#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Biraz bakkal işi olacak ama bu adamcağızı 10-11'e aldın zaten, Onur'u da 6-7'den aşağı alamazsın. Ee sen şimdi gidip bu adamı 20'ye satarsan ne anlamı kaldı ki gelecekte sana verebileceklerini saymıyorum bile.

Bu maçtan sonra alırlar bu adamı elimizden :( Harikaydı yine.

Bugün çok kritik müdahaleler yaptı. Biraz önde olması realin hızlı ataklarını kesti.

di maria'nın pozisyonu çıkardı 2-0'ı engelledi mourinho'da şaşırdı o kurtarışa:yenieek:

nazar-boncugu-029.jpg

İyi bir kaleci her zaman takıma güven verir.

Helal olsun Muslera. Şampiyonluk yolundaki en önemli kozlarımızdan biri.. :ayatollah:

Harikasın be Nando :ayatollah: En çokta haketmediğin bir savunma ile oynuyorsun ona üzülüyorum.

di marianın pozisyonunda mourinho bile şaşırdı hatta eliyle gösterdi nasıl kurtardığını

Benim anlamadigi Muslera'nin kosu mesafesinin 3-3.5 km'yi hic asmamasi. Diego Lopez 5 km kosmus. Gecen Schalke maclarinda da bu böyleydi Muslera 3-3.5 arasi Hildebrand 4-5 km kosmustu. Dortmund dün macta yine 120 km'ye yakin kosmus. Dortmund bu sezon bir macta takim olarak 127 km bile kosmus. Biz Real Madrid macinda sadece 106 km kosabilmisiz.

Edit: Ajax macinda kosmuslar 127 km bu bir rekor CL'de.

Benim anlamadigi Muslera'nin kosu mesafesinin 3-3.5 km'yi hic asmamasi. Diego Lopez 5 km kosmus. Gecen Schalke maclarinda da bu böyleydi Muslera 3-3.5 arasi Hildebrand 4-5 km kosmustu. Dortmund dün macta yine 120 km'ye yakin kosmus. Dortmund bu sezon bir macta takim olarak 127 km bile kosmus. Biz Real Madrid macinda sadece 106 km kosabilmisiz.

Scott Piri sezon başında bir ayar çeksin bakalım bizimkilere o zaman daha iyi koşarız.

Bu gayet doğal.. kalemizde kolay tehlike versek de maçın büyük bölümünde oyunu rakip yarı sahaya yıkıyoruz.. haliyle rakip kaleci oyunun yönüne göre sürekli yer değiştirmek ve hareket halinde olmak zorunda..

ekstra libero gibi oynadi.. gozumun onune Tafo geldi..

ilk geldigin gunden guveniyordum sana.. bazilari gereksiz elestirsede..

kaliteli adamsin vesselam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt