#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özellikle ayakta kalıp tuttuğu bazı uzaktan şutlar var ki tamamiyle iyi yer tutuşundan kaynaklanıyor. Böyle pozisyonlarda Onur gibi çöpler atlayıp zıpladığı için herkesin gözüne güzel görünüyor.

Aynen ben burada cok yazdim bunu. Onurun cogu pozisyonu abuk zubuk havaya oraya buraya spastik atlayislari ile cok zor bir pozisyonmus gibi gözüküyor.

Yer tutmasını çok iyi beceriyor. Sanki her şut onun üstüne geliyormuş gibi. Refleksleri de muazzam.

Ancak ilk iki hafta takımı yaktığı da bir gerçek.

Ayagıda berbad onuda ekle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayıyı görünce insan Nando'ya hata yapsa bile kızamıyor. Yaptığı çirkeflikler olmasa şimdi Sivasspor'da oynuyordu ama hem Aziz babasına yalakalık hem de çirkeflikle büyük kaleci olarak kaldı. Forvete o kadar adam alacaklarına 1.sınıf kaleci ve stoper alsalar şu an uçuyorlardı.

Ayıyı görünce insan Nando'ya hata yapsa bile kızamıyor. Yaptığı çirkeflikler olmasa şimdi Sivasspor'da oynuyordu ama hem Aziz babasına yalakalık hem de çirkeflikle büyük kaleci olarak kaldı. Forvete o kadar adam alacaklarına 1.sınıf kaleci ve stoper alsalar şu an uçuyorlardı.

Fabiano , kajer ve ba yı boşamı aldılar :oley:

d8076784b771a77bc44a7aa5497d7ef6.jpg

Muslera Bolivya maçinda Uruguayi kurtarmiş resmen. Helal Nando.

Severiz ama Avrupa maçlarında tırt kaleye gelen ilk top genelde gol oluyor

:love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:

FFP haberleri çoğaldığı için devre arası böyle bir hamle bekliyorum bizimkilerden.Sneijder'in 7.5'luk serbest kalma maddesi de düşündürüyor.

Peşindeyiz!@PesindeyizApp 32 dk.32 dakika önce
Galatasaray'da ana gündem Muslera, ocak ayında gönderilip Cenk Gönen'le devam edilebilir mi diye düşünülüyor. (Fanatik)

Son düzenleme:
Bunlar ocakta ya da sezon sonunda Muslera'yı satarlar bu yönetime hiç güvenmiyorum.Ultraşakşakçılarda destekler

Avrupa'da olmayacağımız için iyi paraya satılırsa kızmam. Lig için Cenk yeter zaten.(Volkan ve Tolga'dan kötü değil.)

Takım savunması kötü olursa Neuer kalede olsa ne farkeder? 10M üstü her fiyat müthiş olur. 30 yaşında bir kaleci için müthiş fiyat. Önemli olan parayı doğru kullanmak.

Muslerayi 20m euro asagi satan haindir. Hem diyelim ki sattik; onun kadar iyi kaleci nerede bulacaksin? Elbet José ve Carole gibi 1 genç bulup onu #1 yapabiliriz de o gencin daha iyi olmasi baya süre alir. Biz sampiyonluga oynayan takim oldugumuz için de bu sürede puan kaybederiz.

Son düzenleme:
Allah belanı versin tursun muslera , sneijderi satmaya kafaya koymuşsun otellerin batsın , yıkılsın , yansın emi ulan nasıl iş bi kerede bi yerli oyuncuyu satıcam de yerlilere gelince paso sözleşme uzat zam yap sonra koduğumun ffp si diyim ağla yabancıları sat tek tek ulan dinazorlar biriniz bile bişey demiyosunuz bu otelciye takımı akhisar yapıp zktrp gidicek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt