#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir yorum gördüm :D
"Adam çocuğunun doğumunu bile milli maç arasına getirdi helal olsun"

d84a951526d7add6dbd219a31006fb0b.jpg

sent via GSC

Tebrikler Nando! Allah analı babalı büyütsün ve büyüğünde de olması gerektiği gibi kalemizdeki yerini alsın.

ne o cezerye mi
yoksa bardaklari mi veriyor ramazan bey

O ilk golde adam zaten tuttuğu köşeye vurmasına rağmen topu bırakması, maçı kopardı attı..kalemize gelen ilk toptu gol oldu ve cl maçlarını hatırladım..4 yiyorduk sürekli ama musleranın kabahati yoktu takım ve defans kötüydü..takımı full değiştirdik kaleciyi iyi diye drğiştirmedik ama kalecimizin kendine güveni kalmamış..bırakıyor bildiğin..yok gollerde hatası yok filan bunlar hikaye muslera iyi kaleci ama o başarısız geçen fark yediğimiz maçlarda bozulmuş psikolojisi kaleyi tutan her şut adamlara çarpıyor icabında gol oluyor.. Bunu tamamen şanssızlıkla açıklayamayız adamın ayarı bozuldu şampiyonlar ligi tarihinin en çok gol yiyen kalecisi sanırım iyi bir kaleciyi çökertecek bir istatistik bu

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dinlendirilmesi şart.carrasco'yu bostan korkuluğu diye almadık.senelik 3,5 milyon euro alan kaleci böyle kova gibi gol yemez!

şuna bir kaleci antrenörü bulun getirin riekerinkin getirdiği hocayı niye kovdurmuştu? kaleci antrenörü şart abi tafoya 1 mio versinler geri getirsinler.

Yav Muslera sen bu taraftarın baş tacısın tamam ama bu ne be ?

yok gollerde yapacak bişeyi yoktu gibi saçma sapan savunmalarla gelmeyin resmen 5 kere geldiler 5 'inde de yedik golü maicon denayer filan zaten falloş olmuş senin sağlam durman gerekiyor böyle maçlarda be Muslera ...

Takım yan top savunamıyo belli oldu,her yan topa çıkması lazım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansa çarpıp giren golde yapacağı bir şey yoktu. Vardı diyen futbol izlemesin zaten. İlk golde de stoper hatası var. Oradan vurulan kafayı çıkartamaz.

Penaltı ve Kerim'in golde birşeyler yapabilirdi ama yapamadı. Eleştiriyorsanız o goller üzerinden gidin.

Takım yan top savunamıyo belli oldu,her yan topa çıkması lazım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk golde durduğu yer iyi top çok hızlı gelmiyor tutar aslında kendine güveni olan kaliteli bir kaleci iyi bir refleks le bu topu ama muslera salmış..bırakıyor topu yiyeceğine inanıyor artık eski muslera yok maalesef..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Musleranın reflekslerinde azalma var. Çarparak giren golde yapacağı bişey yok demeyin, çok erken feyk yiyip terse yatıyor az beklese topu alırdu, aynı golü defalarca yedi. Yinede en son suçlanacak kişidir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Acaba Taffarel bugunku kaleci antrenorden daha mi iyi calistiyordu?

Şu adama gösterilen sevgiyi bir türlü anlamıyorum. 3'te 1 maaş alan Fabri bile bu sene en az 2-3 tane maç kurtarışı yaptı. Muslera 3 senedir şu maçta maçta nefis oynadı denebilir mi?

Yok defans kötüydü, yok şöyleydi. 3.5 M Euro alan 5-6 kaleciden biri ama geleni,gideni alıyor içeri. Muslera maaşına Kevin Trapp alınır be.

birakin kaleci antrenörünü geldiginden beri overrated her zaman yaziyordum bi dayak yemedigim kaldiydi.
bugünde ben savunacam kendisni, defansin sucu daha büyük.
1 2 gol kurtarabilse bile tam sabotajlik bir mac.
stoperler hele maicon bile bile verdiler gibi.
bu macta bir terslik vardi sanki birileri satmis gibi.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Şu adama gösterilen sevgiyi bir türlü anlamıyorum. 3'te 1 maaş alan Fabri bile bu sene en az 2-3 tane maç kurtarışı yaptı. Muslera 3 senedir şu maçta maçta nefis oynadı denebilir mi?

Yok defans kötüydü, yok şöyleydi. 3.5 M Euro alan 5-6 kaleciden biri ama geleni,gideni alıyor içeri. Muslera maaşına Kevin Trapp alınır be.

aynen öyle.

trapp kötü yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt