#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu adamın 5-6 sene sonra kariyerinin sonuna geleceği için şimdiden üzülmeye başladım siz hatalı gol yedi diyonuz yaw :red:
evet diğer alternatifimiz neuer zaten değerlendirmiyoruz, siz de çok haklısınız.
neuere gerek yok
yan topları bu kadar leş olmayan orta seviye bir kaleci de işimizi görür bizim

He oldu ilk gidecekler Camdal, Endogan Adil, Gündogan vs. cöpler iken ilk Muslerayi gönder. Birak ya.
puanı sana camdal mı kaybettiriyor yoksa korkak kız gibi yan topa cıkamayan
tokat veya yumruk atmaya korkan kalecin mi kaybettiriyor acaba?
topu yumruklarsa elleri acıyor herhalde

Bu adam yan toplara çıkma özürlü.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence bir elestiriyi yaparken etraflica düsünmek lazim.
Bütün takim hazirliksiz yakalanmis, buna galiba Muslerada dahil cünkü cikmak istiyor ama yetisemeyecegini yani gec kaldigini anliyor vazgeciyor.
Bunun disinda, bazi kaleciler her yan topa cikmazlar, cünkü kalecinin ciktigi her top kalenin bos kalmasi demek.
Ciktiginda alabilecegine inandigin bir topu bile bir anda kacirabilirsin, örnek Avrupa Sampiyonasinda Cech´in elinden kacirip Nihatin önüne düsen top.
Kalecilerin cogu, defans oyuncusu oyunda oldukca kalede kalmayi tercih ederler.
Hepimiz bir cok mac izliyoruz, devamli kalesinden cikan kaleci görüyormuyuz maclarda?

onu bu iş için maaş alan scoutlara soracaksın

alternatifin yoksa boş konusuyosun bence.
atanın tutanın iyi olacak diye bi laf vardır. dün onu yapmanın kıyısından döndük rezil oynadığımız bir maçta. çok net 2 pozisyon çıkarmış muslera'ya sallamaktansa, tüm takımı uyumasından dolayı eleştirmeni beklerdim.

muslera'nın hava topu zaafı yok demiyorum, var ama bu hatalardan tek basına sorumlu da değil. yediği gollerde kendi %70 hatalıysa, savunma yapamayanlar da %30 hatalıdır.
hala ligin uzak ara en iyi kalecisine sahipken, gönderelim yan top toplayan kaleci alalım demek kadar saçma bi düşünce yok. gittiği zaman anlayacaksın değerini.

bence bir elestiriyi yaparken etraflica düsünmek lazim.
Bütün takim hazirliksiz yakalanmis, buna galiba Muslerada dahil cünkü cikmak istiyor ama yetisemeyecegini yani gec kaldigini anliyor vazgeciyor.
Bunun disinda, bazi kaleciler her yan topa cikmazlar, cünkü kalecinin ciktigi her top kalenin bos kalmasi demek.
Ciktiginda alabilecegine inandigin bir topu bile bir anda kacirabilirsin, örnek Avrupa Sampiyonasinda Cech´in elinden kacirip Nihatin önüne düsen top.
Kalecilerin cogu, defans oyuncusu oyunda oldukca kalede kalmayi tercih ederler.
Hepimiz bir cok mac izliyoruz, devamli kalesinden cikan kaleci görüyormuyuz maclarda?
ya sen ne sacmalıyosun ?

10 veya 11 tane korner kullandilar dun ve 1 tanesine bile cikmadi. Hemen hepsi altipasa geldi.
Birde 60 70 metre top atti diego kendi ceza sahasindan bizim sol beke. Top bizim cezasahasina dustu linnes kafa ile kornere atti. Hatirlarsiniz. Mac 1 1 di.
O top yuksekten suzuldu suzuldu geldi ve cok rahat pozisyondu. O topa bile hareketlenmedi.
Yan toplari cok zayif. Zayif degil cok zayif.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

alternatifin yoksa boş konusuyosun bence.
atanın tutanın iyi olacak diye bi laf vardır. dün onu yapmanın kıyısından döndük rezil oynadığımız bir maçta. çok net 2 pozisyon çıkarmış muslera'ya sallamaktansa, tüm takımı uyumasından dolayı eleştirmeni beklerdim.

muslera'nın hava topu zaafı yok demiyorum, var ama bu hatalardan tek basına sorumlu da değil. yediği gollerde kendi %70 hatalıysa, savunma yapamayanlar da %30 hatalıdır.
hala ligin uzak ara en iyi kalecisine sahipken, gönderelim yan top toplayan kaleci alalım demek kadar saçma bi düşünce yok. gittiği zaman anlayacaksın değerini.

alternatifi yaratacak olan ben miyim bro? ligin en iyi kalecisi sacmalıgından vazgecin artık.. hep aynı golleri korkaklıgı yuzunden yiyoruz

adam gibi cevap veremiyorsan hala yazıp kendini niçin rezil ediyorsun
anlamak güç

Adamligi senden ögrenecek degilim. Yazdiklarinin hepsi sacmalik. Puan kaybini tek bir harekete baglayamazsin. Takim halinde kazanilip kaybedilir. Bireysel hatalar olabilir, Muslerada insan. Iyi niyetinden zerre süphem yok. Bir hata yapti diye hemen ilk o yollanmaliydi gibi irite edici bir yorum olamaz. Ona gelene kadar yattigi yerden bedavadan milyonlari götürüp, kanimizi emen kisiliksizleri tabikide ilk olarak yollardim. Camdal oynarken onun kanadi otoban olduydu onun yüzünden yedigimiz gollerin haddi hesabi yok.

ya sen ne sacmalıyosun ?
Böyle bir cevap vermeni gerektiren hic bir sacmalik yok yazimda.
Muslera dahil bütün takim hazirliksiz yakalandi.
Madem sacmaladigimi düsünüyorsun, o zaman rica ediyorum ac izle pozisyonu, muslera cikmak icin hareketleniyor ama gec kaldigini anliyor vazgeciyor.
Diger yorumuma gelince, devamli kalesinden cikan bir kaleciyi söyle o zaman, ben izledigim maclarda devamli kalesinden cikan bir kaleci hatirlamiyorum.
Cech örnegini sundan ötürü verdim, o pozisyonda Cech cok rahat olmasina ragmen topu elinden kacirdi.
Ancak, mac icinde bir cok pozisyonda ceza sahasi dolu oluyor, kalecinin cikmasi bir takim riskler iceriyor.

Adamligi senden ögrenecek degilim. Yazdiklarinin hepsi sacmalik. Puan kaybini tek bir harekete baglayamazsin. Takim halinde kazanilip kaybedilir. Bireysel hatalar olabilir, Muslerada insan. Iyi niyetinden zerre süphem yok. Bir hata yapti diye hemen ilk o yollanmaliydi gibi irite edici bir yorum olamaz. Ona gelene kadar yattigi yerden bedavadan milyonlari götürüp, kanimizi emen kisiliksizleri tabikide ilk olarak yollardim. Camdal oynarken onun kanadi otoban olduydu onun yüzünden yedigimiz gollerin haddi hesabi yok.

hala camdal dior
bana ne camdaldan?
golü dün kim yedi?
camdal yüzünden mi yedik golü?
camdal fetişi var galiba sende

hala camdal dior
bana ne camdaldan?
golü dün kim yedi?
camdal yüzünden mi yedik golü?
camdal fetişi var galiba sende
Golü dün tüm takim yedi, misil misil uyuduklari icin.
Mesela korneri pas olarak kullanan rakibe basmakta geciken o tarafin oyunculari Belhanda, sol ic oynayan Tolga ve sol bek oynayan Linnes yüzünden yedik.
Orada ücünden biri uyumayip basmasa o kadar kolay orta yapamazdi rakip.
Yine ceza sahasi icinde takim daha cabuk yerlesse etoo o kadar kolay kafa vuramazdi, cünkü takimda iki mactir hava toplarinda belirgin düzelme var.
Yanlis hatirlamiyorsam iki macta verdigimiz tek hava topu bu.
Hatalar zincirine en son Muslera katildi, oda gec uyandi, cikmakta gecikti bu cikmak isteyipte vazgecmesinden belli.

Böyle bir cevap vermeni gerektiren hic bir sacmalik yok yazimda.
Muslera dahil bütün takim hazirliksiz yakalandi.
Madem sacmaladigimi düsünüyorsun, o zaman rica ediyorum ac izle pozisyonu, muslera cikmak icin hareketleniyor ama gec kaldigini anliyor vazgeciyor.
Diger yorumuma gelince, devamli kalesinden cikan bir kaleciyi söyle o zaman, ben izledigim maclarda devamli kalesinden cikan bir kaleci hatirlamiyorum.
Cech örnegini sundan ötürü verdim, o pozisyonda Cech cok rahat olmasina ragmen topu elinden kacirdi.
Ancak, mac icinde bir cok pozisyonda ceza sahasi dolu oluyor, kalecinin cikmasi bir takim riskler iceriyor.

yav birader, cıkılacak top vardır
cıkılmayacak top vardır
bunun ayrımını yapamayan kalecinin bizde işi ne?
hep aynı haltı yiyor
cok rahat alabilcegi ya da uzaklastırabilcegi toplarda iki adım öne gidip sonra geri geliyor
ve mal gibi yiyoruz golü
topa cıkıp yese daha az sinirlenirim
defans desen mal gibi uyumuş korner direğine yaklaşan adam yok..
ama bu topa cıksa 2 puanı kaybetmicez
zor bisey deil ki su toplara cıkıp vurmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt