#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslerayi yollamaya merakli bir kesim var ve onlara net kil oluyorum.

Muslera GS dan 40 yasinda sadece evine donmek icin ayrilabilir. Para lazimsa takimin kalanini satabilirsiniz!!

C6qFhaNWwAAyl3B.jpg

Bu adamı eleştiren bir kesim var malesef. Pardon kesim dedim angutlar var dicektim.

SÖZLESME UZATIN SÖZLESME SÖZLESME . Gerekirse Sneijder dahil alayina para cezasi verip buna yükleyin

Tolga' ya sinirimizden kendisini unuttuk, yine iyi bir maç çıkardı aslan parçası, bu kadar kötü bir oyuncu grubu arasında gerçek bir yıldız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamı geçen maçtan sonra ayı volkan dan bile kötü diye eleştiren iki tane enteresan arkadaş vardı. Ligin en fazla kurtarış yapan ikinci kalecisi yani önünde ki defansın berbat ötesi olduğunun en net kanıtı.

Hani eleştirirsin ama ayı volkan dan daha kötü demek diyecek laf bulamıyorum.

Özellikle yenilen son goller üzerinden eleştirilmesi. yenilen son gollerin hiç birinde hatası yok ama tabi maçları saha kenarı kamerasından izleyip eleştirmek çok kolay.

:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Bu adamı geçen maçtan sonra ayı volkan dan bile kötü diye eleştiren iki tane enteresan arkadaş vardı. Ligin en fazla kurtarış yapan ikinci kalecisi yani önünde ki defansın berbat ötesi olduğunun en net kanıtı.

Hani eleştirirsin ama ayı volkan dan daha kötü demek diyecek laf bulamıyorum.

Özellikle yenilen son goller üzerinden eleştirilmesi. yenilen son gollerin hiç birinde hatası yok ama tabi maçları saha kenarı kamerasından izleyip eleştirmek çok kolay.

Onlar zamaninda Onur alip bunu satalim diyen hainler

Muslera temsili

[FBV]2248451811967005/[/FBV]

kurtardığı penaltıyı her kaleci kurtaramaz

ama dün gece muslera yerine cenk olsaydı

kabus gibi 1 gece yaşardık

40 yaşına kadar as kaleci olarak kalmalı

40-50 arası kaleci antrenörü veya dino zoff gibi efsane 1 td olmalı

50-60 arası sportif direktör

60+ gs tarihindeki ilk yabancı başkan

inş böyle devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt