#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtardığı 2 topu Fabri veya Volkan kaleye alırdı golde tüm takım hatalı

dünkü macta kalede neuer olsa yine gol yerdik ama biz gitmisiz muslerayı tartısıyoruz,saka gibi

Kendimizi kandirmayalim. Yedigi golde net hatali. 3-4 adim önde olsa çok rahat alirdi.

Muslerada ciddi bir gerileme var bu yan toplarda. 2015te bizi sampiyon yapti ama o sezondan beri bir türlü form tutamadi. Taffarel büyük hoca.

net top cıkarıyor dediklerinin cogu cepheden kolay sutlar
cok azı karsı karsıyadır belki
o topları cıkarmak icin muthis bir kaleci olmaya gerek yok

dün çıkardığı ilk top gayet zor. futbol oynadın mı bilmem ama sadece izlesen dahi tam kol altına düşen yerden toplar zordur bunu bilmen gerekir. orda 1-0 geriye düşmemiz hiç uzak değildi. yüksek ihtimal de maçı kaybetmiştik zaten o dk.
bu hava sartları ve sahada 11 kişi gömülecek ve kontra da gayet başarlı oyuncuları olan antalya'yla beraberlik bile zordu.

alakası yok cağlar, oluşan tepki söyleme tarzınla alakalı. "herkes kadar muslera'nın da hatası var" demek yerine "yan top zaafı olan bu adamı satalım bu yediği kaçıncı gol" demek farklı.
sen ikincisini yazınca adamın bunca yaptıklarını çöpe atmıs, tek maçlık adamı yerin dibine sokmuş gözüküyorsun. tepki de çok normal yani, bunu bilerek yapıyor olmalısın ki hiç tavsiye etmem. kaç senelik üyesin üyelerle boşa kırgınlık yaşarsın, tepki ve tavır oluşturursun.

evet ben ikincisini söylüyorum
cünkü birinciyi zaten herkes biliyor
yaptıkları beni ilgilendirmez ben galatasarayın gelecegi icin konusurum
gecmisi icin degil
bunun icin tepki göreceksem göreyim

Yani ilk yarida cikardigi top kolay toptu.
Tamam, baska herhangi bir yorumum olmayacak, tesekkürler.
Ha su kadarini söyleyelim, bir sezon kalecilik yaptim Amatörde, bir kaleci icin yerden gelen sutlar en zorlaridir.

kendince tatmin olmaya calısıorsun ama söyledigimi anlamamakta ısrar ediyorsun
daha fazla ugrasmıcam burada

Arkadaşlar muslera formsuz, acilen toparlaması şart. Beraberlikte %80 Tudor %20 muslera suçludur. Çıkıp alması gerekirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kendince tatmin olmaya calısıorsun ama söyledigimi anlamamakta ısrar ediyorsun
daha fazla ugrasmıcam burada
Ya birakin su afilli laflari, su forumda böyle bazi üyeler var dünyalari ben yarattim havasindalar, alti üstü surada futbol konusuyoruz.
Gecenlerde bir tanesi vardi Transfer Nöbetinde, Transfer konusunda duyumculara körü körüne güvenip ahkam kesiyordu bir b... anliyormus gibi.

Son düzenleme:
evet ben ikincisini söylüyorum
cünkü birinciyi zaten herkes biliyor
yaptıkları beni ilgilendirmez ben galatasarayın gelecegi icin konusurum
gecmisi icin degil
bunun icin tepki göreceksem göreyim

çok yanlıs kafadasın. okuduklarından bişey çıkarmadığın gibi yanında da bu şeyleri sana düzgünce anlatabilecek bir arkadasın olmadığı için üzgünüm.
yapacak bişey yok forum burası herkes aynı fikirde olacak diye bişey yok, saygı duyuyorum.

Galatasaray hocası olsam , ilk 11 e ilk sıradan yazacağım isim Muslera'dır.

Bu adam robot değil , bazen hatası , bazen dikkatsizliği ile puan kaybettirebilir.

Ancak atlanmaması gereken şey , bu adam son 10 yılda kalemizi teslim ettiğimiz en kalite isim.

çok yanlıs kafadasın. okuduklarından bişey çıkarmadığın gibi yanında da bu şeyleri sana düzgünce anlatabilecek bir arkadasın olmadığı için üzgünüm.
yapacak bişey yok forum burası herkes aynı fikirde olacak diye bişey yok, saygı duyuyorum.

aynı fikirde olmadığımız doğru ama diğer söylediklerin cool story olmuş

Ya birakin su afilli laflari, su forumda böyle bazi üyeler var dünyalari ben yarattim havasindalar, alti üstü surada futbol konusuyoruz.
Gecenlerde bir tanesi vardi Transfer Nöbetinde, Transfer konusunda duyumculara körü körüne güvenip ahkam kesiyordu bir b... anliyormus gibi.

hic öyle bir derdim yok

Yan topları olsa zaten bizde değil elit takımlarda oynardı. Ancak sorun şu; Bir kaleci bu kadar fazla maaş almamalı.

Kilit oyuncu kadar maaş alıyor. Doğal olarak insanlar ondan çok daha fazlasını bekliyor. Kimse eleştirilmez değildir.

Kendimizi kandirmayalim. Yedigi golde net hatali. 3-4 adim önde olsa çok rahat alirdi.

Muslerada ciddi bir gerileme var bu yan toplarda. 2015te bizi sampiyon yapti ama o sezondan beri bir türlü form tutamadi. Taffarel büyük hoca.

sen bir mac icinde duran top serbest vurusda dahil 20nin üzerinde duran yan top verirsen rakibe kalende neuer casillas beraber olsa yine gol yersin

millet ya kör yada algı yapıyor bilerek mac icinde verdigimiz yan topun haddi hesabı yok bayern yesin bukadar yan topu göreyim o zaman neuri

sen bir mac icinde duran top serbest vurusda dahil 20nin üzerinde duran yan top verirsen rakibe kalende neuer casillas beraber olsa yine gol yersin

millet ya kör yada algı yapıyor bilerek mac icinde verdigimiz yan topun haddi hesabı yok bayern yesin bukadar yan topu göreyim o zaman neuri
Neuerden bana ne arkadasim. Kayseri maçinda üstüne gelen topa çikmayip yine golu yediren Muslera ve adamini kaçiran Tolgaydi.

Bu kez hatayi Linnes'le paylasti. Geçen sezon zaten göze batmaya baslamisti.

lan ayni macta 2-3 kritik top kurtardi. Hatta golden önce topu klas kurtardi. Yan toplari ilk günden beri böyleydi. Tafo maalesef cok erken gitti , ögretemedi tam

Şu yan toplara cik artik Nando.

Direge de adam koy, hep ayni hatadan kornerden gol yiyoruz bu kadar da olmaz.

6 pasa çık artık bir değil 5 değil
Ileri hamle yapıp geri kaçınca bütün defansın ayarı kaçıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığı hatayı bilmekte önemli .
00912eaefbebc68941ba242e067a9162.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt