#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

kanat ve sol bek sorunu çözülür ama bu seferde kaleci sıkıntısı doğar onur beklentileri zor karşılar musleradan sonra ama elimizde mecbur gibi kontenjan açısından :/ muslera :sad007:

imkani yok mantik da bozuk 1 yabanci ver 2 yabanci al. zaten yabanci kontenjani bizim basimizi agirtiyor yani geciniz bu teklfi dogru oldugunu sanmiyorum.

muslera gtsin onur gelsin diyen sabotajcidir dont take to the kaal.

Muslera'nın kalmasını herkes istiyor da biz bu yabancı sınırı varken hem lider stoper,hem yardıran sol beki nasıl alacağız? Yerlilerde yok böyle özelliklere sahip olan oyuncular.Bu yüzden Onur lazım.Yedek olarak gelmeyi kabul eder belki.Hem Muslera sık sık hayalinin Premier Lig olduğunu söylüyor.Böyle oynamaya devam ederse o hayaline ulaşır.

Antep maçında kalede Onur olsaydı maçı gol yemeden tamamlayabilirmiydik acaba gerçekten merakımdan soruyorum.

Onur un çok maçını izlemedim eğer evet gol yemezdik diyenler çoğunluktaysa Onur u Muslera yerine almakta sakınca görmüyorum

Menajeri Barca'nın teklifi yok demiş.

Antep maçında kalede Onur olsaydı maçı gol yemeden tamamlayabilirmiydik acaba gerçekten merakımdan soruyorum.

Onur un çok maçını izlemedin eğer evet gol yemezdik diyenler çoğunluktaysa Onur u Muslera yerine almakta sakınca görmüyorum

Bu sezon Orduspor maçından sonra kendisine geldi Muslera. Ondan önce yoklara oynuyordu.

Onur , Muslera gibi yan toplar sıkıntılı. Reflekleri çok az Musleradan iyi. Oyuna sokmada biraz kötüdür Musleraya göre, bana göre. 2 yaş daha genç ve TÜRK statüsünde.

Muslera teklif gelse tutamazsın. hayali premier lig vs. Öyle diyordu.

Sonuçta Onur Kıvrak alınsın.

Onur un çok maçını izlemedim eğer evet gol yemezdik diyenler çoğunluktaysa Onur u Muslera yerine almakta sakınca görmüyorum

Böyle değerlendirme yapmak yanlış..Onur'un bu hafta kurtardığı bir şut var o topu Muslera yerdi..Ama Muslera'nın tuttuğu birçok pozisyonu da Onur yerdi.. Bence maç maç -pozisyon pozisyon değil de tüm sezonluk performanslar baz alınmalı... O kulvarda ligin en iyisi zaten tartışmasız Muslera'dır..

kimse istemiyor musleranın gitmesini

keşke futbolu bizde bıraksa

ama adam ilk geldiği günden beri premier ligde oynamak istediğini söylüyor

sözleşmesi bitince bonservis bedeli olmadan gideceğine

satalım da para kazanalım bari

yine diyorum keşke gitmese..

hep bizimle kalsa

Tamaminda degerlendirmek lazim ikisini de. Muslera´nin artilari daha fazla Onur´a göre.

Onur´un refleksleri üst düzeyde. Inanilmaz seyler yaptigi da oluyor, bunu inkar edemeyiz.

Ama Muslera´nin topu oyuna sokmasi, teknigi, yan toplardaki basarisi vs. Onur´dan iyi kaleci oldugunu gösteriyor.

Su sezon bi bitsin de, görürüz ne olacagini. Ayrica Muslera gittiginde Onur´un gelmesi garanti mi ki? Sanmiyorum.

Tamaminda degerlendirmek lazim ikisini de. Muslera´nin artilari daha fazla Onur´a göre.

Onur´un refleksleri üst düzeyde. Inanilmaz seyler yaptigi da oluyor, bunu inkar edemeyiz.

Ama Muslera´nin topu oyuna sokmasi, teknigi, yan toplardaki basarisi vs. Onur´dan iyi kaleci oldugunu gösteriyor.

Su sezon bi bitsin de, görürüz ne olacagini. Ayrica Muslera gittiginde Onur´un gelmesi garanti mi ki? Sanmiyorum.

Garanti tabi,Ts'de para yok.Transfer yapmak icin mecbur oyuncu satacaklar.Tolga gibi bir kalecileri varken,Onur'u 7.5 m euro'ya okutmak bence cok mantıklı.

Onur son dönemlerde biraz kilo aldı ve hantallaştı sanki ama iyi bir antreman programı ile kendine gelir.Ne olursa olsun yerli bazında 1 numaradır.

6 haftalık galibiyet serisinin olmasındaki en büyük etkendir,6 haftadır gerçekten mükemmel+Cl maçlarınıda dahil etmek gerekir.:005:

musleranın en kötü yanı topu oyuna sokması.nerdeyse tüm degajlar rakipe gidiyor,bazen toplar taca da gidiyor

Muslera ve Onur arasında yetenek açısından inanılmaz bir fark yok bence ama istikrar ve performans açısından fark var.Muslera sakinliğini koruyan ve belli bir istikrarı var ve en kötü performansı bile çok düşük bir seviye değil iyi performansını zaten hepimiz biliyoruz ama Onur'un kötü günü Muslera'dan daha kötü ama iyi günü de Muslera'dan iyi olabiliyor.Tek başına maç kurtardığı maç çok oluyor.Tabi Muslera kalitesinde mi tartışılır ama yabancı kontenjanı düşünen takım için Onur olmuş Muslera olmuş çok farketmez zaten mümkün olduğunca topu kaleye getirmememiz lazım.Gelen topları da ikiside bir zahmet kurtarsın. :)

musleranın en kötü yanı topu oyuna sokması.nerdeyse tüm degajlar rakipe gidiyor,bazen toplar taca da gidiyor

Bir Cordoba değil ama bu lige gelmiş topu en iyi oyuna sokan kalecilerden. Ayrıca bu sene libero gibi öne çıkarak çok maçımızı kurtardı, bu yönünü de çok iyi geliştirdiğini düşünüyorum, sezgileri zaten muhteşem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt