#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömür boyu bu takımda kal be Muslera

(Sneijder+Bruma+Poldi)x1.000.000.000 dur Muslera

En son Lincoln ve Melo'yu bu kadar çok sevmiştim

Birini Bülent Korkmaz birini Hamza Hamzaoğlu harcadı ....

Yakışır paşama..

1ac921a1a547f4a2ef16ef857fce5cf2.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Fiziksel olarak ve yüz hatları olarak henüz 22-23 yaşında gibi.

45 yaşına kadar çok rahat oynar bizde.

Muslera'yı satan anasını ve karısını satar net olarak bunu belirtmek isteyelim. :yenieek:

40 a kadar sözlesme imzalamayani karabasanlar minciklasin

Volvo krallara yakışır derdim işte bundan bahsediyordum ;) :D

Kaleciler oynar arkadaş rahat 40'a kadar hatta Dida 43 yaşında bırakmadı mı futbolu

Bizim şu kadroda Galatasaray efsanesi olarak anılacak tek oyuncu Muslera

Ve klüp tarihihin gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden olmayı hak ediyor

Galatasaray tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu Sarbi olamaz yav kabul edemeyiz böyle bir şey Muslera'nın en az bie 260 maça daha çıkması lazımki Galatasaray tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu olsun reis ...

Sneijder 28-29 yaşında geldi Galatasaray'a yani çok uzun bir Galatasaray kariyeri olmayacak bu kısa dönemde efsane olabilmesi için içinden Hagi performansı vermesi tek başına çoğu maçı koparıp alması lazım yapabildi mi çok çok az maç sayabilirim veya yapabilir mi bu yaşından sonra zor==>Ama efsane bir Galatasaray Transferi olarak kalacak o yaşta böyle bir oyuncunun STSL'ye gelmesi bambaşka bir olaydı gerçekten

Selçuk şu hale düşmeseydi ilk 2 sezonundaki gibi oynasaydı belki diyebilirdik belki

Çabuk geri gitsin şu yöneticileri Chelsea'nin

Zaten takımda sorunsuz fark yaratan 2 adam var Muslera&Bruma

Bu bizim adi yönetim son olarak gitmeden bu ikiliyide satar komisyonunu yer öyle defolup gider

Courtois varken Muslera yerinde olsam gitmem Chelsea'ye he belki Courtois Real Madrid'e falan giderse bilemiyorum....Chelsea bize 15m yanında Begovic verirse bir de bedavaya 1-2 oyuncu kiralarsa güzel anlaşma olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt