- 8 Mayıs 2009
- 18.905
- 6.379
- 2.493
Sicmaya devam ediyor.
Laf bile edemiyor insan uzuluyor ama 1degil 2 degil yeter.
Ya kesik yesin yada kendine ceki duzen versin bugunde rezildi.
Güldürdün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sicmaya devam ediyor.
Karsi bir gorusun varsa dinlemek isterim.Güldürdün
Forumda muslera eleştirisi yasak ..hagisi metin oktayı herkes eleştirilir ama muslera temiz yüzlü çocuk onu eleştirmeyelim..hem kaleci bulmak kolay mı muslera öncesi kova kalecileri zapatayı francoyu ne çabuk unuttun..hem manu hem chelsea istiyor 20 milyon istiyor vermiyoruz..yan top hatası olmasa ayakları düzgün olsa evrenin en iyi kalecisi şu an dünyanın en iyisi neuerle yarışır ancak..işin şakası bi yana evlendi sözleşmeyi kaptı serdi resmen..fiyat-performans olarak felaket kötü..birde mümkünse şu takıma kaptan atamayın kardeşim kim kaptan olduysa performansı düşüyor..Karsi bir gorusun varsa dinlemek isterim.
Boş yapmayalim.
Karsi bir gorusun varsa dinlemek isterim.
Boş yapmayalim.
Sicmaya devam ediyor.
Sacma sapan toplar atiyor orta alana.Bugün ciddi kurtarışları vardı, yediği golde zaten yakın mesafeden çıkardığı topu Ndoye tamamladı. 2.gole zaten kalede 2 kaleci olsa bile bişey yapamaz. Boşa çıktığı yan topa diyorsan Ndoye'un çok net faulü var bakabilirsin. Bu maç için ne eleştirisi yaptığını cidden merak ettim bence sen inanılmaz boş yapıyorsun şu an.
Sacma sapan toplar atiyor orta alana.
Gecen derbide de yapti bugunde yapti.
Calim atmaya kalkmisti gecen hafta bu hafta atmadi oyuncuya carpti top.
Muslerayi bende seviyorum ama bu hareketler kendini bariz saldiginin gostergesi bence.
Cok cok gereksiz top atiyor can sikici bir durum.
Sacma sapan toplar atiyor orta alana.
Gecen derbide de yapti bugunde yapti.
Calim atmaya kalkmisti gecen hafta bu hafta atmadi oyuncuya carpti top.
Muslerayi bende seviyorum ama bu hareketler kendini bariz saldiginin gostergesi bence.
Cok cok gereksiz top atiyor can sikici bir durum.
Calim atmadi diye degil ne gerek var ver sola yada vur taca neden riske giriyor diye elestiriyorum.Gercekten niye calim atmadi diyemi elestiriyorsun burada Muslera'yi. Yani kaleciyi ?