#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BmZMI5yCUAAI9Xu.jpg

Kalecinin dibi ! Topun ellerine yapışması muazzam :) :)

10388533_10152399997029706_2102849520_n.jpg

Su resmi ne zaman görsem bi garip oluyorum, duygulaniyorum.

Aslanım benim. Bir yere gidemezsin. Bizimlesin daha uzun yıllar umarım.

Sık Sık Görüyorum, Muslera'yı satıp Onur/Tolga/Hakan alalım diyenleri; Bu diyenlere gelsin...

DEE6D087763C951522B81CE6A6E3408F.jpg

Onemli degil, Muslera canimiz, o nu satan benim dusmanim dir.. Vizyonsuzluk diyorum sadece...

Yabancı kaleci lüks umarım satılır duygusal olmayın

Duygusallik la alakasi yok, bi 20 yil geriye gidin bakin bizde basarili olmus kaleciler kimmis, sacmalayip duruyorsunuz..

Herseyi kisa vadeli baktiginiz icin boyle dusunmeden yorum yapiyorsunuz, 1-2 sene sonra yabanci kurali olmasa cikip Muslera yi geri alalim diyecek ayni kisiler.. Kolay ya.

Bizde Türk kaleci başarılı olamaz ! Muslera-Melo-Sneijder konularından uzak durun ! Başlarım yabancısına !

O kadar ekstra bir kaleci ki yabancı sınırı için kullanmaya değer. Atılan her şuta gösterili uçuşlar yaparak kendini çok üstün iş yapmış gibi gösteren Onur Avrupa'da ağzımıza eder afedersiniz de.

Kontenjan bu adam için değer.

Tapatalk

Simoviç-Taffarel-Mondragon-Muslera ! Hepsi de yabancı, içip içip kova Hayrettin'i mi özlediniz ??? Ha Onur diyenler Selçuk-Sneijder'in frikiğini izlesin, Ronaldo & Bale falan düşünsünler.

Sözlesmesine hala uzatmadilar.

Fernando Muslera, "Burada çok iyi karşılandım. Kulübüm ile iki yıl daha sözleşmem var ve çok mutluyum"

Allah göstermesin ama DK'dan sonra gidebillir. :/

Simoviç-Taffarel-Mondragon-Muslera ! Hepsi de yabancı, içip içip kova Hayrettin'i mi özlediniz ??? Ha Onur diyenler Selçuk-Sneijder'in frikiğini izlesin, Ronaldo & Bale falan düşünsünler.

Selcuk'un son Ts macındaki frikikini cıkarabilecek 1 kaleci ismi bekliyorum ??

Ronaldo-Bale demisken,Madrid'den 6 yiyen..

Yani rakip forvet imkansız yerlere vurduktan sonra kalecinin yapacagı pek birsey yok.

Onur acık ara en iyi yerli kaleci ve Muslera'nın cok altında olan bir kaleci değil. Oyuncularımızı cok yüksekten görüp, bu kim ya yanına bile yaklasamaz havalarından cıkmamız gerekir bence.

Adam 15 dakika içinde takımın bütün yıldızlarını satmamız gerektiğini söyledi.Ben FM'de bile yollarken tereddüt ediyorum Muslera ile Sneijder'i. :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt