Kubilay Ankara
Kırmızı Üye
- 20 Ağustos 2011
- 2.409
- 0
- 996
Cevap: #25 Fernando Muslera
Alex Song, Adriano, Sanchez paketi olsa daha güzel olurdu
Alex Song, Adriano, Sanchez paketi olsa daha güzel olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muslera gtsin onur gelsin diyen sabotajcidir dont take to the kaal.
Antep maçında kalede Onur olsaydı maçı gol yemeden tamamlayabilirmiydik acaba gerçekten merakımdan soruyorum.
Onur un çok maçını izlemedin eğer evet gol yemezdik diyenler çoğunluktaysa Onur u Muslera yerine almakta sakınca görmüyorum
Antep maçında kalede Onur olsaydı maçı gol yemeden tamamlayabilirmiydik acaba gerçekten merakımdan soruyorum.
Onur un çok maçını izlemedim eğer evet gol yemezdik diyenler çoğunluktaysa Onur u Muslera yerine almakta sakınca görmüyorum
Tamaminda degerlendirmek lazim ikisini de. Muslera´nin artilari daha fazla Onur´a göre.
Onur´un refleksleri üst düzeyde. Inanilmaz seyler yaptigi da oluyor, bunu inkar edemeyiz.
Ama Muslera´nin topu oyuna sokmasi, teknigi, yan toplardaki basarisi vs. Onur´dan iyi kaleci oldugunu gösteriyor.
Su sezon bi bitsin de, görürüz ne olacagini. Ayrica Muslera gittiginde Onur´un gelmesi garanti mi ki? Sanmiyorum.
Tamaminda degerlendirmek lazim ikisini de. Muslera´nin artilari daha fazla Onur´a göre.
Onur´un refleksleri üst düzeyde. Inanilmaz seyler yaptigi da oluyor, bunu inkar edemeyiz.
Ama Muslera´nin topu oyuna sokmasi, teknigi, yan toplardaki basarisi vs. Onur´dan iyi kaleci oldugunu gösteriyor.
Su sezon bi bitsin de, görürüz ne olacagini. Ayrica Muslera gittiginde Onur´un gelmesi garanti mi ki? Sanmiyorum.
musleranın en kötü yanı topu oyuna sokması.nerdeyse tüm degajlar rakipe gidiyor,bazen toplar taca da gidiyor
musleranın en kötü yanı topu oyuna sokması.nerdeyse tüm degajlar rakipe gidiyor,bazen toplar taca da gidiyor