#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir bas parmakla bir sey olmaz

Forumdaki bir çok arkadaşın ne kadar çabuk galeyana geldiğini görünce şaşırıyorum.

Yahu adam hiç tedavi görmeden kırık parmakla maçı bitirdi.Hafif bir alçı veya çok sert bir bandajla maça çıkar.

Ne 8 haftası ne 1 haftası.

Göreceksiniz Salı hem Nando hem Sneijder oynayacaklar...

Takımın en önemli parcası,Eray'la Kadıköy'e cıkmayı düsünmek bilem istemirim

Servet ile Hakan Şükür kırık parmak ile sezon tamamlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Fanatik serefsizleri salliyor. Ayagi 10 yerden kirilmamis, ne 8 haftasi?

Bandajla oynar, sorun olacagini düsünmüyorum

hadi be dinlenmedigindenmi oldu sanki?

takimdaki yerinin en iyi 3-4 oyuncudan birisi onuda dinlendirecegiz oylemi?

Hayır da renktaş kaleci dinlendirmek ne oluyor ben anlamıyorum.Mancini yedek kaleci oynatsa bu sefer ''kaleci dinlenir mi '' diye Mancini'yi dar ağacına gönderirler.

Adamın ayağına tekme gelip parmağı kırılmış ''niye dinlenmedi '' oluyor.

Wesley şanssız pozisyonda ayağını savurur kası çekilir ,bel sakatlığı nüksetti zannedip hocaya saydırırlar.Amaaann.

Yav var ya görende sahayı sedyeyle terk etti sanacak :D Adam bide ilk yarı sakatlandı ha. İlk yarıyı tamamladı üstüne bide koskoca 2.yarıyı tamamladı. Kopenhag maçında sahada Muslera rahat olun

Yav var ya görende sahayı sedyeyle terk etti sanacak :D Adam bide ilk yarı sakatlandı ha. İlk yarıyı tamamladı üstüne bide koskoca 2.yarıyı tamamladı. Kopenhag maçında sahada Muslera rahat olun

Bizim taraftar da bir alem.Yürüyerek oyundan çıkan Sneijder'de ileri derece yırtık olduğuna inanır.Konya maçının ikinci yarısında oynayan adamın Kopenhag ve Fener maçlarında oynamayacağını düşünür.

Bizim taraftar da bir alem.Yürüyerek oyundan çıkan Sneijder'de ileri derece yırtık olduğuna inanır.Konya maçının ikinci yarısında oynayan adamın Kopenhag ve Fener maçlarında oynamayacağını düşünür.

Kardeş istersen gir bak Sneijder konusuna. MR çekilmeden önce dedim yırtık olsa nasıl yürüyerek çıkabilir diye. Dediğimde oldu zorlanma çıktı. Ha zorlanma olduğu için Kopenhag maçında oynayamaz eyvallahta Fener maçında sahaya ilk çıkan adamlardan biri olur Sneijder. Musleraya gelincede onun durumu daha garanti. Adamlar tutmuş 8 hafta yok diyorlar. Biri bunlara söylesin 8 hafta 2 ay yapıyor :D 90.dakika degaj kullanan adamdan bahsediyoruz. Aut atışlarınıda kendi kullandı. Burda güzel öneriler okudum bandajla çıkar falan filan diye aynen öyle yaparlar çıkar. Ki Muslerada takımı bu 2 kritik maçta bırakmaz.

8 hafta ney lan kolu kırılsa iyişleşir 8 haftada , alt tarafı bi ayak parmağı ...sallamasyon olduğu belli..ha kopenhag maçında olmayabilir en fazla...

Kardeş istersen gir bak Sneijder konusuna. MR çekilmeden önce dedim yırtık olsa nasıl yürüyerek çıkabilir diye. Dediğimde oldu zorlanma çıktı. Ha zorlanma olduğu için Kopenhag maçında oynayamaz eyvallahta Fener maçında sahaya ilk çıkan adamlardan biri olur Sneijder. Musleraya gelincede onun durumu daha garanti. Adamlar tutmuş 8 hafta yok diyorlar. Biri bunlara söylesin 8 hafta 2 ay yapıyor :D 90.dakika degaj kullanan adamdan bahsediyoruz. Aut atışlarınıda kendi kullandı. Burda güzel öneriler okudum bandajla çıkar falan filan diye aynen öyle yaparlar çıkar. Ki Muslerada takımı bu 2 kritik maçta bırakmaz.

En çok sen dedin haklısın.Yahu insan biraz düşünür.İleri seviyeyi geçtim bacağında ufak bir kas yırtığı bulunan adam nasıl yürüsün ya akıl var mantık var.Sonra da yine basına inanıyorlar.Tedavisi daha başlamadan bir de 3 hafta gırgırı başladı :D.

Muslera konusu tam komedi :D.Adam acı içinde olsa da oynadı,rahat rahat degajını yaptı aut atışını kullandı insan oradan anlar ne 2 haftası ne 8 haftası :D

Snırım hakan şükür kırık parmakla uzun bir süre oynamıştı sırf bu yüzden ameliyat olacaktı.

Geçmişi unutmuşum lan yaşlandık :D

Sorun olmaz, en kötü ihtimal aut atışlarını Chedjou kullanır.

En çok sen dedin haklısın.Yahu insan biraz düşünür.İleri seviyeyi geçtim bacağında ufak bir kas yırtığı bulunan adam nasıl yürüsün ya akıl var mantık var.Sonra da yine basına inanıyorlar.Tedavisi daha başlamadan bir de 3 hafta gırgırı başladı :D.

Muslera konusu tam komedi :D.Adam acı içinde olsa da oynadı,rahat rahat degajını yaptı aut atışını kullandı insan oradan anlar ne 2 haftası ne 8 haftası :D

İşin dahada acı tarafı o inandıkları kaynaklar dün Sneijderin MRından önce ileri derecede yırtık var ilk yarıyı kapattı diyorlardı :D Ve bu kaynakların başını çekenler Fanatik ve NTVspor. Acaba kimin kuklası bu kaynaklar :) Biraz düşünmek lazım sadece gerçeği görebilmek için..

Kaldi ki Muslera kaleci, forvet filan da degil. Ayak parmagi kirildi diye (yerinden oynamamis kirik) oynamamazlik etmez.

O kücük parmaga yaparlar bi bandaj, mesele cözülür. Gerekirse kale vurusunu da bi baskasi yapar yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt