#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golde hatasi vardi ama 50 tanede cikardi.

bu arada sabri okuzune ne demeli gollerde. ilkinde resmen gomeze yer acti vur diye. ikincisinde zaten gokhani tutmasi gereken adam.

her mac sabrinin yuzunden yedigimiz gollere devam ettik.
Sade gomez mi quaresmayla en az 3 tane var o sekilde bitanesinde az daha kalenin icinr kadar cekilecek sandim

golde hatasi vardi ama 50 tanede cikardi.

bu arada sabri okuzune ne demeli gollerde. ilkinde resmen gomeze yer acti vur diye. ikincisinde zaten gokhani tutmasi gereken adam.

her mac sabrinin yuzunden yedigimiz gollere devam ettik.
Ya Sabri'ye diyecek söz bulamiyorum ki artik. Olcan da ayni. Her mac adamlara 'gelin sut atin veya orta acin' diyorlar adeta. Vasat oglu vasat bunlar.

Muslera o kadar kurtardi bir hatadan dolayi elestirmem asla ama simdi o kurtardigi toplarin degeri kalmadi ne yazik ki.

12321159_1041741539217944_7080666768563700433_n.png

Osmanli ve BJKa karsi kritik hatalari oldu

Kurtarişlarini sayarsak bu hatalar önemsiz kaliyor elbet

Bugun Tolga kalitesinde bir kalecimiz olsaydi, veya soyle deyim kalede Eray olsaydi daha ilk yari 3-0 biterdi. Macin sonunda da 5-1 gibi tarihi bir skor elde etmis olurdu Besiktas. Fark yemediysek Muslera ya dua etmeye devam edelim.. 11 e 1 oynandi 90 dakika.

Bir büyük takımın kalecisinin bir maçta bu kadar çok pozisyonla muhattap olmaması gerekiyor.Kimle oynasak aynı, küyük küçük fark etmeden her takım kalemize çok rahat geliyor.Nando ne yapsın?

Hatalı gol yerse de yesin kardeşim ne yapalım? Billurları sağolsun.Nando gitse kim gelecek, diğer elemanlarda kalecilik vasfı yok bi kere.

Hatasızdı demek doğru olmaz elbette, ilk golde net hatalıydı. Ama bir takımın ilk yarıdaki en iyi performans gösteren oyuncusu kalecisiyse, orada sıkıntı kalecide değildir. Yani Günay'ınki gibi hiç top gelmeyip de gelen ilk topta böyle bir gol yese (misal Sivas maçı), fazlasıyla eleştirilmesi gerekir.

Neyse elinden geleni yaptı, ilk golü yemese daha farklı olabilir miydi bilemiyorum açıkçası. Hiç atağımızın olmadığı bir maçta belki BJK gol bulamayınca panik olabilir ve puanla dönebilirdik. Ama şu maçı Muslera yüzünden kaybettik diyemeyiz, dememeliyiz bence. Kazanacak ne yaptık ki diye özeleştiri yapmak lazım.

Gevrek satmayi birak ve sunun cevabini ver. Bir kaleciye karsi rakip takim bu kadar kolay sut cekebiliyorsa bunun sucu kalecide midir, savunmada midir?

renktaşım, bu maçın geniş özetini spikerin sesini kısarak kırmızılar ve siyahların maçı olarak izle duygunu tarafsızlığını sağlaman için böyle yap diyorum göreceksin ki yorumlar çok abartılı..
muslera düşmanı değilim önyargısız değerlendirme çabasındayım haksızlığa dayanamam adı Selçuk burak sabri tarık muslera farketmez performans değerlendirmeasine duygumu katmam..
benim için kalecimiz bugün 2 net 2 gri pozisyon kurtarmış 1 çok net hatalı 1 hatasız ama kurtarılabir gol yemiş vasat performans göstermiştir..
2 net çıkardığı: İsmailin sağ ayağıyla karşı karşıya kaldığı ve querasmanın 60.dakikalarda doksana gönderdiği son anda kornere çeldiği pozisyon..
2 gri : sosanın 5.dakika, rodolfonun karamboldeki sert şutu..
griden kastım şudur yesede kızamayız pozisyonlardır..o maç esnasında ovvv filan yaptığımız bazı kurtarışlarda o golü yese hepimiz kızarız nasıl yedi diye..
benim değerlendirmeme göre musleranın bu maçta maksimum yiyebileceği gol 4 tü 2 yedi başarısı 10 üzerinden 5 tir vasattır..
beni asıl hayal kırıklığına uğratan takım öne geçmiş rakip yıkılmışken yediği golle rakibi ayağa kaldırmıştır..
sen diyorsunki diğer milyonluk eşekler de var..onlara yazacak yorum harcayacak vakite bile gerek duymam..
ayrıca bugün Beşiktaş çok abartıldı hiç öyle yazıldğı söylendiği gibi iyi değil sadece koştu istekliydi bizde semih ve sabri yerine 2 vasat stoper ve bek olsa bu kadar pasif futbola rağmen yenerdik beşiktaşı.ikinci yarı hakem oynatmadı GSARAYı bunu görmemek imkansız ama siz hamza yönetim sabri burak umut nefreti yüzünden bir çok detayı pas geçiyorsunuz..

İlk golde hatası vardı talihsizdi de aynı zamanda o ayrı konu lakin sarbi denen bir şopar bu maçta da olduğu gibi senelerdir bu takımı sabote ederken hala bu adamı eleştirmeye çalışmak nedir yav? Sarbi denen bir mahlukat şu takımda 12 senedir oynuyorsa eğer Muslera'yı Sneijder'i falan pamuklara sarıp sarmalayacaksın. O kadar rezil kepaze bir kadromuz var ki, takım içinde o kadar multimilyoner at hırsızı şerefsiz mahlukat var ki bu adamlar hata da yapsa kötü de oynasa eleştirmeye laf söylemeye utanıyorum. Bir de Poldi'yi ekleyebilirsin belki bunların yanına o kadar... Şu adamları çık net Bank Asya takımıyız ya daha ötesi var mı???

Gevrek satmayi birak ve sunun cevabini ver. Bir kaleciye karsi rakip takim bu kadar kolay sut cekebiliyorsa bunun sucu kalecide midir, savunmada midir?

Sohbete salca olmayım ama orda savunma geri geri kacıyor bagzen alan daraltıp rakibe şut cekme imkanı bırakırsın acıyı daraltıp yani bagzen o riski alırsın yencek gol değildi ama Nusleramızın cabı sağolsun.

Bunu adama olu bir sut cektirmek icin yaparsin. Top kaleye gidiyorsa becerememissin demektir.

Sohbete salca olmayım ama orda savunma geri geri kacıyor bagzen alan daraltıp rakibe şut cekme imkanı bırakırsın acıyı daraltıp yani bagzen o riski alırsın yencek gol değildi ama Nusleramızın cabı sağolsun.

Bu adama laf eden taraftarlar bugün yeteneksizler ordusu kadroyu hakediyor inşallah Muslera'yı da satarlar da kalırlar Tolga'nın yedeği Cenk'e olan bize oluyor ama hakikaten hakediyor bazıları iki sene önce burada ne isimlere burun kıvrılıyordu şimdi oynayan adamlara bak Muslera,Pold,Sneijder belki Selçuk'u çıkar PTT'de orta sıralara oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt