#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendine gel be nando güveniyoruz ama takımla birlikte seninde performansın taban

1520667_728416397210130_7483712361996013576_n.jpg

Ben Musleranın performansının düştüğünü düşünüyorum özellikle sivasspor maçı sırasında Anacak satılması aptallık olur.Onurun açıklamalarına göre büyük takımda oynamam dedi, adamaı zorlamı getirceniz anlamıyom yaw!!!!!

Selçuğa her türlü eleştiri yapılıyor. Hatta kovulmasına kadar giden yorumlar.

Ama bakıyorsun Selçukdan daha fazla hata yapmış ve bana göre geldiğinden beri inanılmaz abartılan Musleraya hiç laf yok. Sempatik ya ondandır herhalde.

Galatasaray taraftarının ne kadar rezil olduğunun göstergesidir.

Ulan hiç mi akıl hiç mi mantık olmaz bu insanlarda.

zapatayı yediniz

leo francoyu astınız

muslerayı yedirmeyiz kuş kılıklı herifler

Zamanında Selçuk'u, Burak'ı eleştirenleri de yerden yere vuruyordu bu taraftar. Şimdi aynısını Muslera'yı eleştirenler için yapıyorlar.

Zamanında Selçuk'u, Burak'ı eleştirenleri de yerden yere vuruyordu bu taraftar. Şimdi aynısını Muslera'yı eleştirenler için yapıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum.

Yahu biraz akıl biraz mantıklı olmaz bu kadar zor mu yahu.

Yahu sadece Galatasarayın menfeatini düşünüp ona göre yorum yapmak bu kadar zor mu.

Ulan bıkmadılar isim fanatikliği yapmaktan.

Başkan, futbolcu, teknik adam hiç farketmez. Galatasaray burada zarar görüyorsa hiç umurumda olmaz eleştiririm.

Kesinlikle katılıyorum.

Yahu biraz akıl biraz mantıklı olmaz bu kadar zor mu yahu.

Yahu sadece Galatasarayın menfeatini düşünüp ona göre yorum yapmak bu kadar zor mu.

Ulan bıkmadılar isim fanatikliği yapmaktan.

Başkan, futbolcu, teknik adam hiç farketmez. Galatasaray burada zarar görüyorsa hiç umurumda olmaz eleştiririm.

Bizim taraftarlarda şöyle bir şey var. Bir adam başarılı oldu mu, sonra ömür boyu ne halt etse de sırtını yere vurdurmazlar. Ama örneğin Sabri ağzında kuş tutsa da yaptığı en ufak hatada aynı taraftarlar Sabri defolsun, Sabri futbolcu mu gibi yorumlar yapıyorlar. Hatayı yapan Muslera olunca sorun yok ama.

Hacı boş boş eleştiri yapmayın lütfen rica ediyorum.Bu adamın formu düştü diyorsunuz ama ahım şahım bir gol yediğini görmedim.Belki motive olamıyordur maçlara takım kötü gittiği için bu da normaldir...,

Sevgili GALATASARAY taraftarları bir kimseyi gözünüz nasıl görmek istiyorsa öyle hareket ediyorsunuz.Lütfen eleştiri yaparken sağduyuyu elden bırakmayalım.

Selçuğa her türlü eleştiri yapılıyor. Hatta kovulmasına kadar giden yorumlar.

Ama bakıyorsun Selçukdan daha fazla hata yapmış ve bana göre geldiğinden beri inanılmaz abartılan Musleraya hiç laf yok. Sempatik ya ondandır herhalde.

Galatasaray taraftarının ne kadar rezil olduğunun göstergesidir.

Ulan hiç mi akıl hiç mi mantık olmaz bu insanlarda.

Wtf :90:

Bizim taraftarin bi kismi kafayi yemis resmen..

Bizim taraftarin bi kismi kafayi yemis resmen..

Bizim taraftar derken dikkat edilmeli, kimin ne olduğunu bilinmez ve Muslera'yı göndermek isteyen bizim (=Galatasaray) taraftarı olamaz.

Bu aralar forum'da kuş mevsimi olduğu için bu yorumları normal karşılıyorum ;)

Yedigi 2. gol yine fiyasko idi . Top ayaktan cikmadan ucacagi yere karar vermeler falan . Git gide Zapatalasiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt