#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He hakikaten bir de yerli muhabbetinden Onur gelsin Muslera gitsin diyenler vardı değil mi :)

O zaman da dediğim gibi tek bir yabancı hakkım dahi olsa Muslera'yı oynatırım. Çok sevdiğim, mükemmel bir oyuncu olan Sneijder de dahil. Muslera benim için çok özel bir adam. Efsane.

Bana göre Taffarel'den bile iyi kaleci.

Irkçıya hiç fırsat vermiyorsun. Bi fırsat versen Cenki veya Erayı koyup kenardan aslanım kaplanım diye orgazm olacak

O frikik kurtarışı bence CL'de haftanın kurtarışı olabilir yüksek ihtimal 2.side olabilir hatta bilmiyorum 2'si de olabilir:D Yan toplarda da çıkıp alacağı bütün toplara çıktı aldı ilk yarı hatta çıkmaması gereknlere bile. Bizim kafa topunda ciddi sıkıntımız var Muslera'da farkında. Çünkü kafaya düzgün çıkan adam yok takımda.

Yazık ya sadece şu adam haric başka hiç kimseye acimiyorum.Takimdaki tek iyi oyuncu iyiki gelmis yoksa su an ne hallerde olurduk

Muslera'yı ilk geldiği günden beri dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri oalrak nitelendiriyordum. Çok kişiyle de tartıştım burada. Neuer dışında en iyisi ve Muslera ile eşt sayılabilecek 1-2 kaleci daha ya vardır ya yoktur. Hatta Neuer kadar iyi bence.

Geldiği gün ilk 10'a bile giremezdi bence.Dağlar kadar fark var geldiği zamanki hali ile şimdiki hali ile.O zamanlarda zor pozisyonların hemen hemen hepsini yiyordu,şimdi öyle mi?

He hakikaten bir de yerli muhabbetinden Onur gelsin Muslera gitsin diyenler vardı değil mi :)

O zaman da dediğim gibi tek bir yabancı hakkım dahi olsa Muslera'yı oynatırım. Çok sevdiğim, mükemmel bir oyuncu olan Sneijder de dahil. Muslera benim için çok özel bir adam. Efsane.

Bana göre Taffarel'den bile iyi kaleci.

harbiden 2 mac kötü oysana yandık cenki koyacak

Sanirim bizde oynayip da TEK gelisme kaydeden futbolcu Muslera olabilir son 10 senede. Taffarel reisin katkisi cok büyük burada onun da hakkini vermek lazim mutlaka.

Adam üstüne koya koya gitti bize geldiginden beri. Umarim kariyerinin sonuna kadar bizde kalir diye dua ediyorum, diger taraftan da git de kurtul bu lanet olasi düzenden diyorum.

Bir ara spiker umarım bu kurtarışlara değer dedi Muslera'nın haline acıdım.

Hatırlıyorum da,şu ankiyle kıyaslanamaz asla.

Yok hacı yanlış anlamışsın boşuna 10 milyon verilmedi yani bu adama. Copa America'dan sonra Dünyanın en potansiyelli kalecilerinden biri olarak gösteriyorlardı o turnuvada çok flaş bi çıkış yapmıştı. Üstüne yine koydu tabi.

Adamsın Nando.Aldigin her kuruş sonuna kadar helal olsun.Sahada ki diğer ruhsuzlarin aldığı paraları da sana ödemek lazim...

Yok hacı yanlış anlamışsın boşuna 10 milyon verilmedi yani bu adama. Copa America'dan sonra Dünyanın en potansiyelli kalecilerinden biri olarak gösteriyorlardı o turnuvada çok flaş bi çıkış yapmıştı. Üstüne yine koydu tabi.

Potansiyeli vardı ama o bir turnuvalık performans.Bizde oynadığı 3 sezona bak,bir de geçen yıldan itibaren bak.İlk 3 sezon hatasız ama maç kurtarmayan bir kaleci görüntüsü veriyordu,şimdi net dünyanın en iyi 2-3 kalecisinden biri.

Hamza ve Dursun denen kerkenezler bu adamı pamuklara sarıp saklasınlar! Bu takımda Muslera kalitesinde bir adam var diye ellerini açıp dua etsinler! Yoksa rezillikleri kepazelikleri herşeyleri bir bir ortaya dökülecek takke düşecek kel görünecek! Bunun olmasını engelleyen yegane adam... Muslera'nın başağını öpsün o kepazeler! Bu adam muhteşem gerçekten muhteşem...

Galatasaray için efsane mertebesine ulaşmış bir oyuncu olduğunu bu akşam da kanıtladı. Kalecilerin en büyük talihsizliği insanların onların yedikleri gollere odaklanması. Muslera üst düzey her kaleci de olduğu gibi saçma sapan bir iki gol yedi diye, bu adam hakkında söylenmedik laf bırakmayan futbol cahilleri dahi Muslera'nın Galatasaray tarihinde aldığı yeri gölgeleyemeyecek. Evet Sneijder büyük bir yıldız. Evet Poldi iyi bir oyuncu. Falan fişman fıstık. Lakin bu takımın ruhu Muslera'dır. Geçen sene alınan 4.yıldız bu adamın inanılmaz performansı sayesinde geldi. O gol çıkardı. İleri uç ve Hamza bey de buna mukabil şapkadan tavşan çıkardı.

Sahadaki duruşu, beyefendi tavrı, yaptığı kurtarışlardan sonra ''ben ne yaptım ki, olur böyle şeyler'' der gibi hınzırca bakışı Galatasaray'a tam olarak yakışıyor. Avrupa arenasında felaket gol rekorlarına imza atmamışsak, idari ve teknik yönetimsel zaaflara rağmen 4. yıldızı takmış isek. Adı ilk anılacak kişi bu sevimli Uruguay'lıdır. ''Miel'' için, her kadehi de bu adamın şerefine kaldırın.

Son düzenleme:
çok iyi oyuncu ama kafa çalışmıyor olacakki hala bizde yazık olacak bize çok fazla

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsaneler arasına ismini yazdım. Artık Taffarel, Mondragon bizim için neyse, sen de osun Aslan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt