Gamze Deniz
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2012
- 2.899
- 150
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun pasları çok yetersiz. Çoğu topu taca attı. Topu oyuna etkili şekilde sokamıyor mesela bu konuda Volkan çok daha iyi. Fener maçlarını izleyen bilir Volkan birçok maçta takımını kontra çıkartıyor etkili uzun toplarla.
Allah aşkına herşeyi eleştirin ama Muslera'nın topu oyuna sokması kötü demeyin. Ya maçları izlemiyorsunuz ya da arada izlediğiniz maçlardaki 1-2 pozisyonu zihninizde büyütüyorsunuz. Muslera topu santraforun bademciğine atabilen bir kaleci. Volkan mı topu oyuna iyi sokuyormuş?
Şu ülkede topu taca en az atan kalecilerdendir. Millet eleştirecek birşey bulamayınca bunlara sarıyor. İnanamıyorum şu yorumlara gerçekten.
ahahahahahahhahUzun pasları çok yetersiz. Çoğu topu taca attı. Topu oyuna etkili şekilde sokamıyor mesela bu konuda Volkan çok daha iyi. Fener maçlarını izleyen bilir Volkan birçok maçta takımını kontra çıkartıyor etkili uzun toplarla.
hele sükür dogrular görülmeye baslandi tek ben elestirmiyorum artik.
tamam güzel bi kurtaris yapti belki maci ceviren nokta oldu belki o kurtaris ama
o önceden yedigi 2 golü kolay yedigi degistirmez !
yine diger kalecilerden iyi ama benim görüsüm GSe daha iyi bir kaleci gerektigi.
birtek neuer vardir ondan iyi olan![]()
ahhahahaha ulan hâlâ gülüyorum ya volkan karanın mesajına ahahahahahahahahha
musleranın uzun pasları kötüymüş. ahahaha bide volkan demirel daha iyi diyor bu konuda ahahahahahhahaha
kaç kere dicem şu foruma içip içip gelmeyin
tek maç için çok eleştiri yapmışsınEğer önceki mesajlara baksaydın bu kadar gülmene gerek kalmayacaktı. Ben o mesajı yazarken kasımpaşa maçı özelinde konuştum ama anlayıp dinlemeden konuşmuşun.
Yalan mı? Kasımpaşa maçında Muslera neredeyse her topu taça attı. Volkan konusuna gelecek olursak ben sadece gördüğümü söylüyorum. Son haftalarda performans olarak Volkan daha iyi ve topu oyuna daha iyi sokuyor ama genel olarak Volkan bu konuda Muslera'nın yanında amatör kalır. Ben sadece son haftalardaki performanslarından bahsettim.
Anlayıp dinlemeden konuşmak kolay.
Evet , maalesef biraz abarttım ama maç sonrası yazmıştım. Baya bir stres yaptım Kasımpaşa maçında( hangimiz yapmadık ki). Şampiyonluğa oynuyorsun ve teknik direktörsüz takımdan 2-0 mağlupsun. Bende haliyle o stresle abartmıştım yoksa Muslera dünya'nın en iyi kalecilerinden biri. Fakat objektif olalım son zamanlarda çok basit goller yiyor özellikle kuyt'ın attığı golü.tek maç için çok eleştiri yapmışsın
Neuer dışında gelenler Muslera ile aynı seviyedir en fazla. Curtuois belki 2 numaradır.
Muslera'yi severim ama Lloris, De Gea, Courtois gibiler Muslera'dan bir üst seviyedir en az.