#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vurdugu uzun toplari baski altindayken daha isabetli vuruyor
rahatken attigi uzun toplar, tac cizgisinin ardina suzuluyor

Sacma sapan hareketler yapıyor. Yusuf attigi golu hatali yedi toparlanmasi lazim

Dalga mı geçiyorsun? Denayerin ayağına çarpıyor orada top yön değiştiriyor yoksa direkt muslera müdehale edeceği yere gidiyor. Hadi geçen sene yediği frikik gibi yese birşey demeyeceğim de topun yön değiştirdiği dünyanın hiç bir kalecisinin çıkaramayacağı pozisyonda eleştirilmesi biraz saçmalık ötesi.

Ha performansının düşüşü taffarelin gidişi ile doğru orantılıdır. Evet şu anki kaleci antrenörümüz çok kötü değil ekstra birşeyler çabalamaya çalışan bir hoca ama gel gelelim bir taffarel olma ihtimali yok.
Acilen toparlanması isteniliyorsa futbolun zirvesinde yer almış bir hoca getirip özel olarak çalıştırılmalı. Bu fikrim tüm mevkiler için geçerli senede 50-60 milyon euro kazanma gibi bir pasta varken kadroya 50 milyon euro verirken hoca kesimine de bi 3 milyon euro harcaman gerek diye düşünüyorum, her bölgenin hocasının ayrı olarak işinde tam profesyonel olması gerekir.

Bir de zahmet olmazsa dilimde tüy bitti benfica veyahut dortmund'un antreman cihazını alın gelin arkadaşım yeter artık performans bazlı çalışma yapsın oyuncular.

Scoptan 144p maç izlenirse bu gibi yorumlar gayet doğal.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler rakip habire korner orta acti. 50 tNesinin 50sini tutacak gibi birsey yok bi yerden sonra Neuer bile sacmalar. Bugün takim ve hele hele Taktiksel anlamda berbat bir haldeydik

Beyler rakip habire korner orta acti. 50 tNesinin 50sini tutacak gibi birsey yok bi yerden sonra Neuer bile sacmalar. Bugün takim ve hele hele Taktiksel anlamda berbat bir haldeydik
Yahu adam daha ilk yarida korner´den gelisen tehlikeli bir kafa vurusunu diregin´de yardimi ile cikardi, ikinci gol´de hic bir sucu yok.

Yahu adam daha ilk yarida korner´den gelisen tehlikeli bir kafa vurusunu diregin´de yardimi ile cikardi, ikinci gol´de hic bir sucu yok.

Hele o ilk golün önceki kurtarisi muazzam ötesiydi. Direge carpip o top oraya düsmesi tamamiyle sans.
Birde defans uyudu bos kaldi. Serdar olsa topu uzaklastirip, Ndoye‘ye gecirip sakatlanirdi mesela :|. Dün öyle birisi lazimdi

Bakıyorum da Tudorcuların ve Belhandacıların yeni hedefi Muslera olmuş.Yedirmeyiz size Muslera'yı.Bu maç özelinde konuşursak boşa çıktığı pozisyon haricinde ciddi bir hatasını görmedim.Tabii son zamanlarda degajlarında bir sıkıntısı var onu düzeltmesi gerektiğini söylüyorum hep.

Cok geri top oynaniyor , hatanin ilki muslerada degil , ona bu paslari atanlarda , adam ayirmiyorum , maicon , serdar, fernando veya linnes .. bu kadar cok kaleci oyuncu gibi dusunulmez , nerdeyse +1 oyuncu gibi gorulmeye baslandi

ikincisi ,yine gol yeme anlaminda elestirmiyorum ,yan toplarda cikamiyor degil ,cikmiyor , bu belli ki bir taktiksel yerlesim . hatali mi , bence de hatali ama cik denirse cikar yani

muslerayi elestirdigim tek detay onda da digerlerinde bas gosteren laubalilik .. topa vuruslarinda ,paslarinda bunu hissedebiliyor insan , bir ciddiyetsizlik ya da kibirlenme var , bu net

Cok geri top oynaniyor , hatanin ilki muslerada degil , ona bu paslari atanlarda , adam ayirmiyorum , maicon , serdar, fernando veya linnes .. bu kadar cok kaleci oyuncu gibi dusunulmez , nerdeyse +1 oyuncu gibi gorulmeye baslandi

ikincisi ,yine gol yeme anlaminda elestirmiyorum ,yan toplarda cikamiyor degil ,cikmiyor , bu belli ki bir taktiksel yerlesim . hatali mi , bence de hatali ama cik denirse cikar yani

muslerayi elestirdigim tek detay onda da digerlerinde bas gosteren laubalilik .. topa vuruslarinda ,paslarinda bunu hissedebiliyor insan , bir ciddiyetsizlik ya da kibirlenme var , bu net
Bu yan toplara cikma olayini son haftalar da bayaga bir düzeltti.
Ama mesela dün bir pozisyon da cikti ve baktigin zaman iskaladi gibi göründü.
Ancak orada kendisine foul yapildi hakem calmadi.
Yani cikmak her zaman cözüm degil, aksine her cikis bir risktir.
Foul olsa bile dün gördügümüz gibi hakem calmaya bilir, yada daha vahim olani kendi oyuncun pozisyonunu boza bilir.

o pozisyon fauldu , ayrica her ciktigi topta da hata riski vardir , el avantaji cok seydir ama her sey degildir , bunlardan elestirmem muslerayi

ayrica kendisine verilen sayica cok pasin da etkisi var hatalarinda , ama kendisi de topu vurmalarinda cidden laubali isler yapiyor

o pozisyon fauldu , ayrica her ciktigi topta da hata riski vardir , el avantaji cok seydir ama her sey degildir , bunlardan elestirmem muslerayi

ayrica kendisine verilen sayica cok pasin da etkisi var hatalarinda , ama kendisi de topu vurmalarinda cidden laubali isler yapiyor
Son dönemler de evet gözle görülür bir sorun bu.
Halbuki önceleri bu konuda cok iyi idi.

Son dönemler de evet gözle görülür bir sorun bu.
Halbuki önceleri bu konuda cok iyi idi.

Acaba cok mu iyiydi ,yoksa o iyi dedigimiz zamanda da aslinda yaptigi dogru degildi de bize mi hos geliyordu ? Bir ara muslera nin en iyi 10 calimi diye video izledim , buna sevinmek mi yoksa elestirmek mi lazimdi

oyunculari biraz da biz boyle yapiyoruz , muslera eto yu calimladi oooo , muslera eto yu YINE calimladi hohohoohoho diyoruz .

muslera eto yu 10 kez calimlasa katkisi sifir , ama denedigi bir calimda topu kaptirmasinin sonucu bir sezona mal olabilir

Acaba cok mu iyiydi ,yoksa o iyi dedigimiz zamanda da aslinda yaptigi dogru degildi de bize mi hos geliyordu ? Bir ara muslera nin en iyi 10 calimi diye video izledim , buna sevinmek mi yoksa elestirmek mi lazimdi

oyunculari biraz da biz boyle yapiyoruz , muslera eto yu calimladi oooo , muslera eto yu YINE calimladi hohohoohoho diyoruz .

muslera eto yu 10 kez calimlasa katkisi sifir , ama denedigi bir calimda topu kaptirmasinin sonucu bir sezona mal olabilir
Ben aslinda calim olayindan bahsetmiyorum, gönderdigi isabetli toplardan bahsediyorum.

Muslera'ya laf edenleri ebelerinin çıkardığı yere sokmak lazım.

Bakıyorum da Tudorcuların ve Belhandacıların yeni hedefi Muslera olmuş.Yedirmeyiz size Muslera'yı.Bu maç özelinde konuşursak boşa çıktığı pozisyon haricinde ciddi bir hatasını görmedim.Tabii son zamanlarda degajlarında bir sıkıntısı var onu düzeltmesi gerektiğini söylüyorum hep.
Boşa çıktığı pozisyonda da net foul vardı. Ndoye resmen itti orada Muslera yı.

sent via GSC

Boşa çıktığı pozisyonda da net foul vardı. Ndoye resmen itti orada Muslera yı.

sent via GSC
Maçın heyecanından fark etmemişim faul olduğunu.O zaman öyle çok da ciddi bir hatası yok.Öyle yorumlar gördüm ki sanki maçı Muslera kaybettirmiş gibi.Hele birisi 2.golde hatası vardı yazmış.

Maçın heyecanından fark etmemişim faul olduğunu.O zaman öyle çok da ciddi bir hatası yok.Öyle yorumlar gördüm ki sanki maçı Muslera kaybettirmiş gibi.Hele birisi 2.golde hatası vardı yazmış.
Zıvanadan çıktı yorumlar iyice. Ilk golden sonra 100% çıkardığı bir top var Okay'ın sağ üst köşeye vurduğu mesela.

2.golde de top Denayer den sekiyor ve yön değiştiriyor. Tutması çok ama çok zordu.

Ilk golde belki topu niye daha fazla dışarı doğru uzaklaştırmadı diye eleştirilebilir ama zaten yakın mesafeden gelenkafa topunu kenara doğru çıkardı daha ne yapsın adam. Orada Uğur'a kafa vurduran ve ondan sonra Ndoye yi boş bırakıp onu takip etmeyen adamlarda asıl suç.

sent via GSC

Hızlı başlatamıyorsun oyunu hep aynı hata

Geldiği ilk zamanlar bunu çok iyi yapıyordu yalan yok ama şimdi olmuyor zorlama birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt