Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
bir bas parmakla bir sey olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir bas parmakla bir sey olmaz
Servet ile Hakan Şükür kırık parmak ile sezon tamamlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu adam bşiraz dinlensin dediğimde tepki almıştım..
Servet beyinsiz olarak tamamlıyodu genelde o sezonları

hadi be dinlenmedigindenmi oldu sanki?
takimdaki yerinin en iyi 3-4 oyuncudan birisi onuda dinlendirecegiz oylemi?
Yav var ya görende sahayı sedyeyle terk etti sanacakAdam bide ilk yarı sakatlandı ha. İlk yarıyı tamamladı üstüne bide koskoca 2.yarıyı tamamladı. Kopenhag maçında sahada Muslera rahat olun
Bizim taraftar da bir alem.Yürüyerek oyundan çıkan Sneijder'de ileri derece yırtık olduğuna inanır.Konya maçının ikinci yarısında oynayan adamın Kopenhag ve Fener maçlarında oynamayacağını düşünür.
Kardeş istersen gir bak Sneijder konusuna. MR çekilmeden önce dedim yırtık olsa nasıl yürüyerek çıkabilir diye. Dediğimde oldu zorlanma çıktı. Ha zorlanma olduğu için Kopenhag maçında oynayamaz eyvallahta Fener maçında sahaya ilk çıkan adamlardan biri olur Sneijder. Musleraya gelincede onun durumu daha garanti. Adamlar tutmuş 8 hafta yok diyorlar. Biri bunlara söylesin 8 hafta 2 ay yapıyor90.dakika degaj kullanan adamdan bahsediyoruz. Aut atışlarınıda kendi kullandı. Burda güzel öneriler okudum bandajla çıkar falan filan diye aynen öyle yaparlar çıkar. Ki Muslerada takımı bu 2 kritik maçta bırakmaz.
En çok sen dedin haklısın.Yahu insan biraz düşünür.İleri seviyeyi geçtim bacağında ufak bir kas yırtığı bulunan adam nasıl yürüsün ya akıl var mantık var.Sonra da yine basına inanıyorlar.Tedavisi daha başlamadan bir de 3 hafta gırgırı başladı.
Muslera konusu tam komedi.Adam acı içinde olsa da oynadı,rahat rahat degajını yaptı aut atışını kullandı insan oradan anlar ne 2 haftası ne 8 haftası
![]()