Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
İkinci gol mü?Sacma sapan hareketler yapıyor. Yusuf attigi golu hatali yedi toparlanmasi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci gol mü?Sacma sapan hareketler yapıyor. Yusuf attigi golu hatali yedi toparlanmasi lazim
Sacma sapan hareketler yapıyor. Yusuf attigi golu hatali yedi toparlanmasi lazim
Yahu adam daha ilk yarida korner´den gelisen tehlikeli bir kafa vurusunu diregin´de yardimi ile cikardi, ikinci gol´de hic bir sucu yok.Beyler rakip habire korner orta acti. 50 tNesinin 50sini tutacak gibi birsey yok bi yerden sonra Neuer bile sacmalar. Bugün takim ve hele hele Taktiksel anlamda berbat bir haldeydik
Yahu adam daha ilk yarida korner´den gelisen tehlikeli bir kafa vurusunu diregin´de yardimi ile cikardi, ikinci gol´de hic bir sucu yok.
Bu yan toplara cikma olayini son haftalar da bayaga bir düzeltti.Cok geri top oynaniyor , hatanin ilki muslerada degil , ona bu paslari atanlarda , adam ayirmiyorum , maicon , serdar, fernando veya linnes .. bu kadar cok kaleci oyuncu gibi dusunulmez , nerdeyse +1 oyuncu gibi gorulmeye baslandi
ikincisi ,yine gol yeme anlaminda elestirmiyorum ,yan toplarda cikamiyor degil ,cikmiyor , bu belli ki bir taktiksel yerlesim . hatali mi , bence de hatali ama cik denirse cikar yani
muslerayi elestirdigim tek detay onda da digerlerinde bas gosteren laubalilik .. topa vuruslarinda ,paslarinda bunu hissedebiliyor insan , bir ciddiyetsizlik ya da kibirlenme var , bu net
Son dönemler de evet gözle görülür bir sorun bu.o pozisyon fauldu , ayrica her ciktigi topta da hata riski vardir , el avantaji cok seydir ama her sey degildir , bunlardan elestirmem muslerayi
ayrica kendisine verilen sayica cok pasin da etkisi var hatalarinda , ama kendisi de topu vurmalarinda cidden laubali isler yapiyor
Son dönemler de evet gözle görülür bir sorun bu.
Halbuki önceleri bu konuda cok iyi idi.
Ben aslinda calim olayindan bahsetmiyorum, gönderdigi isabetli toplardan bahsediyorum.Acaba cok mu iyiydi ,yoksa o iyi dedigimiz zamanda da aslinda yaptigi dogru degildi de bize mi hos geliyordu ? Bir ara muslera nin en iyi 10 calimi diye video izledim , buna sevinmek mi yoksa elestirmek mi lazimdi
oyunculari biraz da biz boyle yapiyoruz , muslera eto yu calimladi oooo , muslera eto yu YINE calimladi hohohoohoho diyoruz .
muslera eto yu 10 kez calimlasa katkisi sifir , ama denedigi bir calimda topu kaptirmasinin sonucu bir sezona mal olabilir
Boşa çıktığı pozisyonda da net foul vardı. Ndoye resmen itti orada Muslera yı.Bakıyorum da Tudorcuların ve Belhandacıların yeni hedefi Muslera olmuş.Yedirmeyiz size Muslera'yı.Bu maç özelinde konuşursak boşa çıktığı pozisyon haricinde ciddi bir hatasını görmedim.Tabii son zamanlarda degajlarında bir sıkıntısı var onu düzeltmesi gerektiğini söylüyorum hep.
Maçın heyecanından fark etmemişim faul olduğunu.O zaman öyle çok da ciddi bir hatası yok.Öyle yorumlar gördüm ki sanki maçı Muslera kaybettirmiş gibi.Hele birisi 2.golde hatası vardı yazmış.Boşa çıktığı pozisyonda da net foul vardı. Ndoye resmen itti orada Muslera yı.
sent via GSC
Zıvanadan çıktı yorumlar iyice. Ilk golden sonra 100% çıkardığı bir top var Okay'ın sağ üst köşeye vurduğu mesela.Maçın heyecanından fark etmemişim faul olduğunu.O zaman öyle çok da ciddi bir hatası yok.Öyle yorumlar gördüm ki sanki maçı Muslera kaybettirmiş gibi.Hele birisi 2.golde hatası vardı yazmış.