#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün kuşları ... sıra buraya mı geldi?

Geçen sene çok eleştirmiştim bu sene yine kötü ama bir şey diyemiyorum. Dursun ve saz ekibi durduğu sürece anca Cenk'ten daha kötüsünü getirebiliriz Muslera'nın yerine.

son 2 senedir kötü değil de o son şampiyonluğumuzdaki formunu bir türlü yakalayamadı.

önündekiler yetersiz olsa da bir sürü yememesi gereken goller yedi son 2 sezon

ama hala bu takımın en iyisi ve astronomik teklif gelmediği müddetçe kalmalı

siz buffon olun önünüzde 4 tane mal maymun dursun sonra görün bakalım buffona bile sövülüyormu sövülmüyormu

Sene sonu ayrılır umarım Dursun 5m a satar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcuya tapma durumu bu forumda çok hakim olan bi durum. Muslera 1 Sneijder 2. Kötü olana kötü diyeceksiniz arkadaş. Muslera geçmişte tek başına maç aldığı dönemlerde de aynı defans hattı vardı. Hatta bu defanstan daha kötüleriyle de oynamışlığı vardır. Biraz objektif olmak vefasızlık anlamına gelmiyo. Son 2 senedir bana göre çok formsuz. Hatta şunu da ekliyim, eskiden Muslera'ya öyle güvenirdim ki kaleye kaç şut geldiği önemli değil bi tane atsak maçı alırız modundayken şimdi kaleye şut gelecek diye korkar oldum. Cepheden gelen toplar dışında gelen şutlar gol oluyo gibi geliyo bana. Buna rağmen kurtardığı bi kaç maç yok diyemeyeceğim ama son dönemde yediği golleri Eray, Cenk yese forumu yıkarsınız burada. Ha sebep Muslera'nın kendisi mi yoksa Taffarel gittiğinden beri mi durum böyle onu bilemeyeceğim. Ama tek bi gerçek var. MUSLERA UZUN SÜREDİR FORMSUZ. Putperest tayfa istediği kadar kuş diyebilir bu arada.

Stoperde sürekli farklı adamlar oynuyor. Bence bu kaleci için çok zor bir durum.
Kendi futbolcunun hamlesini iyi bilirsen ona göre pozisyon alman kolaylaşır.

En büyük hatası önündeki rezil adamları kaleci olarak yeteri kadar uyarmamasi. Hatta yeteri kadar taraftara yem etmemesi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Satılırsa kızmam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Defansi gectim bildigmiz gibi les ama son zamanlarda basit goller yemeye basladi. Sanki bire birde eskiden daha basarili kaliyordu

Evlendikten sonra formu dustü

Evlendikten sonra formu dustü

Ne alaka...sen her hafta değişik defansla oynarsan bozulursun....Fenerin Beşiktaşın ve Başakşehirin mecbur olmadıkca bozulmayan bir defans hattı var...biz ise 29 haftada 29 değişik defans hattı ile oynuyoruz...bu her kaleciyi bozar.....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Hep fark yaratmasına alışıldı, bütün takım gibi onun da motivasyonunun düşmesiyle vasat performans göstermeye başlaması yadırganıyor...

Yalnız mevcut yüksek ücreti üzerinden sözleşmesinin uzatılmak istenmesini gereksiz buluyorum. Yıllardır Dünyada en çok kazanan kaleciler sıralamasında yer buluyor. Helal olsun, lafım yok tabi de sözleşmesini tamamladığında 32 yaşında olacak, o saatten sonra bu paraları vermek isteyecek başka kulüp bulamayacağı aşikar, neyin telaşı bu?...

Daha yıllarca kalmasını, futbolu bizde bırakmasını çok isterim ancak 28 yaşında kazandığı kadarını 36 yaşına kadar kazanan futbolcu yok, olmamalı da zaten...

Rıdvan Dilmen: "Yahu Muslera, duran topta sabah akşam aynı golü yiyorsun. Niye ön direğe adam koymuyorsun? Her maç aynı gol!"

Rıdvan Dilmen: "Yahu Muslera, duran topta sabah akşam aynı golü yiyorsun. Niye ön direğe adam koymuyorsun? Her maç aynı gol!"
Hadi koydu diyelim, daha adamını tutamayan semih, sabri gibi andavallar mı çizgiden top çıkaracak.

Rakipler resmen korner ve serbest vuruşlarda penaltı atıyor, adamların derdi direkler olmuş.

Bir çok kaleci direklere oyuncu koymuyor, özellikle bizim gibi alan savunması yapan takımlar bütün alanı kontrol edebilmek için.

Son düzenleme:
Sende mallasdin baya. Time to go.

Antep macdan net 5 kritik hatasi var

Muslera önce önünde oynayanlari sonra forumdaki bazi renktaşlarimizi kütükle dövmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt