#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dansözler türemiş yine, musleraya sallamak iyi kafa gerçekten

Muslera'nın dünyanın en iyi kalecilerinden biri olması için böyle komik hatalar yapmaması lazım. İtalya'da da böyle hatalar yapıyordu.

Muslera nin genel performansini sorgulayanin (kotu oldugunu savunan) acilen akil hastanesine gitmesi lazim. Saka yapmiyorum.. Demekki hic mac izlemiyorsunuz. (iyiki bi penalti yaptirmis bugun, isterse 10 tane daha yapsin, takimdaki en son elestirilecek adamdir )

Ya beyler olayı amma dramatize ettiniz ya. 1 tane hata yaptı Muslera ve çıkıp "Hata yaptı" diyeceksiniz hepsi bu. Hayır yani hata yaptığını kabul etmek sizi küçültüyor mu? Veya Muslera'dan vazgeçtiğiniz anlamına mı geliyor ne oluyor yani? Tamam bizde biliyoruz, bu adam çok iyi kaleci, bize çok şeyler katıyor ama bu maçta 2 puan kaybına sebebiyet verecek hareketi yapmıştır, bunu diyeceksiniz ya.

Bu şekilde daha kaç oyuncuya toz kondurmayıp da sonradan sayıp söveceksiniz çok merak ediyorum. Hata yaptığında hata yaptı diyin kardeşim. Bu kadar mı zor? Selçuk'a, Burak'a, Drogba'ya 2 senedir laf söyletmediniz, hatta Terim'e.. Ama şimdi maşallahınız var, herkesten çok sövüyorsunuz.

Bu adamlar da insan, hata yaparlar, daha da yapacaklardır ama hata yaptıklarını bilmeliler, bunun farkında olmalılar ki, kendilerini geliştirmek zorunda olduklarını anlasınlar, hatalarını azaltsınlar ve aynı şeyleri tekrarlamasınlar.

Hep bu düşüşlerin sebebi kimseye toz kondurmamaktan dolayı oluyor. Adamlar nasıl olsa kredimiz sınırsız diye bir süre sonra hep oldukları yerde sayıyor sırf bu yüzden. Ha bu sözlerim Muslera özelinde değil, genel olarak her futbolcu için geçerli. Ki Muslera bir ara sallansa da şu an gayet iyi götürüyor, ara sıra hatalar yapmasına rağmen. Ama yaptıkları basit hataları bile görmezden geleceksek, aman laf söylemeyelim diyeceksek ölelim biz yani.

Son 2-3 haftadır formsuz. Açık ve net. Antalyaspor maçında yediği ilk gol, Chelsea maçındaki hatası ve son olarak Rize maçı. Haa bunların yanında önemli kurtarışlar da yapmıştır o ayrı ama Muslera gibi bir kalecinin böyle önemli maçlarda kalitesinin üzerine çıkıp bu tip hatalar yapmaması gerekiyor.

Önceki mesajlarımada bakabilirsiniz her zaman söyledim yine söylüyorum Onur Musleradan iyi kaleci bana daha çok güven veriyor Muslerayı iyi fiyata okutup Onur + 1 oyuncu daha alabilirz hemde yabancı kontenjanına yer açılır daha akıllıca olur yani.

Önceki mesajlarımada bakabilirsiniz her zaman söyledim yine söylüyorum Onur Musleradan iyi kaleci bana daha çok güven veriyor Muslerayı iyi fiyata okutup Onur + 1 oyuncu daha alabilirz hemde yabancı kontenjanına yer açılır daha akıllıca olur yani.

Onur Musleradan iyi değil.

Şu trollü dikkate almayın arkadaş.Zaten 3 gün içinde yine ban yer. :disgust:

Muslera > Onur ama kesinlikle Onur alinmali bu takima yabanci siniri seneye 5'e dusuyor . 1'ini kaleye harcayamayiz ..

Muslera ile Onur'u tartismam bile ancak bu yabancı sınırında Onur'a hayır demem vallahi.

# tapatalk #

Yabancı sınırı 5 olmaz seneye saçmalamayin. Fener ve yd olmayacak orda az kaldı onlar küme düşünce geri kalan kulüpler anlaşma yapar nasıl olsa.

Dünyanın en iyi 3. kalecisinden birisi. Hiç mi hata yapmayacak? Pipisi sağolsun der geçerim.

muslera penaltı kurtarırken kafayla şutu cıkartırken nerdeydiniz skor taraftarları

Dün penaltıda hatalı olduğunu söyledim, hatalıydı da. Ama Muslera'nın kalitesi ortada.

Gözden kaçırdığınız bir nokta var, her maçta savunmada farklı oyuncular oynuyor, bu oyuncuların hızları, rakibe müdahale zamanları hep farklı.

Dolayısıyla, savunma hattı sürekli değişen bir takımda kaleci çıkışlarında hatalar olması çok ilginç değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt