#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştiri tabi olabilirde bu golde hata demek komik geliyor bana savunma önünü kapatıyor uzak köseyede vurma ihtimali var ve top tam yerinde sekip hızına hız katıyor o top ekrandan kolay gelebilir ama kaleciler için zor bir top kısacası.

Kaleci hatasiyla yenildik diyenlere gülüyorum. Önünde 10 tane adam var, eh onlar sucsuz mu arkadas? Sow'un sutunu kurtardi, direk de patlayan bir top var.

Bizde 100% lük pozisyon kacirdik. Yenilgiyi bu adama yüklemek nankörlük dür. Hadi bakalim hatirlayin Süper Kupa yi. Bu adam bizi uzatmaya ve penaltilara tasidi mesela.

Yerse yesin, Muslera nin kredisi daha cok bende. Elestirin anlarim tabi ki olacak elestiri ama bazi arkadaslarin kaleci hatasi ile yenildigimizi söylemesi gercekten gülünc.

,pozisyon zor falan değildi. Tuttuğu köşeye geldi top, muhtemelen auta gideceğini sandı. anladığı zamanda iş işten geçmişti .hatta topa teması bile var ama yeterli değil. Chedjou bile o kısa sürede uzak köşeyi kapatmış diğer tarafta kaleci var diye. haaa bi tane hata yaptı diyede asacak kesecek değiliz. Ama hatasının olduğunu söylemek bir eleştiridir. Bu gayet doğal. Seviyoruz onu ama klasına yakışacak gol değildi fenerliler bile şaşırdı o gole

Ya eleştiri olamaz demiyoruz zaten o kadar kolay bir top gibi bahsediyorsunuz ki neyse tamam diyim.

yediği gol çıkarılmayacak bir top değildi ama bazen olur böyle şeyler şans onların yanında idi sow un vurduğu ve çıkarttığı top harikaydı bence bugün kalede gayet iyiydi sadece şanssızdık o kadar.

bu takımda Melo ile beraber en çok kredisi olan oyuncu. Mücadelerinden her zaman eminim bu ikilinin.

10-0 bile kazansak 11 kere kurtarmana muhtaciz be adam anlasana.Sag ol yaptiklarin ve yapacaklarin icin hakkin ödenmez.

Git kardeşim git kurtul. Git burdaki insanlar senide harcarlar. Çıkıp hocaya sövsen ayağındaki topu kaptırıp gol yediren Brumaya sövsen hakkındır..

Bir sana birde Sneijder için üzülüyorum. Bu lig'de harcanıyorsunuz.

11081234_915112708547425_250891720537949128_n.jpg

Muslera bu tipe rağmen bu ablayı nerden bulmuş yha muslerayla ben barbara palvini çok yakıştırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt