#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando Muslera: "Bir şeyleri değiştirmek için sahamızda kazanmak istiyorduk. Hocamızla zamana ihtiyacımız varken bu galibiyet iyi geldi."
Fernando Muslera: "Astana maçı zor olacak ama Galatasaray'ın hedefi Şampiyonlar Ligi olmasa da her zaman Avrupa'da devam edebilmektir."

milletin kalecilerine bakınca değerini daha iyi anlıyorum. sneijder, podolski felan hikaye muslera bu takımın en önemli oyuncusu.

Dün Tolga'yı izleyince Muslera gibi bir kaleciye sahip olduğumuz için tekrardan şükrettim.

Seni veren Allah'a şükürler olsun.

Aldığın para helal olsun sana be, koçum benim. Eğer Burak, Semih, Yasin ve Sabri'nin gururları varsa maçtan sonra Muslera'nın yüzüne bakamazlar.

Adamsın Nando.Daha iyi takımları hak ediyorsun.Gitmek istersen kal demeye hakkımız yok.

Sen bu takimim başına gelen en güzel şeysin. Iyiki bizim takimdasin.

★★★★

CWNSBmAWsAAOO8t.jpg

King adam ya. Tek başına direniyor desek abartmamiş oluruz herhalde

Muslera olmasa fark yemistik ilk yari, rezil bir takim goruntusu var suana kadar. Amator takimlardan hic bir farkimiz yok.

çok övünce böyle olur işte sanki görevini başarıyla yapıyordu ne güzel normal kalite kalecinin bile yememesi gereken golü yedi :(

Adam daha ne yapsin, birazda sut cekerken etrafdaki defans futbolculara birseyler diyin bakalim. Ilk sezonda ujfalusi ve semih ikilisi ile az gol yemistik, muslera isini gereginden iyisini yapiyor, ama takim kötü.

Yüzüne nasıl bakıyolar inan bilmiyorum. Ben bile rahatsız oluyorum ekran başında. Allah seni başımızdan eksik etmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt