#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta maç belki farka gidecekken yaptığı muazzam kurtarış ve dönen topun gol olması. İlk yarı bitecekken maç 1-1 olacak ve moral bozukluğu ile gidecekken yaptığı olağan üstü kurtarış. Dünya futbolunda artık üst düzey kaleci sayısı çok azaldı, Muslera bana göre şu anki formuyla bizde olması baya şans. Sneijder elbette büyük oyuncu ama bence Muslera'ya daha çok sahip çıkılmalı.

Geçen hafta maç belki farka gidecekken yaptığı muazzam kurtarış ve dönen topun gol olması. İlk yarı bitecekken maç 1-1 olacak ve moral bozukluğu ile gidecekken yaptığı olağan üstü kurtarış. Dünya futbolunda artık üst düzey kaleci sayısı çok azaldı, Muslera bana göre şu anki formuyla bizde olması baya şans. Sneijder elbette büyük oyuncu ama bence Muslera'ya daha çok sahip çıkılmalı.

Kimse merak etmesin biz daha ölmedik! Öyle mi Ozan Tokgöz abi?

Muslera ya sahip cikmayanlar adam degildir.

CB2Jg04UIAAqye1.jpg

:hat:

maçın gündüz oynanması da çok keyifliydi.. taraftarlara bak nasıl güzel gözüküyor..

akşam ki maçlarda zenciler chejdou yu izlemeye gelmiş gibi hissediyorum

Son dakikalardaki reaksiyonu süperdi. Ama 2. golde hata yapmamasını beklerdim. Bazen böyle maçlar yenilsek bile takıma gaz verir. Daha da kenetlendirir şampiyonluğa. Umarım orada yaşanan olaylardan sonra takıma yansıyacak.

bu adamı bile çıldırttılar ne deyim.
fener taraftarı bile alkışladı bunu tsliler çıldırttı düşünün nasıl bir şeyin tohumu bu tsliler.

Şu adamı neuer gibi kullanmamız lazım.

3 tane adam hurra defansa koşması yerine kademeye girecek topu bir şekilde uzaklaştıracak.

Bu seneyi geçtim gelecek sene yapılması gereken 2 önemli şeyden biri.

Diğeri için

Dün bir pozisyonda Bruma'nın yanına gidip büyük bir hırsla ne yapması gerektiğini söyledi. Bence o pozisyon ve geçen haftaki maçın sonundaki olaylar takımın kaptanının aslında kim olması gerektiğini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Selçuk çok pasif gözüküyor sahada.

Dün bir pozisyonda Bruma'nın yanına gidip büyük bir hırsla ne yapması gerektiğini söyledi. Bence o pozisyon ve geçen haftaki maçın sonundaki olaylar takımın kaptanının aslında kim olması gerektiğini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Selçuk çok pasif gözüküyor sahada.
Aynen bence de bu takımın kaptanı ya Muslera ya da Sneijder olmalı.

süpersin dostum..bizde bırakırsın futbolu, senden iyisini bulamayız.

Hincal a gore siradan bir kaleci :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt