Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Seni zamaninda Onurla takas etmek isteyenlerin yüzüne tüküreyim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera'yı ilk geldiği günden beri dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri oalrak nitelendiriyordum. Çok kişiyle de tartıştım burada. Neuer dışında en iyisi ve Muslera ile eşt sayılabilecek 1-2 kaleci daha ya vardır ya yoktur. Hatta Neuer kadar iyi bence.
Geldiği gün ilk 10'a bile giremezdi bence.Dağlar kadar fark var geldiği zamanki hali ile şimdiki hali ile.O zamanlarda zor pozisyonların hemen hemen hepsini yiyordu,şimdi öyle mi?
Geldiği seneki Copa America performansını hatırlamıyor musun?
He hakikaten bir de yerli muhabbetinden Onur gelsin Muslera gitsin diyenler vardı değil mi
O zaman da dediğim gibi tek bir yabancı hakkım dahi olsa Muslera'yı oynatırım. Çok sevdiğim, mükemmel bir oyuncu olan Sneijder de dahil. Muslera benim için çok özel bir adam. Efsane.
Bana göre Taffarel'den bile iyi kaleci.
Hatırlıyorum da,şu ankiyle kıyaslanamaz asla.
Hatırlıyorum da,şu ankiyle kıyaslanamaz asla.
Yok hacı yanlış anlamışsın boşuna 10 milyon verilmedi yani bu adama. Copa America'dan sonra Dünyanın en potansiyelli kalecilerinden biri olarak gösteriyorlardı o turnuvada çok flaş bi çıkış yapmıştı. Üstüne yine koydu tabi.