- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet garip yemin ederim, dünyanin en iyisi felan filan, vallaha garip...![]()
Nereye dünyanın en iyisi yav? Neuer, Casillas, Buffon, Hart var. Handanovici çok izlemedim ama bu seneki katkısı olağanüstü deniyor. Lloris ve De Gea ile aynı seviyededir en fazla.
Nereye dünyanın en iyisi yav? Neuer, Casillas, Buffon, Hart var. Handanovici çok izlemedim ama bu seneki katkısı olağanüstü deniyor. Lloris ve De Gea ile aynı seviyededir en fazla.
Tutarsız konuşuyorsunuz..
Neuer, Casillas, Buffon'un önlerindeki savunma 4'lüsü ile bizdeki bir mi ?
Bu saydıklarından belki Casillas dışında hiçbirinden çok fazla eksiği yok. Lloris ve De Gea'dan da iyi kaleci.
Lloris ve De Gea'dan iyi olabilir, onları da çok seyretmedim bu sezon ama çok fark yoktur aralarında.Tutarsız konuşuyorsunuz..
Neuer, Casillas, Buffon'un önlerindeki savunma 4'lüsü ile bizdeki bir mi ?
buffonun munıh performansları ıbretlık
Bence Neuer daha iyi Casillas'tan. Hart ve Buffon'a yakın ama Muslera tabi.Lloris ve De Gea'dan iyi olabilir, onları da çok seyretmedim bu sezon ama çok fark yoktur aralarında.
Hani tartışmayacaktın?
Defans hattı kalecinin becerilerini değiştirmez.
bundan 4 tane koyunca tartışayım dedim..
Muslera'nın adının geçmediği klüp yok, Kime sorarsan sor dünyanın bir numarası diyor ki bunu suyun karşısındaki yogi bile dedi..
Şampiyonlar Liginde gösterdiği performans , ligdeki üstün performansı , bir pozisyonda bile 3 defa topu çıkarması , daha neler neler..
Bayern Münih ile bizim karşılaştığımız takımlar bir mi? (Ergün Duran senin için de geçerli burası)
Bizim Türkiye ligi o kadar da tırt bir lig değil ,
Bayern Münih sadece o takımlarla uğraşırken biz hakem+federasyon gibi etkenlerle de uğraşıyoruz.. Neden böyle dedim çünkü karşındaki rakiplere çok kolay pozisyon hazırlıyor hakemler..
İkincisi Bayern Münih'in takım savunması bizi 4-5'e katlar.. Savunmadaki oyuncuları kusursuz oynuyorlar..
Bizde nasıl ? Dany-Semih-Riera çok tutarsızlar.. Üstüne birde Eboue'nin savunmayı unutarak oynamasını da ekelrsen savunmamız kötü durumda oluyor..
Muslera resmen tek başına savaşıyor , Benim gözümde dünyanın gerçek bir numarasıdır..
Bayern Münih ile bizim karşılaştığımız takımlar bir mi? (Ergün Duran senin için de geçerli burası)
karsılasma degıl dostum pozısyon lar benım demek ıstedıgım,
ıkıncısı defans faktörü gayet onemlı
gecen yıl 20 maç gol yemedı muslera ujfalusı faktorunun onemı
yanı kısacası defans faktörü ıle pozısyon faktorunu kıyaslamak olmamış