- 8 Mayıs 2009
- 18.910
- 6.383
- 2.493
Bu arada Selçuk'un Beşiktaş maçında kaybettiği topları sayamadım ben bilmiyorum sayan var mı paso kontra yedirdi kendisi. Konusu geçmişken söyleyeyim de Jose top kayıpları yaptığında bütün basın üstüne çullanıyordu Selçuk'la alakalı tek kelime her zamanki gibi yok. Muslera türk olsaydı şu anda Neuer'den iyi olduğu iddaa edilirdi. Yıllardır refleksleri ölü, çevikliği 0, defans arkasına atılan toplarda çıkmayan, yan toplarda genelde hata yapan Volkan Demirel'i çok iyi kaleci diye lanse ettiler bu ülkede. Fenerin en zayıf karnı senelerdir kalecisi Allah'tan Casillas'ı falan almadı Aziz. Fener bu sene acayip takım savunması yapıyor çoğu zaman rakipleri bile yaklaştırmıyorlar kaleye defansif açıdan çok güçlüler. Ama bu sene feneri yakacak adam yine Volkan olacak geçtiğimiz senelerdeki gibi. Sen Muslera türk olsa kurtardığı toplara bakılmaz diyorsun ya tam tersi türk oyuncuların inanılmaz bi kamuoyu var. Sneijder Selçuk'u bozdu, Drogba bozdu, Terim'in sistemi bozdu, taraftar eleştirdi bozdu ya da yıllardır Burak Yılmaz sürekli gol kaçırıyor; En azından pozisyona giriyor, top kontrol edemez; Etse zaten Real'de oynar, pas atamaz; Öyle bir özelliği yok, Oyun içinde hiç görünmez; Önde çok yalnız kaldı. Senelerdir bunları milyon defa duymadık mı biz? Türk oyuncuların kamuoyu hiç kimsede yok hele ki Selçuk'la Burak'ın. Bilmiyorsan da futboldan bi habersin demektir senelerdir böyle bu. Burada işi gören 5-10 taraftarın eleştirisini kimse sallamıyor zaten.