#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızmayın ama rizede yediği 2 golü volkan falan yemezdi.

Adam her şeyi kurtarıyor efendim durduramıyoruz :)

muslera_2OMG5.jpg

arsenal maçında ramseyde iyi koymuştu musleraya
Muslera oynamadı o maçta. Kalede Sinan Bolat vardı.

Zaten Sinan denen mal bizdeyken hep böyle güzel goller yedi, adam fantastik golleri mıknatıs gibi çekiyordu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muslera oynamadı o maçta. Kalede Sinan Bolat vardı.

Zaten Sinan denen mal bizdeyken hep böyle güzel goller yedi, adam fantastik golleri mıknatıs gibi çekiyordu.

pardon sinan varmış

yalnız iyi koymuş ramsey

forumda musleraya karşı "dokunulmazlık" olduğunu bildiğimden çok şey söyleyemeceğim öyle bir linç kültürü var ki forumda Antalya maçında yediğimiz son golde hatanın en az yüzde 50 si musleranın olmasına rağmen semihin sayfasına 50 mesaj atılmış öyle kötü böyle kötü rezil tukaka vs vs ne ararsan var muslera sayfasına 1 yorum yok!!!
Temiz yüzlüsün iyi kalecisin sempatiksin geçen yılki şampiyonlukla son haftalardaki formunla önemli pay sahibisin ama o son goldeki karar değiştirmen ne?
ellerini kullanma şansın var rakibin arkası dönük neden geri dönüyorsun?
bu sene bu kaçıncı hatanla kaybettiğimiz puanlar?
golde semihin hatası elbette var ama sadece semihe yüklenip musleraya laf söylenmemesi canımı yakıyor arkadaşlar ister kuş deyin ister karga beni bilen bilir ayrıca şu an forumun yüzde 99 unun eleştiri yağmuruna tuttuğu( adem çakar hariç) semih kayanın GSARAYın ideal stoperi olamayacağını söylediğim zamanda yemediğim hakaret kalmamıştı 4 yıl önce..
uzun sözün özü: muslera da bu sene evlatlar kadar hakediyor eleştirilmeyi..

Çok büyük kaleci,çok iyi insan ama yazın forumda bazıları 35M bile verseler gidemez vs. diyordu. Ben 20 verseler gözü kapalı satarım diyince linç edilmiştim.

Bizde çok seviyoruz ama bazıları fazla abartıyor.

Çok büyük kaleci,çok iyi insan ama yazın forumda bazıları 35M bile verseler gidemez vs. diyordu. Ben 20 verseler gözü kapalı satarım diyince linç edilmiştim.

Bizde çok seviyoruz ama bazıları fazla abartıyor.

avrupa'da muslera'dan daha ii min. 20 kaleci cıkar.

evet cok abartıyoruz.

Muslera'dan daha iyi kaleciler var muhakkak yoktur demiyor zaten kimse ama alabiliyor musun? Daha sarbi denen şoparın yerine çok kaliteli de değil standart bir sağ bek alamayanlar Muslera'dan daha iyisini mi alacakmış? Şu takımın acınası kalite ortalamasına bakmadan Muslera, Sneijder ve hatta Podolski'ye laf etmek abesle iştigalden başka birşey değildir. Sarbi'nin sağ bek, Umut & Burak denen yetenek ve zeka fakirlerinin santrafor oynadığı bir takımda Muslera'nın kaleci Sneijder'in 10 numara pozisyonunda oynuyor olması benim için bir lütuftur. Bunlar da olmasa zaten anadolu takımlarından bir farkımız olmayacaktı. Geçen sene sadece Muslera'yı al şikecilerin kalesine koy şampiyon şikebahçe idi net! Ama gitti hamza denen kepaze kendi üstüne aldı şampiyonluğu :red:

Mevcut defans oyuncuları ve takım defansının kalitesine bakıyorum ve diyorum ki; Fernando Muslera benim için en iyi ilk 10 kaleciden biridir! İlk 5 kaleciden birini alabiliyorsan gönder, alamıyorsan otur oturduğun yerde şikebahçe taraftarı gibi konuşma! Millete kendini güldürme!

Son düzenleme:
Geldi yine tiplerini sevdigim buraya laf atip gidiyorlar.

Vay anasını bi Muslera eksikti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt