#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

:D:D:D:D Nereye dünyanın en iyisi yav? Neuer, Casillas, Buffon, Hart var. Handanovici çok izlemedim ama bu seneki katkısı olağanüstü deniyor. Lloris ve De Gea ile aynı seviyededir en fazla.

Ya Talha hala komşu ile kazdasın:)

Hadi Neuer ve Buffon dedin ama Hart Muslera'dan nasıl daha iyi yahu:)

De Gea ve Lloris'i Muslera ile kıyaslamak ayıp:lol:

:D:D:D:D Nereye dünyanın en iyisi yav? Neuer, Casillas, Buffon, Hart var. Handanovici çok izlemedim ama bu seneki katkısı olağanüstü deniyor. Lloris ve De Gea ile aynı seviyededir en fazla.

Bu saydıklarından belki Casillas dışında hiçbirinden çok fazla eksiği yok. Lloris ve De Gea'dan da iyi kaleci.

en ıyı kalecı benım gözümde

bıde su degaj sorununu çözse

Tutarsız konuşuyorsunuz..

Neuer, Casillas, Buffon'un önlerindeki savunma 4'lüsü ile bizdeki bir mi ?

buffonun munıh performansları ıbretlık

Bu saydıklarından belki Casillas dışında hiçbirinden çok fazla eksiği yok. Lloris ve De Gea'dan da iyi kaleci.

Bence Neuer daha iyi Casillas'tan. Hart ve Buffon'a yakın ama Muslera tabi. :ka21: Lloris ve De Gea'dan iyi olabilir, onları da çok seyretmedim bu sezon ama çok fark yoktur aralarında.

Tutarsız konuşuyorsunuz..

Neuer, Casillas, Buffon'un önlerindeki savunma 4'lüsü ile bizdeki bir mi ?

Hani tartışmayacaktın?

Defans hattı kalecinin becerilerini değiştirmez.

Bence Neuer daha iyi Casillas'tan. Hart ve Buffon'a yakın ama Muslera tabi. :ka21: Lloris ve De Gea'dan iyi olabilir, onları da çok seyretmedim bu sezon ama çok fark yoktur aralarında.

Hani tartışmayacaktın?

Defans hattı kalecinin becerilerini değiştirmez.

:D:D:D:D:D bundan 4 tane koyunca tartışayım dedim..

Muslera'nın adının geçmediği klüp yok, Kime sorarsan sor dünyanın bir numarası diyor ki bunu suyun karşısındaki yogi bile dedi..

Şampiyonlar Liginde gösterdiği performans , ligdeki üstün performansı , bir pozisyonda bile 3 defa topu çıkarması , daha neler neler..

:D:D:D:D:D bundan 4 tane koyunca tartışayım dedim..

Muslera'nın adının geçmediği klüp yok, Kime sorarsan sor dünyanın bir numarası diyor ki bunu suyun karşısındaki yogi bile dedi..

Şampiyonlar Liginde gösterdiği performans , ligdeki üstün performansı , bir pozisyonda bile 3 defa topu çıkarması , daha neler neler..

Hmmm. 3 tane koysam tartışmazdın yani. ;)

Ayı Yogi'nin yorumları işine gelince doğru oluyor, gelmeyince Allah'ın Fenerlisi oluyor ama.

Kime sorarsam sorayım Neuer dünyanın bir numarası deniyor. Ki öyle de zaten. Birçok otorite de Muslera'yı en iyi ihtimalle 3. sıraya dahil ediyordur herhalde, en son 6., 7. falan oluyodu, iyimser bakıyorum.

Bayern Münih ile bizim karşılaştığımız takımlar bir mi? (Ergün Duran senin için de geçerli burası)

Bizim Türkiye ligi o kadar da tırt bir lig değil ,

Bayern Münih sadece o takımlarla uğraşırken biz hakem+federasyon gibi etkenlerle de uğraşıyoruz.. Neden böyle dedim çünkü karşındaki rakiplere çok kolay pozisyon hazırlıyor hakemler..

İkincisi Bayern Münih'in takım savunması bizi 4-5'e katlar.. Savunmadaki oyuncuları kusursuz oynuyorlar..

Bizde nasıl ? Dany-Semih-Riera çok tutarsızlar.. Üstüne birde Eboue'nin savunmayı unutarak oynamasını da ekelrsen savunmamız kötü durumda oluyor..

Muslera resmen tek başına savaşıyor , Benim gözümde dünyanın gerçek bir numarasıdır..

Bizim Türkiye ligi o kadar da tırt bir lig değil ,

Bayern Münih sadece o takımlarla uğraşırken biz hakem+federasyon gibi etkenlerle de uğraşıyoruz.. Neden böyle dedim çünkü karşındaki rakiplere çok kolay pozisyon hazırlıyor hakemler..

İkincisi Bayern Münih'in takım savunması bizi 4-5'e katlar.. Savunmadaki oyuncuları kusursuz oynuyorlar..

Bizde nasıl ? Dany-Semih-Riera çok tutarsızlar.. Üstüne birde Eboue'nin savunmayı unutarak oynamasını da ekelrsen savunmamız kötü durumda oluyor..

Muslera resmen tek başına savaşıyor , Benim gözümde dünyanın gerçek bir numarasıdır..

Tutarsızlar ama ligde en az pozisyon veren takımız herhalde, biraz top da gelsin kaleye değil mi?... Ayrıca hakem, federasyon gibi etkenler rakip forvetin topu filelere yollamasını sağlamıyor. Her şeye bahane bulacaksan işimiz iş...

Top 10: Goalkeepers in world football | GiveMeFootball

Ranking the 10 Best Goalkeepers in World Football This Season | Bleacher Report

Şu listelerde Muslera yok bile. "Kime sorarsan sor" komik kalıyor yani.

https://youngjournalistacademy.com/2013/04/15/top-10-keepers-2012-2013/

Bence Taha Küllü çok yanlış bir şey dememiş.Saydığı adamlar Oğuz Dağlaroğlu değil.Muslera daha 2-3 senedir Avrupa'da boy gösteriyor.Duygusal bakıyoruz bence.

Bayern Münih ile bizim karşılaştığımız takımlar bir mi? (Ergün Duran senin için de geçerli burası)

karsılasma degıl dostum pozısyon lar benım demek ıstedıgım,

ıkıncısı defans faktörü gayet onemlı

gecen yıl 20 maç gol yemedı muslera ujfalusı faktorunun onemı

yanı kısacası defans faktörü ıle pozısyon faktorunu kıyaslamak olmamış

Talha o listeler nebicim listeler, Ruffier, Benficanin Artur'u, Brad Guzan Aston Villa, De Sanctis, Stekelnburg vs..

Bence en iyi 10 kaleci arasindadadir Muslera..

ama bi Neuer degildir.. suanda bana gore 1 tane iyi kaleci var o'da Neuer.. gerisi Muslera kalitesinde.. ve az daha iyi olabilir..

onlarda.. Joe Hart, Casillas vs..

fazla iyi kaleci yok bana gore..

karsılasma degıl dostum pozısyon lar benım demek ıstedıgım,

ıkıncısı defans faktörü gayet onemlı

gecen yıl 20 maç gol yemedı muslera ujfalusı faktorunun onemı

yanı kısacası defans faktörü ıle pozısyon faktorunu kıyaslamak olmamış

Şu faktör de önemli. Kaleci gününde olmayabilir. Onu geçtim, karşısında geleni geçeni tam anlamıyla ezen bi takım var ve "performansı ibretlikti" diyorsun. Defans tabi ki çok önemli, ama defans bi yere kadar önemli. Senin dediğim şey için önemli. İstatistik için. Kaleciyi değerlendirmek için çok da gerekli değil. Onur'un önünde mesela hep berbat bi savunma oluyor ama adam ligde en az gol yiyenlerden olmayı başarıyor. Aynı mantıkla ona da "dünyanın en iyi bilmemkaçıncı kalecisi" diyemez miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt