#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin Interin maci var izleyin o maci, dunya capinda kaleci nasil oluyor bi gorun
Su adama dunya capi demeyin artik.

Bunla neden 3.5m dan 3 yıllık imzaladık. Carrasco da 500 bine yaptıklarını yapar muslera nın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar lütfen sinirliyken yazmayın oyunculara.Hatası kadar kurtardıkları da var.
Şuan dolusunuz biliyorum ama sakinleşelim öyle.

Sözleşmeyi kapan yatışa geçiyor anlaşılan.Son zamanlarda formsuz olduğu bir gerçek.Birkaç dinlenmesi herkes için daha faydalı olur

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Evet yaptığı hata yakışmadı ama maçın kaybedilmesi Muslera yüzünden değil.

Evet yaptığı hata yakışmadı ama maçın kaybedilmesi Muslera yüzünden değil.
Macin kayip etmesini tek suclusu Muslera degil tabi surda kimse onu demiyor
Ya arkadaslar SU topu Cenkin ayagina veren birisi hala nasil arkasinda durabilirsiniz. Bana ''Muslera'' kurtarisi gosterin bi tane bu sezon?
Calismiyor o kadar belli ki

Hala muslera yi paklama çabaları var. Geldiğinden beri forumda ilk eleştirim olacak kendisine. Muslera bugün maçı besiktasa vermiştir, o hatadan sonraki kurtarislari da besiktaslilarin malligidir. Eski sezonlarda onundeki def ile bu kadar diye yediği golleri ben dahil hep savundum. Ama artik kendisi tabiri caizse kalede güven vermiyor.

Bazı oyuncularla zamanında yolların ayrılması gerekir. Birşey demiyorum artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Canı sağılsun hatasına takılmıyorum ama kardeşim bıktırdın defansa pas atmandan,ulan defans pas yapamıyo inadına adamlara pas atıyon

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yüz kere dedik adam düşüşte diye.ne hakla yıllık 3 milyon euroya sözleşme imzalandı anlamış değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt