#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera bunu Lazio doneminde de yapiyordu. Ilk geldiginde bizdede yapti, Karabuk macinda kirmizi gordu sonra gitti Samsun'da penalti yaptirdi ama sonra Taffarel konustu sanirim.

Gecen senede yapti buna benzer hatalari ama hic biri golle sonuclanmadi. Ornek Elazig'da Melo'nun penalti kurtarisi.

Simdi Chelsea ve Rize maclari. 3 hata 2 macta. 2'si gol oldu.

Kaleciligine kimse laf edemez ama sacma sapan yerlerde cikmamasi lazim. Kalesinde dursun biraz.

Tamam da ben bunlara birsey demiyorum. Ama bakiyorsun Umut veya Sneijderin pozisyonlarindan biri gol olsa, ki ikisi de 100% lük pozisyon, o zaman bunlari yasamazdik simdi.

Tamam da ben bunlara birsey demiyorum. Ama bakiyorsun Umut veya Sneijderin pozisyonlarindan biri gol olsa, ki ikisi de 100% lük pozisyon, o zaman bunlari yasamazdik simdi.

Olaylari cok abartan bir ulkeyiz. Taraftar degiliz tapiyoruz takimlara resmen. 4-0'a gelecek mac 1-1 bittigi icin hocasina futbolcusuna kufur ediyor herkes. Su yazilan yorumlara baksana. Sonra neden basarili olamiyoruz. Bu ulkede futbol yasaklanmali bir 5-10 yil.

nasıl bir acemiliktir yaptığı. ancak ayı yoginin yapabileceği bir hata yaptı. akılları nerede bu adamların. deplasmanda sanki beraberliğe oynar gibi çıkıyorlar maça. ruhsuz ruhsuz al gülüm ver gülüm mücadele yok azim yok yazıklar olsun

Chelsea maçında da bugünkü maçta da kalesinde kalsaydı gol yemezdik. Bu zamana kadarki katkılarından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır ama iki maçtır ağzımıza şey yaptı.

Üst üste 2 maç büyük hata yaptı canı sağolsun musleranın kredisi çok büyük yalnız şu sözleşme konusunu bir çözüme erdirmek gerekir kafası rahat olsun.

Yaptığı hatadır kabul

ama sonuçta o da bir insan ve hata yapacak son derece doğal

Büyütmemek lazım

Olaylari cok abartan bir ulkeyiz. Taraftar degiliz tapiyoruz takimlara resmen. 4-0'a gelecek mac 1-1 bittigi icin hocasina futbolcusuna kufur ediyor herkes. Su yazilan yorumlara baksana. Sonra neden basarili olamiyoruz. Bu ulkede futbol yasaklanmali bir 5-10 yil.

Aynen öyle kardesim. Ne yazik ki ülke olarak, türk milleti olarak bu seyler icin kafamiz cok geriden gidiyor.

Kalesinden açılarak doğru olanı yaptı kalesinde kalsaydı gol olacaktı zaten yapacak birşey yoktu o pozisyonda..

Laf edecekseniz Umut Bulut'a edin derim adam altıpastan gol kaçırdı yav

Kendisine yakışmayan büyük bir hata yaptı Nando. Ama bu sert giriş bile bazı şeylerin isyanı olabilir. (bkz. ilkyarı umud'un yanına gidip saydırması)

Canin sagolsun Nando

Arkadaş adam bir hata yaptı günah keçisi oldu bu maçta suçlanacak en son kişi Muslera bi kere Umut ve Sneijder onları atacak ayrıca Umut'un uzun bir süre topa yaklaşmaması lazım adam yetenek düşmanı

Bugün kaybedilen puandan sorumlu tutmayacağım bi kaç isimden birisidir. Sen o kadar gol kaçırırsan bi de üstüne gole giderken kaybedip kontra yersen kalecine yüklenemezsin.

nando mando diyip durmayin burda gecen sene melo kurtardi penaltiyi son dakika.

eger sampiyonluk giderse sormak lazim kendine, adamlarin gol pozisyonu yok sen orda kaleden cik.

yaninda zaten bi stoper var kovaliyor sen kalede dur hayatta gol olmaz.

bu kacinci hata ? chelsea maci ayni hata yeter.

onun üzerine birde önde özürlüler gibi golü atama ondan sonra gelde ugras.

cikma su kaleden kardes cokmu zor.

mac boyunca sut yemede kalesine gidip son dakialarda adeta penaltiyi yaptirdi

bukadar acemelik olmaz. ben bu adami iyi zamanlardada elestirdim ama hep

cok konusuyor olanlardan olduk, birde futboldan anlayip gercekleride görmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt