#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut'un gereksiz hareketine Muslera'da gereksiz bi hareketle karşılık verdi.

Chelsea'de 1, Rize'de 1 olmak üzere 2 haftada bireysel hatalarından 2 gol ve 4 puan kaybettirdi.Ancak takım ve takımdan ayrı forvetlerimizin aptallıkları ile kıyaslandığında kendisi sütten çıkmış ak kaşıktır...

Muslera ya sallayani mal ederim lan. Adam 3 senedir onca macta kicimizi kurtariyor. Bir iki hata yapinca hemen üstüne cullanani bitiririm lan. Unuttunuz galiba 3 sene önce nasil "kalecilerin" takimimizda oldugunu???? Ben unutmadim. Aykutundan, Zapatasina, Orkunundan Ufuguna. Leo Francosundan De Sanctisine. Hepsini toplasan bir MUSLERA etmez. Simdi adamin asabini bozmayin. Gidin Umutun ve Sneijderin konusuna cullanin. 100% lük pozisyon harcadilar lan.

hiç yakışmadı antalya maçında yediği ilk golde de hatalıydı. toparlanması lazım ama takım deplasmanlarda o kadar ruhsuzki o daayak uyduruyor

Chelsea macinda da bosa cikti golü yedik. Sözlesmeyi bir türlü uzatamadik, para sorunu olabilir mi?

2 puan, net bireysel hatasından gitti. Umarım şampiyonluk yolunda kaybetme kredimiz olan 2 puandır bu.

ŞAKA MI YAPIYORSUNUZ?

Umut Burak bir tane de Sneijder % 100luk pozisyonlar kaçırsinlar muslera bir hata yaptı diye 2 puan onun hatası olsun.

Yav he he derler.

Muslera ya sallayani mal ederim lan. Adam 3 senedir onca macta kicimizi kurtariyor. Bir iki hata yapinca hemen üstüne cullanani bitiririm lan. Unuttunuz galiba 3 sene önce nasil "kalecilerin" takimimizda oldugunu???? Ben unutmadim. Aykutundan, Zapatasina, Orkunundan Ufuguna. Leo Francosundan De Sanctisine. Hepsini toplasan bir MUSLERA etmez. Simdi adamin asabini bozmayin. Gidin Umutun ve Sneijderin konusuna cullanin. 100% lük pozisyon harcadilar lan.

Muslera bunu Lazio doneminde de yapiyordu. Ilk geldiginde bizdede yapti, Karabuk macinda kirmizi gordu sonra gitti Samsun'da penalti yaptirdi ama sonra Taffarel konustu sanirim.

Gecen senede yapti buna benzer hatalari ama hic biri golle sonuclanmadi. Ornek Elazig'da Melo'nun penalti kurtarisi.

Simdi Chelsea ve Rize maclari. 3 hata 2 macta. 2'si gol oldu.

Kaleciligine kimse laf edemez ama sacma sapan yerlerde cikmamasi lazim. Kalesinde dursun biraz.

öyle bir zamanda yaptıki hatayı, telafi edemedik. bunları çokça yapıyor muslera, zaten tek sıkıntımızda bu sanırım. taffarel el atmalı bu konuya yapacak bişey yok, canı sağolsun

Nando o nasıl bir hamle öyle?

abi ne yapsın adam çıkıp kendi mi gol atsın

Gördünüz Umut ve Sneijder'i boş kaleye atamadı herifler

Gollerimi Muslera mı atacak Chedjou'mu atacak, Alex Telles mi atacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt