#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu adama olu bir sut cektirmek icin yaparsin. Top kaleye gidiyorsa becerememissin demektir.

Dikkat edersen orda pozisyonda cok iyi vurma acısı yok yanlıs anlama semihle sabriyi korumuyorum pozisyonu az da olsa doğru aldılar hatalı bir gol yedik yenmiycek bir gol ha sunu diye bilirisin ulan daha ne kadar geri mesafe kat ediceksin diye karsındaki rakibi tanırsın ona göre hamla yaparsın mario gomeze orda zaten müdahale etsen sacmalaya bilirdi baska bir tercih denediler o da gol oldu.

İlk golde net hatası var.Bu rezil takım varken muslerayı eleştirmek ne derece dogru olur ama bu sene çok formsuz olduğuda bir gerçek.

Takımın genel durumu bir tarafa bırakılırsa Muslera refleksleri haricinde Avrupa düzeyinde vasat oyuncu izlemi veriyor. Muslera eleştiriliyorsa performans çıtasının yukarıda olmasından ötürüdür. Aynı şey Sneijder için de geçerli. Sabri'nin en iyi maçı konuşulsa yine 2-3 tane savunma hatası anlatılır o maçta, yani o derece yetersiz biri.

Son 2,5 senede iyi zamanda da kötü zamanda da en çok konuşulan adam Muslera oluyor istisnasız. Eğer bir futbolcu her galibiyette kahraman her yenilgide de hatalı ilan ediliyorsa o takımda başka bir adam yok demektir.

Tapa

Adamı eleştirmek için leş kargaları gibi konu üstünde tur atanlar var herhalde.

Insaf be insaf önünde 10 tane adam var bunların artık sadece 2 tanesi mi futbolcu yoksa 3 tanesi mi tartışılır.

Bu adamın yerinde olsam "sizin de oynayacağınız topun da bu futbolun da Allah belasını versin" diyip bırakıp giderim maçları.

Net söylüyorum bu adam olmasa geçen sezon ve bu sezon kafadan bi 50 gol daha yemişti bu takım. Milletvekillerinin falan dokunulmazlığı oluyor ya işte bu adamın da olmalı bence.

Milyonluk Eşeklerin cirit attığı takımda en son bok atılacak adam Muslera. Son 2 sezonda kalede herhangi bir başka adamı düşünün yeter..

Kaleci olarak zaten hep sana yüklenilir, 10 tane muazzam top çıkarırsın 1 hata yaparsın herkes sana çullanır. Ulan bu adamın önündeki 10 tane herif ne bok yiyor her maç? Hadi takıma,kulübe, yaptıkları işe, aldıkları paraya saygıları yok bari bu adamdan utanın be her maç her maç kıçınızı kurtarıyor.

Bu takımda aldığı parayı sonuna kadar hak eden tek adam var ne Podolski ne de Sneijder bu adam Muslera'dır. Helali hoş olsun aldığın her kuruş aslanım benim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Musleraya laf edilecek en son isim şu takım içinde.Acıdım dün adama o kadar çok pozisyon verdik ki adam 90 dakikalık kondisyonu 30 dakikada yedi bitirdi.Allaha şükürler olsun ki elimizde muslera var.Bu maç 6 7-0 olması içten bile değildi.O kadar rezalet top oynadık.

renktaşım, bu maçın geniş özetini spikerin sesini kısarak kırmızılar ve siyahların maçı olarak izle duygunu tarafsızlığını sağlaman için böyle yap diyorum göreceksin ki yorumlar çok abartılı..
muslera düşmanı değilim önyargısız değerlendirme çabasındayım haksızlığa dayanamam adı Selçuk burak sabri tarık muslera farketmez performans değerlendirmeasine duygumu katmam..
benim için kalecimiz bugün 2 net 2 gri pozisyon kurtarmış 1 çok net hatalı 1 hatasız ama kurtarılabir gol yemiş vasat performans göstermiştir..
2 net çıkardığı: İsmailin sağ ayağıyla karşı karşıya kaldığı ve querasmanın 60.dakikalarda doksana gönderdiği son anda kornere çeldiği pozisyon..
2 gri : sosanın 5.dakika, rodolfonun karamboldeki sert şutu..
griden kastım şudur yesede kızamayız pozisyonlardır..o maç esnasında ovvv filan yaptığımız bazı kurtarışlarda o golü yese hepimiz kızarız nasıl yedi diye..
benim değerlendirmeme göre musleranın bu maçta maksimum yiyebileceği gol 4 tü 2 yedi başarısı 10 üzerinden 5 tir vasattır..
beni asıl hayal kırıklığına uğratan takım öne geçmiş rakip yıkılmışken yediği golle rakibi ayağa kaldırmıştır..
sen diyorsunki diğer milyonluk eşekler de var..onlara yazacak yorum harcayacak vakite bile gerek duymam..
ayrıca bugün Beşiktaş çok abartıldı hiç öyle yazıldğı söylendiği gibi iyi değil sadece koştu istekliydi bizde semih ve sabri yerine 2 vasat stoper ve bek olsa bu kadar pasif futbola rağmen yenerdik beşiktaşı.ikinci yarı hakem oynatmadı GSARAYı bunu görmemek imkansız ama siz hamza yönetim sabri burak umut nefreti yüzünden bir çok detayı pas geçiyorsunuz..

Zaten şu yorumları yapamadığımız için bu hallerdeyiz.
Musleranın yediği hatalı goller sadece bjk maçı ile sınırlı değil ki..Özellikle bu sene çok fazla hataı gol yedi. Ve bunları söylemekten çekinen Galatasaray taraftarları var. Siz böyle yapınca yerli sevici hamzadan ne farkınız kalıyor.
Evet bizim Musleradan daha iyi bir kaleci alma ihtimalimiz yok. Fakat onunda bu kadar çok hatalı gol yeme hakkı yok.

Birazcık sadeceve sadece Galatasarayı düşünerek yorum yapın. Bırakın olumlu olumsuz isimlere karşı ön yargılı olmayı.

Benim için tek kriter var Galatasarayın menfeati.

Zaten şu yorumları yapamadığımız için bu hallerdeyiz.
Musleranın yediği hatalı goller sadece bjk maçı ile sınırlı değil ki..Özellikle bu sene çok fazla hataı gol yedi. Ve bunları söylemekten çekinen Galatasaray taraftarları var. Siz böyle yapınca yerli sevici hamzadan ne farkınız kalıyor.
Evet bizim Musleradan daha iyi bir kaleci alma ihtimalimiz yok. Fakat onunda bu kadar çok hatalı gol yeme hakkı yok.

Birazcık sadeceve sadece Galatasarayı düşünerek yorum yapın. Bırakın olumlu olumsuz isimlere karşı ön yargılı olmayı.

Benim için tek kriter var Galatasarayın menfeati.
Dun cikardigi toplari konusan yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
6060incin4705733.jpg

Eksi'de eleştirenlere çok güzel bir cevap verilmiştir.

dünyalari kurtardi, sayesinde "sadece" 2-1 yenildik ama yenilmeyecek de bir gol yedi. üzüldüm onun adina.

muslera olmasa puan alamazdik bu sezon orasi ayri konu.

Mesela sneijderin juveye attığı golü çoğu kaleci yer mesela top yerden sekiyor belki muslera olsa buffon yerine kurtarırdı onu

Yerden seken topları kurtarmak zordur

Muslera'ya laf edenin allah belasını versin. Kendini Galatasaraylı zanneden fakat içten içe kuşları tutan biridir Muslera'ya laf eden, eleştiren. Ulan gerizekalısınız gerçi gerizekalı bile değilisiniz gerizekalıda hiç olmazsa geri de olsa bir zeka var sizde o da yok. Aptal idyotlar sizi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt