#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene tek başına maç aldı dünya üzerinde skora ve şampiyonluğa bu adam kadar etki eden başka bi kaleci var mıdır acaba?

yav bu adamı takıma kazandıran başkan kimdi ya.

kebapcı olsa laurayımı ne alıyoduk

SA

Cu1PDbjWEAA7q0J.jpg

Mondragon usta severim ama Muslera nın tırnağı olamaz üzgünüm mondi

Mondragon nereden aklına geldi la :D

Özledik reisi.

Muslera bu maçı kurtardı bariz, bu arada çalım işi zevkli ama abartıp gol yedirmese bari :D

Ulan şimdiden o gidince ne yapacağımızı özleyeceğimizi filan düşünüyorum yerine gelecek adam çok talihsiz böyle biriyle kıyaslanacak sürekli umarım aratmaz ne diyelim.

Yaşı ilerdikçe tecrübesi,kendine güveni daha bir artıyor.Bugün maç içinde yaptığı çalım mest etti.

Milli takımda böyle değil.
Bizden başka bir takıma gitse çok büyük düşüşe geçer bence.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

İrfan mı ne onun sağ çaprazdan sol ayakla vurdugu bi top var plase. Kolay gibi gözükse de Carole ve Cavanda vardı Muslera'nın topu görmesini engelleyen. İnanılmaz refleks gösterdi oarada, ligdeki 10 kaleciden 9'u yerdi.
'

Barca Iniestaya istedigi kadar kontrat onerdi . Aynisini Nando icin yapmamiz gerek . Isterse yillik 5 istesi

Milli takımda böyle değil.
Bizden başka bir takıma gitse çok büyük düşüşe geçer bence.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Pek izleyemiyom da Dünya kupası Güney Amerika eleme grubunda en az gol yiyen kaleci. 10 maçta 7 gol yemişler. Baya da sağlam takımlar var. Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Şili, Ekvator falan. Tabi bilemiyorum izleyemedim de bu sene bi başka bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt