#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Selçuk'un Beşiktaş maçında kaybettiği topları sayamadım ben bilmiyorum sayan var mı paso kontra yedirdi kendisi. Konusu geçmişken söyleyeyim de Jose top kayıpları yaptığında bütün basın üstüne çullanıyordu Selçuk'la alakalı tek kelime her zamanki gibi yok. Muslera türk olsaydı şu anda Neuer'den iyi olduğu iddaa edilirdi. Yıllardır refleksleri ölü, çevikliği 0, defans arkasına atılan toplarda çıkmayan, yan toplarda genelde hata yapan Volkan Demirel'i çok iyi kaleci diye lanse ettiler bu ülkede. Fenerin en zayıf karnı senelerdir kalecisi Allah'tan Casillas'ı falan almadı Aziz. Fener bu sene acayip takım savunması yapıyor çoğu zaman rakipleri bile yaklaştırmıyorlar kaleye defansif açıdan çok güçlüler. Ama bu sene feneri yakacak adam yine Volkan olacak geçtiğimiz senelerdeki gibi. Sen Muslera türk olsa kurtardığı toplara bakılmaz diyorsun ya tam tersi türk oyuncuların inanılmaz bi kamuoyu var. Sneijder Selçuk'u bozdu, Drogba bozdu, Terim'in sistemi bozdu, taraftar eleştirdi bozdu ya da yıllardır Burak Yılmaz sürekli gol kaçırıyor; En azından pozisyona giriyor, top kontrol edemez; Etse zaten Real'de oynar, pas atamaz; Öyle bir özelliği yok, Oyun içinde hiç görünmez; Önde çok yalnız kaldı. Senelerdir bunları milyon defa duymadık mı biz? Türk oyuncuların kamuoyu hiç kimsede yok hele ki Selçuk'la Burak'ın. Bilmiyorsan da futboldan bi habersin demektir senelerdir böyle bu. Burada işi gören 5-10 taraftarın eleştirisini kimse sallamıyor zaten.

Sen Selçuk'u dikkatli izlememişsin demek ki.Bu adamdan defansif olarak faydalanmaya çalışırsan tabi başarılı olamaz.Bu adam fiziğiyle önplana çıkan bir adam değildi ki hiçbir zaman.TS zamanında da böyleydi biz bunu bilerek aldık zaten.Sen orta sahada Selçuk'a top kullanma şansını ver bakalım neler yapacak

Bazen diyorum ki keşke Fenere gitseymiş Selçuk çünkü haketmiyor bazı taraftarlar

Arda'da koca gtlüydü zaten ne beklersin.He bide Acun'un kankisi unutmuşum :)

Üsluptan dolayı herkesten özür dilerim..

Açıkca söylüyorum Muslera'yı satan şerefsiziğin önde gidenidir Galatasaray düşmanıdır..

Ota boka bi ton para verdik ferrari villa otel sahibi yaptık..

Muslera'ya mı para bulamayacağız..

Yıllık ne alıyor bilmiyorum ama 4-5 milyon euro gibi bi rakam verilsin sözleşmesi 15 yıl hatta ölene kadar uzatılsın..

Yüz ifadelerine bi bakın maçlarda.. adam resmen ağlayacak çaresizlikten.. yazıktır günahtır.. tek başına savaşıyor..

Muslera yı satanın ölene kadar kulakları çınlar..

Değişik olacağım marjinal olacağım diyr artık bokunu çıkarmasanaz güzel olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

musleraya daha da laf atani banlayin su forumdan. Insan bukadar salak olabilirmi ?

Çok nankor bir taraftarımız var. Cidden bize muslera gibi adamlar fazla. Eleştirmeyelim demiyorum ama bu maçlarda bize bir şey kazandırmadı diyen adamlar var, yazıktır günahtır ya

Adem iyisin hoşsun da marjinal olma kaygın gerçekten zaman zaman fazla saçma şeyler söylettiriyor sana. Ha ama hakkını teslim etmek gerek ki o kadar çok yanlış bilgiyi o kadar iyi manipüle ederek sunuyorsun ki insanın inanası geliyor.

Bu Ülke´de, din ile alakali, bir elestiri yapan bir adama, ne kadar yapici olsa da, "aman kafir, Allah´a resüle küfür ediyor" diyerek insanlari galyana getiren tipler vardir. Ayni sekilde, benim A dedigimi K anlayarak, Muslera üzerinden duygusullik yaratip, beni güclü oldugum yerden vurmaya kalkmalari, aslinda bu konuda hakli olduklarimi iclerinde derin bir sekilde bildiklerinden kaynaklaniyor... Elestirinin merkezinde kendilerinin bulunduklarini bilip, Muslera üzerinden gitmek, meshur arap politikasidir.
Bir kere "elestiri" ne demek, onu bile bilmiyor cogu insan burada... Sonra medya niye özgür degil diye sikayet ediliyor. Bu bastan, tirnaga devam eden bir sorun...

Nowitzki´den sonra Almanya´nin yetistirdigi en parlak oyuncu D. Schröder, bir Nowitzki var, diger oyuncular onun yetenginin ceyreginde bile degil. Dennis´de takima dahil bir oyuncu olarak, oda elestirildi. Medyanin elestirileri sonrasi, gelecek turnava birakirim milli takimi tehditini savurdu, kimse destek cikmadi diye federasyondan. Almanya büyük bir basket kültürü de degil, ama hic bir zaman Spor kültüründen taviz vermez.

Ben diyorum ki Muslera bu sene iyi degil, adam diyor "onun ama kredisi var" benim yazdigim ile ilgili zit alaka bir yorum. 2012´de yazdim, 2013´de de yazdim, 2014´de yazdim, takimdan gönderecegim en son oyuncudur kendisi. Kendisini daha iyi bir kaleciye bile degismem, cünkü ayni sekilde adapte olmasi, ayni sekilde karakterli olmasi, ve en önemlisi Galatasaray´in bir parali asker kulübüne cevrilmemesi icin, göndermem bu adami. Dennis´de elestirinin ne oldugunu anlayamayacak kadar asi, ve Ghetto (özentisi) bir cocuk.

Ama ben sevdigim, begendigim adamlari da yeri gelip elestirebiliyorum. Yasin Öztekin´de gecen sezon o süpriz cikisi yapmasaydi, Galatasaray en az 5 puan fark yerdi Fenerbahce´den. Buna ragmen, en cok elestirdigim oyuncularin basinda geldi.

Bunun marjinallik ile alakasi yok, elestirinin anlamini bilmek, ve dogru uygulamak ile bir alakasi vardir. Bu ülkede insanlar hic birseyden korkmuyor, karsi fikirden korktugu kadar.

Son düzenleme:
Muslera sen bu taraftara fazlasın onlara floryada karpuzla fotomaça poz veren zapata gibi kaleciler müstaak kendini kurtar dünyanın en iyisi ol çok yakınsın sonuçta oraya

Muslera'ya tek kelime bile laf eden Madamdir cok acik ve net soyluyorum kimse kirilmasin. Sneijder ve Muslera'nin hakki odenmez ve bazilari sadece foruma Sneijder ve Muslera uzerinden elestiri yapmak icin giriyorlar.

Bu Ülke´de, din ile alakali, bir elestiri yapan bir adama, ne kadar yapici olsa da, "aman kafir, Allah´a resüle küfür ediyor" diyerek insanlari galyana getiren tipler vardir. Ayni sekilde, benim A dedigimi K anlayarak, Muslera üzerinden duygusullik yaratip, beni güclü oldugum yerden vurmaya kalkmalari, aslinda bu konuda hakli olduklarimi iclerinde derin bir sekilde bildiklerinden kaynaklaniyor... Elestirinin merkezinde kendilerinin bulunduklarini bilip, Muslera üzerinden gitmek, meshur arap politikasidir.
Bir kere "elestiri" ne demek, onu bile bilmiyor cogu insan burada... Sonra medya niye özgür degil diye sikayet ediliyor. Bu bastan, tirnaga devam eden bir sorun...

Nowitzki´den sonra Almanya´nin yetistirdigi en parlak oyuncu D. Schröder, bir Nowitzki var, diger oyuncular onun yetenginin ceyreginde bile degil. Dennis´de takima dahil bir oyuncu olarak, oda elestirildi. Medyanin elestirileri sonrasi, gelecek turnava birakirim milli takimi tehditini savurdu, kimse destek cikmadi diye federasyondan. Almanya büyük bir basket kültürü de degil, ama hic bir zaman Spor kültüründen taviz vermez.

Ben diyorum ki Muslera bu sene iyi degil, adam diyor "onun ama kredisi var" benim yazdigim ile ilgili zit alaka bir yorum. 2012´de yazdim, 2013´de de yazdim, 2014´de yazdim, takimdan gönderecegim en son oyuncudur kendisi. Kendisini daha iyi bir kaleciye bile degismem, cünkü ayni sekilde adapte olmasi, ayni sekilde karakterli olmasi, ve en önemlisi Galatasaray´in bir parali asker kulübüne cevrilmemesi icin, göndermem bu adami. Dennis´de elestirinin ne oldugunu anlayamayacak kadar asi, ve Ghetto (özentisi) bir cocuk.

Ama ben sevdigim, begendigim adamlari da yeri gelip elestirebiliyorum. Yasin Öztekin´de gecen sezon o süpriz cikisi yapmasaydi, Galatasaray en az 5 puan fark yerdi Fenerbahce´den. Buna ragmen, en cok elestirdigim oyuncularin basinda geldi.

Bunun marjinallik ile alakasi yok, elestirinin anlamini bilmek, ve dogru uygulamak ile bir alakasi vardir. Bu ülkede insanlar hic birseyden korkmuyor, karsi fikirden korktugu kadar.
Altılı galyan mı?

Muslera'ya tek kelime bile laf eden Madamdir cok acik ve net soyluyorum kimse kirilmasin. Sneijder ve Muslera'nin hakki odenmez ve bazilari sadece foruma Sneijder ve Muslera uzerinden elestiri yapmak icin giriyorlar.

Bazen bu adamları çok ağır eleştiriyolar.Bu adamlardan önce eleştirilmesi gereken o kadar çok adam var ki bu adamlara sıra bile gelmez.Her insan zaman zaman eleştirilecek ama şu rezil durumda bu adamların da hakkı yenmemeli.Kaç tane maçı kurtarıp farkı önlediler.

Tamamen çarpıtarak yorum yapıyorsun bi kere Nowitzki meselesinin bu konuyla hiç alakası yok alakasız şeyler yazarak her zaman ana temadan sapıyorsun. İkinci olarak Almanya'nın spor kültürünü beğeniyorsun diye her fırsatta Türkiye'yi ve sana laf edenleri küçük görmeye çalışma sürekli bunu yapıyorsun.

Eskisehir ve Mersin kalecilerinden sonra kalesinde en cok isabetli sut goren kaleciymis.

Mesela bu forumda çoğunluk Muslera veya Sneijder'e en ufak laf ettiğinde şöyle diyor.Geçen sene Hamza'ya rağmen bu adamlar yüzünden şampiyon olduk.Bu adamlara laf etmesiz doğru olmaz.Kalitesi belli adamlar

Eee peki geçen sene Yasinin yaptıkları ne olacak ? Veya bir başkasının bu diğerlerine haksızlık olmuyor mu ?

Mesela bu forumda çoğunluk Muslera veya Sneijder'e en ufak laf ettiğinde şöyle diyor.Geçen sene Hamza'ya rağmen bu adamlar yüzünden şampiyon olduk.Bu adamlara laf etmesiz doğru olmaz.Kalitesi belli adamlar

Eee peki geçen sene Yasinin yaptıkları ne olacak ? Veya bir başkasının bu diğerlerine haksızlık olmuyor mu ?

Yaptıkları hıyarlıklar 1000'i aştığından olmuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaptıkları hıyarlıklar 1000'i aştığından olmuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene üzerinden değerlendirme yaparken geçen seneyi önplana koyarsak bayada haksızlık oluyor

Yasin'in şampiyonlukta payı büyük değil miydi ? Ölümüne eleştiriliyor.Sneijder ve Muslera'da eleştirilebilir.Eleştirdi diye adam gitmesini istiyor demek değil

Bu sene üzerinden değerlendirme yaparken geçen seneyi önplana koyarsak bayada haksızlık oluyor

Yasin'in şampiyonlukta payı büyük değil miydi ? Ölümüne eleştiriliyor.Sneijder ve Muslera'da eleştirilebilir.Eleştirdi diye adam gitmesini istiyor demek değil
kısmen haklısın şıno bu sene formsuz ama istekli ona bir nebze eleştiri olur ama muslera isterse her maç beşik yesin gene suçu yok sen bir cansız varlığa aynı noktasına 5 dakikada bir topla vur o varlığın orası yıpranır ee bu adam canlı her maç vur babam vur tut babam tut ee haliyle bir iki tane olmadık gol yiyebiliyor ona eleştiri gerçekten yapılamaz ama şıno bu sene çok çok formsuz pasları bile şaşırtıyor ki bu adam pas ustası düzelir ama kalitesi belli yalnız yasini bu ikisiyle kıyaslaman adamlara hakaret yasin sadece 4 5 maç katkı verdi ve hayatı boyunca da vereceği katkı oydu ölülerin içinde az parlayınca müthiş göründü ki bu sene de kötü yani şıno cepten yiyor ama yasinin cebi boş yiyemiyor meali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt