#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera ıyı kalecı bu tartışılmaz.gerı paslarda bazen böyle sıkıntısı oluyor.ama kalıtesı tartışılmaz.

Önündeki defans öyle acayip ki Muslera'da suç bulamıyorum

muslera ıyı kalecı bu tartışılmaz.gerı paslarda bazen böyle sıkıntısı oluyor.ama kalıtesı tartışılmaz.

Biraz fazla kendine güveniyordu.Bu hata çok hayırlı oldu çünkü Nando çapındaki kaleci bir daha böyle bir hata yapmaz.

Canın sağ olsun Nando.Bunu gerideyken de berabereyken de söyledim.Yendik diye söylemiyorum...

Hatanın yarısından çoğu önündekilerin, boşver senin ç.kün sağolsun.

sana kızmıyorum sana laf edenlere fena sövuyorum suc sana surekli pas hatan defansda ve hala sana atmaya devam ettiler

Arada böyle durumlar olacak elbette.

Bunu ne biliyim fener karşısında Frey yapsa %100 şike derdim resmen gol geliyorum dedi.2 hata yetmedimi ki 3.'yü de yapıyor.

Bir hata 3. kez tekrarlanıyorsa onun adı hata değldir.

Tırnak batması var.

Statta bir ara yuhalandı mı ben mi yanlış anladım..

Ama bir ara sahada Volkan var sandım :)

Bir maçta bu kadar geri pas alan başka kaleci varmıdır ya Allah aşkına .Ne biçim bir defansımız var. Sıkışan topu Musleraya atıyor.Topu oyuna sokma becerisi sıfır stoperlerin de Sabrinin de(chedjou az biraz deniyor da)

Allah'ım bir daha Sabri ve Semihin yan yana oynamasına izin verme.Kalbim dayanmayabilir.

Kimi alacağız ki yerine?Onur var bir tek.Zaten o da hatalı goller yiyor bazen.

Terim zamanında bu kadar çok risk almıyordu. Topla oynaması kenardan gelen bir talimat olabilir. Kopenhag ve Kayseri maçlarında da topu oyuna böyle sokmuştu zira.

Top ters ayağındayken bir hata yaptı. Olur öyle arada. Hatasız oynayamaz kimse.

Beni sinir eden adam iki tane hatalı pas attı diye Lig tv spikerlerinin keyifle Muslera hep böyle yaa şeklinde geyiğe başlamaları oldu :D

Bugün yaptığı hata affedilemez bence. Çok önemli maçlar bunlar.

Bir daha böyle gol yememeliyiz.

kafasi baska yerdeydi herhal :) neyse gecti artik. reisliginden bir sey kaybetmez

537789_10152031879457526_1473105877_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt