#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah bey acımasız gerçeklerle yüzleşmenizi bekliyorum muslera & barbara ♥

Bu işin sonu kötü galiba geleceğimi riske atmamak için susma hakkımı kullanmak istiyorum :D

sanane lan yorumumdan TNK.begenmek zorundamıyım.kaldıki kötü kaleci demedim ;)
Agir saçmaladigin için alinti yaptim yorumunu. Muslera belki overrated diyebilirsin ama en overrated kaleci de ne demek la? Adam kendisini senelerce kanitlanmis, en dandik stoperlerle oynamis bir isim. 2 Dünya Kupa ve bilmem ney kaç büyük maç oynayan adam nasil en overrated isim oluyormus? Ha, onu dünyanin en iyi kalecisini ilan edersen onu müthis anlamda abartmis oluyorsun lakin bunu söyleyen kimseyi görmedim bu forumda. Muslera Güney Amerikanin en iyi kalecisi ve Avrupanin en iyi 15 kaleciler arasinda oldugunu düsünüyorum. Bizde gelecek 8 sene rahatça oynayabilecek tek oyuncu.

kurtardigi bir top maci getiren hareketlerinden bir tanesi bence. korner topundaki o kafa vurusunu cikartmasi cok zor.

ama belki geldiginden beri en kötü macini oynadi. topu kac kez taca ati sayamadim.

Maci alan adam. O topu kurtarmasa gitmisti mac

~tap

O dokunuş belki de şampiyonluğu getirecek.

Hahaha hale bu mantik ile futbol izleyen mevcutmus. Gol= Sirf Kaleci ve defansin sucu.

Musleranin tassaklarini yiyin lan, onun gibisini bir daha zor buluruz.

bugün baya kötüydü bence. 2. golü çıkarabilecek yeteneğe sahipti. degajları kale vuruşları hep taca gitti.
neyseki 3-0 olmasını engelledi.

daha iyi olması lazım ona ihtiyacımız var.

çıkardığı 3.gol muhtemel şampiyonlukta kırılma anları top3'e girer. O pozisyonu kurtardıktan sonra ilk gol geldi, eğer gol olsa farka giderdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt