- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Şöyle bir yorum gördüm 
"Adam çocuğunun doğumunu bile milli maç arasına getirdi helal olsun"
"Adam çocuğunun doğumunu bile milli maç arasına getirdi helal olsun"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk golde durduğu yer iyi top çok hızlı gelmiyor tutar aslında kendine güveni olan kaliteli bir kaleci iyi bir refleks le bu topu ama muslera salmış..bırakıyor topu yiyeceğine inanıyor artık eski muslera yok maalesef..Takım yan top savunamıyo belli oldu,her yan topa çıkması lazım
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu adama gösterilen sevgiyi bir türlü anlamıyorum. 3'te 1 maaş alan Fabri bile bu sene en az 2-3 tane maç kurtarışı yaptı. Muslera 3 senedir şu maçta maçta nefis oynadı denebilir mi?
Yok defans kötüydü, yok şöyleydi. 3.5 M Euro alan 5-6 kaleciden biri ama geleni,gideni alıyor içeri. Muslera maaşına Kevin Trapp alınır be.
trapp kötü yahuŞu adama gösterilen sevgiyi bir türlü anlamıyorum. 3'te 1 maaş alan Fabri bile bu sene en az 2-3 tane maç kurtarışı yaptı. Muslera 3 senedir şu maçta maçta nefis oynadı denebilir mi?
Yok defans kötüydü, yok şöyleydi. 3.5 M Euro alan 5-6 kaleciden biri ama geleni,gideni alıyor içeri. Muslera maaşına Kevin Trapp alınır be.