Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanilmiyorsam ceza sahasi disindan en az gol yiyen kaleci CL de son 4 senede. Ben bir tek Reus'un gece sene attigi golü hatirliyorum zaten.
o maçta önüne gelen atıyodu zatenarsenal maçında ramseyde iyi koymuştu musleraya
Muslera oynamadı o maçta. Kalede Sinan Bolat vardı.arsenal maçında ramseyde iyi koymuştu musleraya
pardon sinan varmışMuslera oynamadı o maçta. Kalede Sinan Bolat vardı.
Zaten Sinan denen mal bizdeyken hep böyle güzel goller yedi, adam fantastik golleri mıknatıs gibi çekiyordu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Çok büyük kaleci,çok iyi insan ama yazın forumda bazıları 35M bile verseler gidemez vs. diyordu. Ben 20 verseler gözü kapalı satarım diyince linç edilmiştim.
Bizde çok seviyoruz ama bazıları fazla abartıyor.
avrupa'da muslera'dan daha ii min. 20 kaleci cıkar.
evet cok abartıyoruz.
Dün maç konusunda Muslera'ya giydirenler var dediğinde inanmamıştım nasıl olur demiştimGeldi yine tiplerini sevdigim buraya laf atip gidiyorlar.
Ben uyarmistimDün maç konusunda Muslera'ya giydirenler var dediğinde inanmamıştım nasıl olur demiştimDoğruymuş :red:
Musleraya laf atanlari banlarim mi demek istiyorsun renkdashGeldi yine tiplerini sevdigim buraya laf atip gidiyorlar.
Onlari Allaha havale ediyorum, baska birseye muhtaclari yokMusleraya laf atanlari banlarim mi demek istiyorsun renkdash
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi