Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Barbara ve ♥ i aynı cümlede mi kullandın yanlış mı görüyorum?Emrah bey acımasız gerçeklerle yüzleşmenizi bekliyorum muslera & barbara ♥
dünya tarihin en salak yorumu.dünya tarihinin en overrated kalecisi
:distant:dünya tarihinin en overrated kalecisi
sanane lan yorumumdan TNK.begenmek zorundamıyım.kaldıki kötü kaleci demedimdünya tarihin en salak yorumu.
Agir saçmaladigin için alinti yaptim yorumunu. Muslera belki overrated diyebilirsin ama en overrated kaleci de ne demek la? Adam kendisini senelerce kanitlanmis, en dandik stoperlerle oynamis bir isim. 2 Dünya Kupa ve bilmem ney kaç büyük maç oynayan adam nasil en overrated isim oluyormus? Ha, onu dünyanin en iyi kalecisini ilan edersen onu müthis anlamda abartmis oluyorsun lakin bunu söyleyen kimseyi görmedim bu forumda. Muslera Güney Amerikanin en iyi kalecisi ve Avrupanin en iyi 15 kaleciler arasinda oldugunu düsünüyorum. Bizde gelecek 8 sene rahatça oynayabilecek tek oyuncu.sanane lan yorumumdan TNK.begenmek zorundamıyım.kaldıki kötü kaleci demedim![]()
Mantığa gel 5-0 bitecek ilk yarıda daha ne yapsın.Bi maçta da gol yemesen diyorum ?
Golde suc Muslera nin mi? Bu defansla Neuer de her mac gol yer.Bi maçta da gol yemesen diyorum ?