Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Maçi Muslera dolayi puan kaybetmedik, Umut, Burak ve Sneijderin kaçirdigi firsatlar dolayi puan kaybettik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semih rakibini dışarıya doğru itekliyor,üstelik de kafa kafaya koşuyorlar yani olası bir şuta ayak koyabilir.Buna rağmen Muslera'nın o çıkışını gerçekten anlamak çok güç.Sanırım topu çıkardı ,3 puanın başkahramanı dedirtmek istedi!!
Aynen ya öyle dedirtmek istedi!!
İyi yakalamışsın.
her kalecı hata yapar.musleranın kredısı var hata yapabılır.sen GS san şampiyonluk için önemlı bır maca cıkıyorsan bu ışı 1-0 a bırakmazsın.
0 hata ile oynasa her maç, Galatasaray'da olmazdı zaten. olsun o kadar
0 hata ile oynasa her maç, Galatasaray'da olmazdı zaten. olsun o kadar
Ve çıkacaksan o topa daha erken çıkarsın ,geç kaldı çıkmakta yinede çıktı.
Bu da bana gösteriyor ki çıkmak kafasında önceden vardı.
Muslera bu hatayı yapacak kaleci değil normalde,bana göre.Son zamanlarda hatalı goller yemeye başladı.Ya bir motivasyon problemi var ortada.Sebebi ya da sebepleri dünkü çıkıştaki hatasıyla bağlantılı olabilir..İçiçe geçmiş neden sonuçlar görüyorum ben burda.
Muslera'yı kötülemiyorum.Uzun zamandır aradığımız kaleci.Ve çok da seviyorum.Bana kızmışsın ama GALATASARAY ın başarısı herkesten önce gelir bizim için bunu sende biliyorsun.
Ayrıca sözleşme uzatma konusu kap 'ta öylece kaldı.Yani öküzün altında buzağı aramak istemiyorum ama kendi adıma gerekçeler görebiliyorum.Bilmiyorum katılır mısınız?