#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ tarafını o kadar boş bırakırsan o şut beklenmedik bi yerden vurulmuş olmaz ama. Charlie Adam'ın geçen sezon Courtois'ya attığı golde de mesela Courtois suçlu. Adam orta sahanın gerisinden attı golü.

Ha isterse Arena'da Fener'e karşı kendi kalesine attığı gollerle 5-0 kaybedelim yine de kızmam. Ama 2. golde net olarak hatalı.

Courtois örneği güzel fakat bence Muslera o topu bekliyordu top biraz fazla falso aldı.Belkide 1 adımla kaçırdı topu

O kadar alıştırdı ki milleti artık her topu normal karşılamaya başlamışlardı.İyi oldu değeri anlaşılsın biraz.Semih'e de herkes sövüyordu o yediğimiz ilk gol rezillik resmen.Semih olsa o golü yemezdik.

Muslera geçen senede böyle başladı toparlanır

Courtois örneği güzel fakat bence Muslera o topu bekliyordu top biraz fazla falso aldı.Belkide 1 adımla kaçırdı topu

O kadar alıştırdı ki milleti artık her topu normal karşılamaya başlamışlardı.İyi oldu değeri anlaşılsın biraz.Semih'e de herkes sövüyordu o yediğimiz ilk gol rezillik resmen.Semih olsa o golü yemezdik.

Muslera geçen senede böyle başladı toparlanır
Bence şutu beklemedi, Sabri'ye güvendi biraz "o kapatır, Torje orta yapar" diye -ki zaten ortaya göre yer tuttu- ama Sabri'ye de suç atamıyorum (ne kadar istesem de :D) çünkü Torje'nin yanında bindiren adam var. Orda Selçuk'un Sabri'ye yardıma gelmesi gerekiyordu, pozisyonda Selçuk'un yaptığı herhangi bişey yok ama pozisyon biraz hızlı geliştiğinden ona da suç atmak zor. Muslera hatalı bi gol yedi, telafi edeceğinden şüphemiz yok. Onun kurtardığı maçların haddi hesabı yokken Muslera'yı Osmanlıspor karşısında kurtaramayan başta hocaya, kısmen de oyunculara yazıklar olsun.

Torje nin orta yapacağını sandığı için kalenin sağ tarafını boş bıraktı. Hiç şut beklemiyordu... Torje de çok isabetli vurdu doğrusu. Oradan 100 şut atsa 1 i gol olabilirdi o da oldu.

İki haftadır çok çok hatalı goller yiyor. Geçen sene iyiydi, doğru ama FB den Kadıköyde yediği golü de unutmamak lazım. Çok kritik bir goldü o.

Son haftalar da oynayan Sinan Bolat da iyi maçlar çıkarmıştı geçen sene. Biraz da havayla ilgili.

Öyle bir golü tabiki yememeli. Öyle bir golü kim yerse yesin elestirilir. Eray haric :D

Rüstü Recber bunlari demis mesela.

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 6 Min.Vor 6 MinutenÜbersetzung anzeigen
Rüştü Reçber: ''Torje diyor ki,orta yapacağım.Bu görüntüyü Muslera’ya veriyor. Muslera’nın pozisyonu doğru, kimse yanlış yer aldı demesin.''

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 6 Min.Vor 6 MinutenÜbersetzung anzeigen
Rüştü Reçber: ''Muslera çok doğru yerde duruyor. Gabriel Torje şutu attı ve golü buldu. Muslera yanlış yerde mi? Hayır, değil.''

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 5 Min.Vor 5 Minuten
Rüştü Reçber: ''Ben golde Muslera’nın hatalı olduğuna inanmıyorum. Bu tamamen Toje’nin aklı. Çok güzel vurdu.''

Yediği golde biraz daha ortada olmasını gerektiğini düşünüyorum.

Golden önce kale arkası çekiminde barajın aşırı sağda olduğunu fark ettim.Açıkçası biraz da hissetmiştim yiyeceğimizi.İşaretlediğim yerdeki paralel çizgiye dikkat edin barajda sağdan 3.adama falan denk geliyor.En sağdaki adam Selçuk hiçbir işe yaramıyordu bence.

gnoknv2z.png

galatasaray kariyerinin ilk frikik golünü yedi yanlış bilmiyorsam eğer gol olucağını önceden hissetmiştim mağlesef

güven vermıyor eskısı gıbı

Gol haricinde iyiydi. O golü çok kişi çıkaramazdı ama Muslera çıkarırdı. Zaten 2.yarıda çıkardı. Geçen sene Arenadaki Karabük maçında Erdem daha yakın ve müsait pozisyonda aynı yere vurmuştu çıkarmıştı ama olur öle canı sağolsun.

İnsan olduğunu tekrar hatırlattı 3 haftada her zaman Muslera'nın kurtaracak değil ya birazda diğerleri Muslera'yı kurtarsın.

Nazar nedir? Hangi durumlarda gerçekleşir?

Nerden estiyse aklima geldi.

Muslera bizde oynadigindan beri hic frikik golü yemedi degil mi? Yani hic aklima gelmiyor.

alex'in baraja çarpan topunu yemişti kupa maçinda. Mehmet ekici de atmişmiydi geçen sene onu tam hatirlamiyorum.

Alex'inkini bos ver o direkt frikik golü degildi zaten benim gözümde. Yok Ekici'nin golü yok bize karsi gecen sezon.

Sanirim o Alexin baraja carpip da giren topu disinda hic frikik yemedi bizde.

Muslera'ya frikikten atacak tek adam;

https://vine.co/v/eKqTjmd230Y

:D

https://www.youtube.com/watch?v=mdPzGMOrTOY

Şampiyonlar Ligi maçlarına bir türlü konsantre olamıyor. Halbuki en iyi konsantre olması gereken maçlar bunlar. Geldiğinden beri 2-3 ŞL maçı dışında hep vasattı. Kimse kendini kandırmasın. Açın ŞL'de yediği golleri izleyin. Neredeyse yarısı hatalı ya da kurtarabileceği toplar. Savunma kötü şudur budur anlamam ben. Aynı kötü savunma varken geçen sene lig maçlarında bir kamyon pozisyon kurtardı. Demek ki konsantre olduğu zamanlar kurtarabiliyor.

ben bir hatasini goremedim sonda 3 olmaktan kurtardi

keske gecen sene hayvanustu oynamasaydi da bugunleri gormeseydik

adam mallar arasında mal oldu bu artık net geçen senelerde cok daha iyiydi gittikçe özgüvenini kaybediyor

ben bir hatasini goremedim sonda 3 olmaktan kurtardi

keske gecen sene hayvanustu oynamasaydi da bugunleri gormeseydik

3 olmaktan mı kurtardı?

ilk golü muslera seviyesinde bir kaleci kurtarabilirdi. 2. golde ya çıkıp alacaksın ya da hiç çıkmayacaksın. çıkıp çıkmamak arasında kaldı yerini kaybetti, adam da boş kaleye yuvarladı topu. 2. yarı sonlarında sağ kanattan atakta orta açıldı topa parmak ucuyla dokundu 3. golü de yediriyordu. adam vurdu, bereket denayer düzgün yer tutmuştu ona çarptı, girmedi. kaleciyle karşı karşıyayı da muslera kurtarmadı, rakip kaçırdı. direk göğsüne çarptı top.

muslera'yı çok severim ama bu seneye en kötü başlayan ilk 3 topçumuz kim desen 1 numaraya yazarım kendisini. artık sebebi nedir bilemiyorum. milli maçlardan dolayı gerekli tatili mi yapamadı, yoksa özel hayatında mı sorunlar var bilemicem. 1-2 maç cenk kaleyi devralsa muslera da kendine çeki düzen verse güzel olacak

Son düzenleme:
Taraftar bazi seyleri cok abartiyor. Gecen senede iyi baslamadi Muslera, ve özellik ile ilk yarida cok elestirildigi de olmustu. Hatta bu elestiriler bir senedir vardi, yok her mac gol yedirtiyor diye. Gecen sezon Muslera sadece Mersin macindan itibaren beastmode da oynadi, yani ligde son 4-5 mac, bundan önce sezon ortalamasinda vasat, vasat üstü arasinda gidip geliyordu oda... Taraftar ise sanki sezon boyunca böyle oynamis gibi gercek ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir algi yaratti... Bu taraftarin genel olarak degerlendirmesini 7-8 mac bazinda yaptigindan kaynaklaniyor. Misal ilk yari takimin en iyisi secilen Chedjou (Ligin yarisi), cogu taraftar tarafindan ikinci yaridan sonra elestiri yamuruna tutulup, cok kötü oldugu iddia edildi.
Acikca söylemesi gerekirse, müthis bir devamliligi olan bir oyuncu göremiyorum kadroda, o yüzden yinede sezonun en iyisiydi demek yanlis olmaz.

Hatali goller ile basladi, baslayabilir. Muslera toparlayacaktir, ve sezon sonunda yinede bir arti faktörü olacaktir takim icin. Ama takimda paso eksi faktör olan oyuncular sikintili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt