#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Maçı izlerken kafamız raad :D

Barça,Real,Man. Utd , Bayern vs. en iyi kulüplerin kalesini koruyabilecek kalitede.

Çoğu büyük takımın kalecileri belli zaten ama bir Barçada belirsizlik var sanırım , Valdes gidecekmiş.

Umarım Muslera'ya talip olmazlar.:sad007::sad007::sad007:

Barça,Real,Man. Utd , Bayern vs. en iyi kulüplerin kalesini koruyabilecek kalitede.

Çoğu büyük takımın kalecileri belli zaten ama bir Barçada belirsizlik var sanırım , Valdes gidecekmiş.

Umarım Muslera'ya talip olmazlar.:sad007::sad007::sad007:

keske barcelona talip olsa, adamlar son 3-4 sene manyak gibi para sactilar dandik dandik adamlara, muserla ya da 40 versinler bi bari xD

Bu defansa rağmen ligin en az gol yiyen takımıyız...Bunda da en büyük pay sende Nando...

dün bir pozisyon vardı lua lua sol çaprazdaki karabuklu oyuncuya pas attı oda kaleye vurdu hakikaten zor toptu sektirmeden yakaladı sektirse karabuklu oyuncuyu boş kaleye bile girebilirdi helal olsun muslera

:016: türk olma şansı olsada 40 yaşına kadar kalsa bizde : (

Sv: #25 Fernando Muslera

dün bir pozisyon vardı lua lua sol çaprazdaki karabuklu oyuncuya pas attı oda kaleye vurdu hakikaten zor toptu sektirmeden yakaladı sektirse karabuklu oyuncuyu boş kaleye bile girebilirdi helal olsun muslera

Aynen süper duruyor maşallah

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Son maçlar da sadece kalecilik yapmıyor.Bazen stoper bazen ön libero gibi toplara çıkıyor.Şurda bu adam satılsın diyenleri tek tek yazıyorum.Aksi bir durumda satılırsa ben bu arkadaşlara kına dağıtacam.

Muslerayla 10 yillik sözlemse yapalim !! :ayatollah:

Karşı karşıyalarda savunma oyuncumuz rakip hücumcuları takip ederken kalesinden fazla açılması kusurunu düzeltmesi kendisine söylenmelidir.

Güven veriyor.

wakabayashi terk :ayatollah:

7123BIPeasiCUAA47V5.jpg

takımdaki en sevdiğim yabancı oyuncu ama aynı zamanda yerini bir türk ile en kolay doldurabileceğimiz yabancı oyuncu. ben böyle işin ta...

Bize hep böyle bir kaleci lazımdı gitmesini hiç istemem.Bu savunma hatalarına rağmen bu kadar az gol yediysek, katkısı büyük.En önemlisi güven veriyor.

Muslera yapmış olduğun hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz.

İstemesemde tahminimce Barca ya 30 milyona göndeririz bu valdezi gördükten sonra.

Adamlar 30 verse bizim yönetim kesin satar. Keşke kontenjan falanda olmasada hiç düşünmesek kim gidecek nereden yer açılabilir diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt