamlara satılıp kulübe para kazandırması ve en az onun kadar iyi bir kalecinin belki de üçte biri fiyata takıma kazandırılması hem lanet olası yabancı kuralı konusunda takımı rahatlatır hem de para kazandırır.

Bunları yazarken bir muslera hayranı olduğumu, futbolculuğunu da karakterine de çok beğendiğimi, GS formasına çok da yakıştığını ekleyeyim.

Ben bu haberlere inanmak istemiyorum :sad007::sad007::sad007:

Son haftalar takım formsuz olduğunan Muslera da ekstra bir performans göstermiyor.Ben yine de ligi en az gol yiyen takımı ve kalecisi olarak tamamlayacğını düşünüyorum...

medya buldu malzemeyı sıraya dızdı gardas ınanmayın bu serefsız turk spor medyasına nando bız ıstmedkce gıtmez..

5 yillik yeni kontrat verirsek kalacakmis, burada futbol hayatini devam ettirmek istiyormus..

Fatih Terim: Muslera kaybettiğimiz zaman, odama geliyor. Başı eğik bir şekilde. Bana kaybettiğimiz zaman kafasını kaldırıp suratıma bakmıyor. İkimzide susup birbirmize bakıyoruz sonra kucaklaşıyoruz. Söyleyin nereye gidebilir ? Nereye gönderebilirim onu ? O bizimle HİÇ BİR YERE GİTMİYOR !

Aklımda bu oldukça gitmeyeceğine olan inancım tam.

ya su erhan telli ne gereksiz bi adamdır ya resmen sopa yemek için ugrasıyor sokmayıun su adamı floryaya

Muslera dünyanin en iyi kalecilerindendir!

Bunun tersini idda eden, Musleradan daha iyi 10 kaleci saysinlar da görelim bu kisilerin futbol anlayisini.

Yeni yıla girerken KAP'a sözleşme uzatma görüşmeleri ile ilgili açıklama yapılmıştı. Bu kadar uzun sürmesi hayra alamet değil.

Haberler yalan olabilir yahut Muslera yalanlamış olabilir ancak kuvvetle ihtimal bazı problemler olmalı. Son dönemlerde maçlara konsantre olamadığını görüyoruz. Anlamsız çıkışlar yapıyor.

Bu adamı kaybetmemek gerekir. Satılacaksa eğer hem iyi bir bedel hem de Onur alınmalı. Yabancı iyi kaleci bulmak pek kolay olmuyor, vasat isimlerle kontenjan harcamak sağlıksız olur. Onur'un da çok belirgin bir şekilde yan top zaafı var. Defansta hava toplarına hakim bir stoper bulmalıyız, Pepe ya da Terry gibi biri yeni kirazımız olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt