#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medyanın yeni hedefi.
medya Melo'yu gönderdi sira Muslera'da..
Bu adami satan olursa hain ilan edilmeli.

Avrupa'da olmayacağımız için iyi paraya satılırsa kızmam. Lig için Cenk yeter zaten.(Volkan ve Tolga'dan kötü değil.)

Takım savunması kötü olursa Neuer kalede olsa ne farkeder? 10M üstü her fiyat müthiş olur. 30 yaşında bir kaleci için müthiş fiyat. Önemli olan parayı doğru kullanmak.

Boş yorum.

neden? Muslera, 4 senedir en sevdiğim oyuncu ama ortada gerçekler var. 30 yaşına gelmiş bir kaleci ve çok fazla borcu olan bir takım var. Başka oyuncu neden demiyorsun diyebilirsin ama şu an en çok para edecek kişi olduğu söylendiği için yazdım. Burak Yılmaz'a 10M gelirse onunda satılması lazım.

Değerini bulan her oyuncu satılmalı. Sonuçta bizim seviyede kulüpler(Shakthar,Porto,Benfica,Sevilla,Valencia..) böyle yapıyor.

Muslera varken dahi çok gol yiyoruz çünkü takım olarak kötüyüz. Ligdeki rakiplerimizde olağan üstü kaleciler de yok.

Avrupa'da iyi değiliz zaten. Ben gideceğini de çok düşünmüyorum. Avrupa'da üst düzey takımların hepsinde iyi kaleciler var. İyi bir teklif gelirse gidebilir.

Boş boş konuşup adamı hasta etmeyin. Yok ligde Cenk yeter miş, kusura bakmayın ama bok yeter.

Muslera ile Cenk arasında dağları geçtim kıtalar kadar fark var. Beşiktaş da Tolga denen çöpü geçmeyi beceremeyen adamı ne çabuk bize bir numaralı kaleci olarak görüyorsunuz. Gerçekten çok ilginç kafalar var burada.

Yıllarca neler çektik kalecisizlikten hâlâ böyle saçmasapan şeyler konuşuyorsunuz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Dursun denen herif Muslerayı satarsa ölüm fermanını imzalar takımın genel kalitesi zaten berbat bide en iyi 2 oyuncundan birini satarsan işte o zaman hayatın kayar,hayatın ızdıraba dönüşür.

Boş boş konuşup adamı hasta etmeyin. Yok ligde Cenk yeter miş, kusura bakmayın ama bok yeter.

Muslera ile Cenk arasında dağları geçtim kıtalar kadar fark var. Beşiktaş da Tolga denen çöpü geçmeyi beceremeyen adamı ne çabuk bize bir numaralı kaleci olarak görüyorsunuz. Gerçekten çok ilginç kafalar var burada.

Yıllarca neler çektik kalecisizlikten hâlâ böyle saçmasapan şeyler konuşuyorsunuz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sonsuza kadar Nando'mu oynayacak? Değerini bulan herkes satılmalı. Yerine kim oynar bilmem ama benim söylediğim gayet doğru. Yerini doldurmak benim değil zaten yönetimin işi.

neden? Muslera, 4 senedir en sevdiğim oyuncu ama ortada gerçekler var. 30 yaşına gelmiş bir kaleci ve çok fazla borcu olan bir takım var. Başka oyuncu neden demiyorsun diyebilirsin ama şu an en çok para edecek kişi olduğu söylendiği için yazdım. Burak Yılmaz'a 10M gelirse onunda satılması lazım.

Değerini bulan her oyuncu satılmalı. Sonuçta bizim seviyede kulüpler(Shakthar,Porto,Benfica,Sevilla,Valencia..) böyle yapıyor.

Muslera varken dahi çok gol yiyoruz çünkü takım olarak kötüyüz. Ligdeki rakiplerimizde olağan üstü kaleciler de yok.

Avrupa'da iyi değiliz zaten. Ben gideceğini de çok düşünmüyorum. Avrupa'da üst düzey takımların hepsinde iyi kaleciler var. İyi bir teklif gelirse gidebilir.

Cenk yetse Beşiktaş'a da yeterdi Cenk bok yeter kusura bakma.

''[h=2]Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Başakşehir’le 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, kasasına 100 milyon TL’den fazla para koyacak.''[/h]
Bu lig artı Cl ayak basma parasından gelen para. Geçen sene kalede başka bi kaleci olsa şampiyon olabilir miydin? Keisnlikle hayır bunun cevabı. Muslera seviyesinde kalecilerin fiyatı 20 milyon euro civarı avrupada zaten onları da biz alamayız. Bu adam sana zaten geçen sene 100 milyon tl kazandırmış. Satmanın anlamı ne?

Sonsuza kadar Nando'mu oynayacak? Değerini bulan herkes satılmalı. Yerine kim oynar bilmem ama benim söylediğim gayet doğru. Yerini doldurmak benim değil zaten yönetimin işi.

29 yaşında 11 yıl daha oynasın burak , selçuk ölene kadar oynuyo nando da oynasın yerli değil diye hemen satalım dimi cenk varken neden yabancıya gitsin para.

Cenk yetse Beşiktaş'a da yeterdi Cenk bok yeter kusura bakma.

''[h=2]Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Başakşehir’le 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, kasasına 100 milyon TL’den fazla para koyacak.''[/h]
Bu lig artı Cl ayak basma parasından gelen para. Geçen sene kalede başka bi kaleci olsa şampiyon olabilir miydin? Keisnlikle hayır bunun cevabı. Muslera seviyesinde kalecilerin fiyatı 20 milyon euro civarı avrupada zaten onları da biz alamayız. Bu adam sana zaten geçen sene 100 milyon tl kazandırmış. Satmanın anlamı ne?

Ben mutlaka satalım demiyorum ki? Medyada yazıldığı için satılırsa kızmam dedim ve sebeplerini yazdım. İyi okursan ne demek istediğimi anlarsın. Bu kulüpten son gün Melo gitti ama hala şampiyonluğa oynuyoruz. Avrupa'da başarı istiyorsak kalsın ama 2 senedir durum ortada bu takım Cenk'le bile zaten şampiyonluğa oynar diyorum.

Aykut ve Orkun'la bile şampiyon olduk biz. Avrupa'da ise Leverkusen 5 atmıştı o sene. Anlatmak istediğim bu benim. Borç varsa en değerli varlıklarından vazgeçmek zorunda kalırsın.

Götünüz yiyorsa satın lan !

t★p★t★p★

Haberlerin çıkış sebebi yönetiminin ağlaklığı, medya yönetimin güçsüzlüğünü anladı vuruyor sürekli. Duygun seçildiğinden beri para yok para yok. Gelmeseydiniz o zaman.

Sonsuza kadar oynayacak diye birsey demedim ben ama Muslera ayarini gectim ona yaklasabilecek kalitede bile adam bulamaz/alamaz bunlar. Bu yüzden hic gerek yok böyle seylere, Muslera kariyerinin sonuna kadar bizde kalsin kendisi ILLAKI gitmek istemedigi sürece.

Gecen sene Muslera yerine herhangi bir kaleci olsa bu ligi sampiyon bitiremezdik, bu kadar net. Bana göre zaten Muslera dünyanin en iyi 5 kalecisinden biri, belki biraz romantik bir bakis acisi olabilir ama bence ilk 5 diyince abarttigimi düsünmüyorum. Kafasi ve gönlü rahat olan bir Muslerayi hic bir kaleciye degismem. Zaten ondan daha iyisini bulma ihtimalimiz SIFIRIN altinda.

Yillarca neler cektik Allahin karpuzcu heriflerinden, böyle bir adami buldun mu tutacaksin birakmayacaksin arkadas burasi Türkiye satip yerine ayni ya da ona yaklasir bir kalitede adami bulman ve alman imkansiz gibi birsey.

Yine bir CL maçı ve kaleye gelen ilk top gol

CL maçlarında Muslera gibi oynamıyor konsantrasyon problemi yaşıyor bence

devler ligi için çok eleştirdim ama bugünkü golde gaitan messilik işler yaptı laf atamam bu gol için
maçın devamında ise iyiydi

Yine bir CL maçı ve kaleye gelen ilk top gol

CL maçlarında Muslera gibi oynamıyor konsantrasyon problemi yaşıyor bence

Avatarında Selçuk olan birinin Muslera'yı eleştirmeye hakkı yoktur.Stoperlerin ikisi de Pazar'a yollanmış.Ne yapmasını bekliyorsun o pozisyonda?Ayrıca 2. yarı iyi toplar tuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt