#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eldivenine yapıştırıcı sürmüş gibiydi hiç sektirmedi topları

eldivenine yapıştırıcı sürmüş gibiydi hiç sektirmedi topları

hatırlayın ilk geldiğinde saçma sapan toplar kaçırıyordu elinde inanılmaz geliştirdi 2 yılda kendini bunda tafonun emeği büyük bence motive oldumu dünyanın en iyi kalecisi muslera..

müthişsin ya uzaktan şut çekince rakip rahatlıyorum resmen bu adam sayesinde muhteşem ya defans olsam kendimden çok güvenirdim sana :2_thumbs_up_-_animated:

Ama Onur Muslera yi aratmazzzzzzz :stupid:

Hey yavrum benim be normal kalecilerin dokunamayacağı topu havada yakalıyor aslan parçası :ka19:

atanla tutan işi bitirdi bu maç..kesinlikle fark yarattı,sektirmediği toplarda pozisyon alışı inanılmazdı..Uzun degajları da kusursuz atmaya başladı.

Bu sene zor tutarız Muslera'yı. Eğer giderse de şöyle 25-30 M euroya satalım. Öyle Monaco-Psg gibi sermaye takımlarına da gitmesin. Barca-ManU gibi takımlara satalım.

takımdaki vazgeçilmez 2 oyuncudan biri. Selçuk ve Muslera bu takımın en önemli parçalarıdır

dediğin gibi musleraya şöyle kendisi gibi iyi huylu helal süt emmiş bi kız bulmak lazım. sabri reyiz göreve :)

yok yok sen git Onur gelsin senin ellerin kucuk diyenler nerede ? :beaten::beaten::beaten::beaten:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt