#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele bir maclik performans, ve kurtarilan toplar degil. Bir cok macta hata yapti bu sezon, ve cogu da pahliya patladi. Muslera normal formunda oynasa, bu sezon 4-5 puan fazla alirdik simdiye kadar.
ne 1 maçlık performas olm saçma sapan konuşup canımı sıkma benim

maç zamanları gergin olurum

1 topa hatalı çıksa damlıyorsunuz hemen ölü sler

ne 1 maçlık performas olm saçma sapan konuşup canımı sıkma benim

maç zamanları gergin olurum

1 topa hatalı çıksa damlıyorsunuz hemen ölü sler

Ne bir hatali cikisi be kardesim, mesele damlamak olsa, bunun icin bir cok firsat olurdu. Sezon basindan beri yaptigi fazla hata var, bunlar birikim. Muslera´nin toparlamasi, bu takim icin önemli.

Galatasaray´a geldiginden beri yaptigi hatalari toplasam, bu sezon yaptigi kadar, bireysel hata yapmamistir. Sezona en kötü baslayan oyuncular arasinda. Konsantre eksikligi yasiyor.

Sivas osmanlı ve bu maçta hata yaptı tamam.

Ama bu maçtaki hatasini bi dkda iki kurtarisla telafi etti

bu sezon ki performansı sıradan hatta kötü..
adını muslera değil başka bir kaleci olarak düşünün yeni gelmiş bir Uruguaylı kaleci olarak mesela ben beğenmezdim ama geçmişinde yaptıkları sempatik oluşu sevmemiz nedeniyle eleştirileri yumuşatıyoruz ama forma girmesi şart musleranın..
2.golde o açıdan o golü yememeli mesela muslera adamın nereye vurabileceği belli..

Takimda sanki herkes süper oynuyor da bir tek bu adam aksiyor gibi konusmayin.

Bu adam olmasa her mac daha yüksek biter, bugün de en az 4 tane yerdik. Mal mal konusup adami hasta etmeyin.

Adamin önünde ne defans var ne orta saha var.

Hata yaptı, hatalı gol yedirdi dediğimiz maç sayısı giderek artıyor.

Kaleci için defans kurgusunun güven vermesi en önemli şeydir. Muslera'da biliyor ki defans rezalet ötesi ve o top bir şekilde kaleyi bulacak. Kurtarabildiğini şans-beceri bir şekilde yapıyor. Allah'a emanet abi defans ve takım, bildiğin Allah'a emanet. 10 tane Muslera olsa ne olur. Orta saha yok adamla direkt karşı karşıya kalıyorlar. Defans 2 topla karman çorman hale geliyor.

A Spor'da ismini bilmedigim Besiktasli bi yorumcu: "Hep Tolga'yi konusuyoruz Muslera'yi da konusalim." (Ilk goldeki hatasina atif yapiyor)
Erman Toroglu: "Hocam Muslera bunu senede 4 defa yapiyor, Tolga 10 defa yapiyor"

:asd22:

o 2 mactaki hatalari olmasa simdi yine kafa kafaya oynuyor oluyorduk diger takimlarla.
ama savunma hatti okadar kötüki elestirmek istemiyorum.
gelen giden kenidini kaleciyle karsi karsiya buluyor.

adam malların arasında mallaşıyor olan bu zaten yeterince kötü takım diyor sallamıyor haklı geçen sene şampiyon yaptı daha ne yapsın

Maç kaybedeceksek bu Aslan parcası yüzünden kaybedelim hiç üzülmem. Ama bazı beceriksizler takıma 0 katkısı olan oyuncular yüzünden kaybetmek biraz koyuyor.

Ne mal adamlar var ya.

Adamin önünde ne defans var ne de orta saha. Yok hata yapiyormus, ulan Muslera 1 hata yapiyorsa öbür kazmalar 100 hata yapiyor.

Ayrica hatasi falan yok gollerde. Adam ters ayaktaydi ilk golde, Castro topa vurmadan önce yetismesi imkansizdi orada.

İlk pügolde hatası var diyen adamla yemin ederim cok ciddiyim bak futbol değil voleybol bile konusmam.

sneijder ilen beraber net en cok iskence ceken adami saygiynen selamlarim, o onundeki defansin arkasinda kalecilik yapmak her yigidin harci degil lad

Sayılmayan golde büyük hata yaptı ama diğer 2 golde hiçbir hatası yok.Yediği gollerde hatası var diyen ya art niyetlidir ya da futboldan anlamıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt