#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamin hatasini örtmek icin baskalarina sallamaya gerek yok..muslera tartismasiz hatali bir cikis yapti...zaten gol olma ihtimali zayif bir pozisiyonda hatali bir cikis yapti icin millet söyleniyor muslera ya ..tabi bu muslera´nin kötü kaleci oldugu anlamina gelmiyor..sadece koruyalim derken komik duruma düsüyor bazi üyeler..

Katılıyorum tartışmasız hatalı ama o top oraya 5 saniyede nasıl geldi ona bakmak lazım. Her kaleci gibi muslerada hata yapacak fakat takımı sırtlayanlardan biri o yüzden insan kızamıyor, kazandırdıkları daha fazla işte bu yüzden kızamıyoruz.

Yanlış hatırlamıyorsam selçuk topu kaybetti ilerde semih adamını kaçırdı hop penaltı.

Yaptığı penaltıda hatası var ama kızamıyorum bu adama.

adamin hatasini örtmek icin baskalarina sallamaya gerek yok..muslera tartismasiz hatali bir cikis yapti...zaten gol olma ihtimali zayif bir pozisiyonda hatali bir cikis yapti icin millet söyleniyor muslera ya ..tabi bu muslera´nin kötü kaleci oldugu anlamina gelmiyor..sadece koruyalim derken komik duruma düsüyor bazi üyeler..

e iste gelde anlat. bu kacinci hatali cikisi say say bitmez birde durduk yerde topu rakibin ayagina atmasi filan fistik.

tamam iyi kurtarislari var ama okadarda hatalari var.

Eskiden penaltı kurtarıyordu ne güzel.

e iste gelde anlat. bu kacinci hatali cikisi say say bitmez birde durduk yerde topu rakibin ayagina atmasi filan fistik.

tamam iyi kurtarislari var ama okadarda hatalari var.

ben alistim faruk sende alissan iyi olur..bizim forum ahalisi sevdigi adamlari elestirmemek icin bin bir takla atar..:)bazilari ya maclari seyretmiyor yada tost makinasindan falan seyrediyor maclari..

penaltıya sebep olmasa rizenin gol atacağı falan yoktu.

şimdiye kadar gözümüz kapalı içimiz rahattı o kaledeyken. illaki kötü oynadığı maçlar olacak.

nandoya güvenim sonsuz benim

Hani daha iyisi varsa, kusursuzu varsa getirebiliyorsanız eleştirin.

Yaptığı hata ancak bunlar futbolun içinde olan şeyler. Her kaleci sezonda bilmem kaç kez hata yapar ve o hatası gole sebebiyet verir. Üzerinde durulacak bir konu değil.

Forvetlerin boş kaleleri kaçırmış, oyuncular ruhsuz bir şekilde adam gibi mücadele etmiyor, antrenör kenarda uyuyor. Kaleci de takımın genel ahvaline uygun hata yapmış. Maç sonunda sivrilecek birileri varsa başta kenar yönetimi, sonra beceriksiz forvetler olmalı daha sonra kaleci tartışılır.

Bir takım düşünün şampiyon olmak istiyor şikeli ligde ancak deplasmanlarda futbol namına bir şey ürettiği yok. Kazanabildiği sadece 3 maç var..

Poh pohlamayi birakin

Gitgide performansi dusuyor ne yazik ki.

Elinizde tek değer var onuda satında kurtulun. Hem zapata size çok bile. :))

Bu soruya gercektne bir cevap mi bekliyorsun? Maclari izlemiyorsun herhalde.

Izliyorum kardes ben kotu oynadigi 5 maci yazabilirim sende iyi oynadigi 5 maci yaz bakalim

Bu sezon kesinlikle performansi dustu

Terim doneminde mac basi 7 8 sut geliyodu kaleye ona ragmen cogu mac gol yemiyodu Mancini ile beraber mac basi yaklasik 3 4 sutlari kaleyi buluyo 1 2 si gol

+ kendi yaptigi hatalari saymiyorum . Eski performansi yoq !

herkesi gönderelim ama bu adam kalmalı..evet bazen kötü goller yiyor ama avrupanın en iyi kalecilerinden..

Bugün galibiyeti kaçırdıysak bunda Muslera'nın olduğu kadar Sneijder ve Umut'un da payı var bomboş pozisyonda gol atsalardı hiç Muslera'ya gerek kalmayacaktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt