#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleye gelen her top gol nerdeyse.Kafası hiç oyunda değil.Bu kadar mal arasında bişey demek istemem fakat her maç hatalı gol yiyor.

İlk golde nasil hatali oluyor onu çözmüş degilim. Yay çevresinde penalti gibi vuruş yaptirdilar. Herif köşeye topu birakti.

İlk golde hatası yok ama ikinci gol de daha gol olmadan Muslera ne yapıyorsun, niye almadın topu derken gol oldu

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ta hatalı değildi golde bana göre, ama Avrupa'da güvensiz oynuyo kaleye gelen her şut gol gibi bi izlenim var.

muslera genel olrak lig başlarında formsuz olur sonradan açılacaktır bekleyin

İlk golde müthiş vurdu gerçekten. Orda bi hata yok.
İkinci gol bu senenin defansını özetliyor.
Muslera bi anlık bu salaklar bunu uzaklaştıramaz dercesine çıktı ama terretüt edince olan oldu.
Hatalı mı ? Evet ama yinede kredisi sonsuz

muslera bu sene kötü ama ona hak vermek lazım takımdaki yeteneksizler sürüsünü görünce ve yapılan saçma 3.sınıf transferleri görünce sanırım büyük bir motivasyon kaybı yaşıyor !! birde adama öyle bir yük yükledik ki yarı tanrı Zeus misyonu verdik her maç bizi kurtaracak bizde 1 gol atıp maçı alacaz !! dengetör kerizi de buna inandı ve kadromuz yeterli diye öttü tüm yaz boyunca !!!

İlk golde nasil hatali oluyor onu çözmüş degilim. Yay çevresinde penalti gibi vuruş yaptirdilar. Herif köşeye topu birakti.
Semih süslük avize gibi duruyordu hem Musleranın hem de Griezmann önünde şut çekerken, Balta da yürüye yürüye Griezmannın arkasından geliyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İlk golü çıkarabilirdi ama suçlu olduğunu söyleyemeyiz. Çok zor şut. İkinci golde ise baya hatalı.

Muslera geçen seneyi hatırlayın yine biz kötüydük ama şampiyon olduk dedi. Sana inanıyorum aslanım sen istersen bizi yine şampiyon yaparsın. Sen başkasın yahu sen tanrısın.

Fernando Muslera: "Altın değerinde bir üç puan aldık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum."
Fernando Muslera: "Geçen seneyi hatırlamanızı istiyorum, zor dönemlerden geçtik ama şampiyon olduk."

11925814_1489990287993804_1608625251_n.jpg

2 hafta tatile gönderilmeli zaten sezon öncesi tatilini yapamadı artık bahamalar mı olur Maldivler mi iyice dinlensin fener maçına moralli çıkar zaten cenk var elimizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt