#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_nll1b0S9Dq1qe1rv9o1_400.gif
tumblr_nll1b0S9Dq1qe1rv9o2_400.gif

1 numaradır kendisi , öyle zor toplar çıkarıyor fakat yediği golleri görünce yakıştıramıyorum ona

Uzun pasları çok yetersiz. Çoğu topu taca attı. Topu oyuna etkili şekilde sokamıyor mesela bu konuda Volkan çok daha iyi. Fener maçlarını izleyen bilir Volkan birçok maçta takımını kontra çıkartıyor etkili uzun toplarla.

Allah aşkına herşeyi eleştirin ama Muslera'nın topu oyuna sokması kötü demeyin. Ya maçları izlemiyorsunuz ya da arada izlediğiniz maçlardaki 1-2 pozisyonu zihninizde büyütüyorsunuz. Muslera topu santraforun bademciğine atabilen bir kaleci. Volkan mı topu oyuna iyi sokuyormuş?

Şu ülkede topu taca en az atan kalecilerdendir. Millet eleştirecek birşey bulamayınca bunlara sarıyor. İnanamıyorum şu yorumlara gerçekten.

Son düzenleme:
Gol falan yiyiyor bu adam. O yüzden iyi kaleci değil. Gol yiyen kaleci mi olur Allah aşkına ?

Allah aşkına herşeyi eleştirin ama Muslera'nın topu oyuna sokması kötü demeyin. Ya maçları izlemiyorsunuz ya da arada izlediğiniz maçlardaki 1-2 pozisyonu zihninizde büyütüyorsunuz. Muslera topu santraforun bademciğine atabilen bir kaleci. Volkan mı topu oyuna iyi sokuyormuş?

Şu ülkede topu taca en az atan kalecilerdendir. Millet eleştirecek birşey bulamayınca bunlara sarıyor. İnanamıyorum şu yorumlara gerçekten.

Zaten ben genelleme konuşmadım. Dünki maç üzerinden konuştum. Yoksa aynen dediğin gibi Muslera bu konuda gayet iyi ama dün maalesef onun günü değildi.

Son düzenleme:
Uzun pasları çok yetersiz. Çoğu topu taca attı. Topu oyuna etkili şekilde sokamıyor mesela bu konuda Volkan çok daha iyi. Fener maçlarını izleyen bilir Volkan birçok maçta takımını kontra çıkartıyor etkili uzun toplarla.
ahahahahahahhah

ahhahahaha ulan hâlâ gülüyorum ya volkan karanın mesajına ahahahahahahahahha

musleranın uzun pasları kötüymüş. ahahaha bide volkan demirel daha iyi diyor bu konuda ahahahahahhahaha

kaç kere dicem şu foruma içip içip gelmeyin

hele sükür dogrular görülmeye baslandi tek ben elestirmiyorum artik.
tamam güzel bi kurtaris yapti belki maci ceviren nokta oldu belki o kurtaris ama
o önceden yedigi 2 golü kolay yedigi degistirmez !
yine diger kalecilerden iyi ama benim görüsüm GSe daha iyi bir kaleci gerektigi.

ema.jpg

neyse buraya yazmayacam artik.
zaten taraftar istedigi oyuncuyu göklere cikarir istedigini bitirir.
örnegin bruma.
bu yüzden biri hata yapmis digeri iyi oynayamamis önemli degil.
yeterki sampiyon olalim sezon sonu.

ahhahahaha ulan hâlâ gülüyorum ya volkan karanın mesajına ahahahahahahahahha

musleranın uzun pasları kötüymüş. ahahaha bide volkan demirel daha iyi diyor bu konuda ahahahahahhahaha

kaç kere dicem şu foruma içip içip gelmeyin

Eğer önceki mesajlara baksaydın bu kadar gülmene gerek kalmayacaktı. Ben o mesajı yazarken kasımpaşa maçı özelinde konuştum ama anlayıp dinlemeden konuşmuşun.

Yalan mı? Kasımpaşa maçında Muslera neredeyse her topu taça attı. Volkan konusuna gelecek olursak ben sadece gördüğümü söylüyorum. Son haftalarda performans olarak Volkan daha iyi ve topu oyuna daha iyi sokuyor ama genel olarak Volkan bu konuda Muslera'nın yanında amatör kalır. Ben sadece son haftalardaki performanslarından bahsettim.

Anlayıp dinlemeden konuşmak kolay.

Bazen o top çıkardı dediğim toplar gol oluyor . Örnek Kuyt'ın golü ve kasımpaşanın 2. golü , bir yan top hatası vardı geçenlerde , şampiyonlar liginde sağ yanı ... Ama tabiki iyi bir kaleci güven veriyor mu kesinlikle

Eğer önceki mesajlara baksaydın bu kadar gülmene gerek kalmayacaktı. Ben o mesajı yazarken kasımpaşa maçı özelinde konuştum ama anlayıp dinlemeden konuşmuşun.

Yalan mı? Kasımpaşa maçında Muslera neredeyse her topu taça attı. Volkan konusuna gelecek olursak ben sadece gördüğümü söylüyorum. Son haftalarda performans olarak Volkan daha iyi ve topu oyuna daha iyi sokuyor ama genel olarak Volkan bu konuda Muslera'nın yanında amatör kalır. Ben sadece son haftalardaki performanslarından bahsettim.

Anlayıp dinlemeden konuşmak kolay.
tek maç için çok eleştiri yapmışsın

tek maç için çok eleştiri yapmışsın
Evet , maalesef biraz abarttım ama maç sonrası yazmıştım. Baya bir stres yaptım Kasımpaşa maçında( hangimiz yapmadık ki). Şampiyonluğa oynuyorsun ve teknik direktörsüz takımdan 2-0 mağlupsun. Bende haliyle o stresle abartmıştım yoksa Muslera dünya'nın en iyi kalecilerinden biri. Fakat objektif olalım son zamanlarda çok basit goller yiyor özellikle kuyt'ın attığı golü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt