#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karsi bir gorusun varsa dinlemek isterim.
Boş yapmayalim.
Forumda muslera eleştirisi yasak ..hagisi metin oktayı herkes eleştirilir ama muslera temiz yüzlü çocuk onu eleştirmeyelim..hem kaleci bulmak kolay mı muslera öncesi kova kalecileri zapatayı francoyu ne çabuk unuttun..hem manu hem chelsea istiyor 20 milyon istiyor vermiyoruz..yan top hatası olmasa ayakları düzgün olsa evrenin en iyi kalecisi şu an dünyanın en iyisi neuerle yarışır ancak..işin şakası bi yana evlendi sözleşmeyi kaptı serdi resmen..fiyat-performans olarak felaket kötü..birde mümkünse şu takıma kaptan atamayın kardeşim kim kaptan olduysa performansı düşüyor..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Performansı kötü gidiyor şu sıralar ancak gidip de başka kaleci alamayız. Daha doğrusu bu riske girmeye değmez. Kademeli olarak boşluğu doldurulmalı. Genç, yetenekli bir kaleciyle yavaştan Muslera'nın yerini doldurabiliriz. Carrasso yerine böyle bir kaleci sene başında alınabilirdi.

Gollerde yapabileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum. Tam tersi çok ciddi kurtarışlar da yaptı. Ha hataları var doğrudur da kaleci değişimini gerektirecek derecede bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Tudor sıvıyor kabak yine Nando'ya patlıyor bizim taraftar da garip.

Karsi bir gorusun varsa dinlemek isterim.
Boş yapmayalim.

Bugün ciddi kurtarışları vardı, yediği golde zaten yakın mesafeden çıkardığı topu Ndoye tamamladı. 2.gole zaten kalede 2 kaleci olsa bile bişey yapamaz. Boşa çıktığı yan topa diyorsan Ndoye'un çok net faulü var bakabilirsin. Bu maç için ne eleştirisi yaptığını cidden merak ettim bence sen inanılmaz boş yapıyorsun şu an.

Bugün ciddi kurtarışları vardı, yediği golde zaten yakın mesafeden çıkardığı topu Ndoye tamamladı. 2.gole zaten kalede 2 kaleci olsa bile bişey yapamaz. Boşa çıktığı yan topa diyorsan Ndoye'un çok net faulü var bakabilirsin. Bu maç için ne eleştirisi yaptığını cidden merak ettim bence sen inanılmaz boş yapıyorsun şu an.
Sacma sapan toplar atiyor orta alana.
Gecen derbide de yapti bugunde yapti.
Calim atmaya kalkmisti gecen hafta bu hafta atmadi oyuncuya carpti top.
Muslerayi bende seviyorum ama bu hareketler kendini bariz saldiginin gostergesi bence.
Cok cok gereksiz top atiyor can sikici bir durum.

Muslera her konuda takımın sembol ismi ve performansı da hiçbir zaman kötü olmadı. Eleştirilecek en son oyuncudur, böyle karakterli bir oyuncunun benim takımım da olması gurur verici.

80 tane taç,duran top kullandırırsan kalecin bir-iki tane hata yapar.Bütün sorunlar bitti.Bir tek Muslera kaldı.

Muslerayi bende seviyorum ama bu hareketler kendini bariz saldiginin gostergesi bence.

Baskı altında ayağı çok düzgün bir kaleci değil evet. Normalde o topları rahat atar bana göre ama hep baskı altındayken geri pas geldiği için genelde rastgele atıyor topu ama kalecilik yetenekleri olarak gerçekten tarafsız söylüyorum kendisi ayarında bir kaleci bulabileceğimizi ben sanmıyorum. Biraz yan topları sıkıntılı sadece onlarada çıkmaya başladı zaten son zamanlarda.

Gercekten niye calim atmadi diyemi elestiriyorsun burada Muslera'yi. Yani kaleciyi ?

gereginden fazla geri top yapılıyor bu evladımıza cünkü defansta ve ortasahada etleri ısınmamış kalaslarımız var

maicon süslü oldugu icin bu gercek kabul edilmek istenmiyor

denayer öyle bir batırıyor ki.. bi kutu süs döksen üstüne yine olmuyor

galatasaray geriden oyun kuramıyor

yerden cıkamıyor

baskı yediginde top tepiyor, havalara balon bırakıyor

orta alandan geriye yanasıp sırtı donuk top alacak ince belli yarım bir oğlan bile yok

diri popolu ve heyecanlı bir koşucu ve belinin dönmesi icin traktör şanzımanı yağlaması gereken imitasyon bu işi yapmaktan aciz

bu işi biraz fernando yapmaya çalışıyordu ilk haftalarda

bu maçta o da ormanda kaybolmuş bir kız çocuğundan farksız olduğu için

her baskı yediğinde mahalle takımı tepkisi veren bir tudorsaray izledik

DNVFHUlWsAAvM4w.jpg

Kaptan dedigin böyle olacak. Takiminin hakkini savunacak.

Selcuk gibi pisirik olmayacak.

arada sırada carrasco'yu oynatmak lazım.kendini çok vazgeçilmez sanıyor abuk sabuk hareketler yapıyor bazen.arada sırada dinlendirilmesi lazım.

Sacma sapan hareketler yapıyor. Yusuf attigi golu hatali yedi toparlanmasi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt