#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahmi, yazdığımın hiç bir yerinde böyle bir ifade yok. Farkındayım sinirlisin ama bu sinirini benim mesajlarından çıkarma lütfen. Ben sinirli değilim, hayal kırıklığına uğradım ama bu sadece Muslera ile alakalı değil, misli ile Tudor ile ilgili.

Senin mesela yedek kaleciyi tercih ettiğini biliyorum ama benim o kaleci hakkında hiç bir fikrim yok, bu yüzden Musleranın yerine oynasın demem benim açımdan sağlıklı bir değerlendirme olmaz.

Bu maçı Muslera yüzünden kaybetmedik, evet hatalı kabul, hem de büyük bir hata ama bu maçta gol yiyeceğimiz belli idi, gol atmak için ise çok az atak yaptık.
Bende tanimiyorum ama denesek nolacak yani Muslera'dan cok daha mi kotu olacak?

Yedeğe alınması lazım, yeter artık be

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sneijder ve melo son sezonlarinda bok gibi oynadiklari için elestirildiler

muslera da bok gibi oynadigina göre muslerayi da elestiriyoruz

2021'e kadar 3.5M alacak bu arkadaş. Aynen baba hep defans suçlu,sempatik falan.. Bunları geçen seneden beri söylüyorum ama her seferinde linç yiyorum.

Bu maç belki 0-0'a kilitlenecekken ne hale geldi bir anda. Elbette tek suçlu kendisi değil ama yeter ya. Bu fiyatlara rahatlıkla çok çok daha iyi isimler alınır.

Volkanla aynı ayarda suan

2021'e kadar 3.5M alacak bu arkadaş. Aynen baba hep defans suçlu,sempatik falan.. Bunları geçen seneden beri söylüyorum ama her seferinde linç yiyorum.

Bu maç belki 0-0'a kilitlenecekken ne hale geldi bir anda. Elbette tek suçlu kendisi değil ama yeter ya. Bu fiyatlara rahatlıkla çok çok daha iyi isimler alınır.

Sen Muslera'yı bırakta Tudor'u artık nasıl savunacağın onu söyle?

Golü çok ters vakitte yedi açıkçası. 60-65'te falan yese hadi neyse de tam 2. yarıya çıkmışız, aklımızda belki plan var vs. Hop, gol. Olmadı.

Kaleci rotasyonu yapmayan Tudor efendinin suçunu da es geçmeyelim. Sezon başından beri sadece kupa maçında Carrasso'yu oynattı. Ligde de biraz oynatsa belki rekabet oluşurdu.

senin orgasm oldugun belhanFLOPOGLUFLOP ne yapti anlatsana ? Sene basindan beri dedigimin HER HARFI cikti degil mi

Muslera IYI KI HATA yaptin sende. Kac aydir ha patladi patlayacak dedik. Ondan sonrasi zaten bu ligin üstünde oldugunun göstergesiydi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Git belhandana orgasm olur

At kafalı olduğun yorumundan belli. Belhandayı zaten her kötü oynadığında eleştiriyorum. Bu yorumu yazarak zaten muslera nın ilk neferi oldun. HO

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

At kafalı olduğun yorumundan belli. Belhandayı zaten her kötü oynadığında eleştiriyorum. Bu yorumu yazarak zaten muslera nın ilk neferi oldun. HO

senin belhandanin ilk maclarda bile orgasm oldugunda, dedim bok gibi oyuncu bundan fazlasini beklemeyin. Sen ise futbol bilgisizliginden dolayi birseyler atip durdun. Sneijderin sol tassagin en kisa kili olmayacak adam ugruna yolladik

senin belhandanin ilk maclarda bile orgasm oldugunda, dedim bok gibi oyuncu bundan fazlasini beklemeyin. Sen ise futbol bilgisizliginden dolayi birseyler atip durdun. Sneijderin sol tassagin en kisa kili olmayacak adam ugruna yolladik

Sneijder ayakta duramıyor , yazdığın lafa bak. Fransa liginde düşmemeye oynayan takımda maçaların %70 inde kadroda yok. Belhanda değil X bir isim gelse yine aynı şekilde savunurdum. Boş yapma yani kısacası.

Doğru! Şimdi gördüm! Keşke sen haklı çıksaydın onu korumakla ama en geç başak maçından sonra böyle olacağı belliydi.

ben bugün bile kötü hoca olduğunu düşünmüyorum zaten. Ancak kazanılan maçtan sonra bile sürekli tartışılıyor. Bu birliktelik artık kimseye fayda sağlamaz. Bazen ayrılmak doğru yoldur.

Sneijder ayakta duramıyor , yazdığın lafa bak. Fransa liginde düşmemeye oynayan takımda maçaların %70 inde kadroda yok. Belhanda değil X bir isim gelse yine aynı şekilde savunurdum. Boş yapma yani kısacası.

Baska bir isim gelse bende savunurdum. Belhandayi DEGIL. Cünkü gidisatini BILDIGIMDEN DOLAYI. Ama senin gibi sözde hersey bilenler itiraz ediyor, hatta asaglamaya calisip duruyordu. AHANDA SONUC.

Feghouli de mesela dedim iyi oynar toparlanir. Bugün belki de Nando ve Maicon ile en iyi adamdi bizim adimiza. Ofansif bölgede görünen TEK ADAM

pis hata yaptı ama fakrıda engelledi arafta bırakıyon bizi muslera

hata yapmasi cok ama cooook iyi oldu kendisi icin. Habire bir bombayla kendisi de yasiyordu. Simdi orta morta islerini daha iyi calisir , daha iyi odaklanir (macin sonrasinda zaten main man oldu ).

Kaptanligi bana glre Maicona versinler. Polemik de baya yipratti kendisini

Bende tanimiyorum ama denesek nolacak yani Muslera'dan cok daha mi kotu olacak?
Bilmem, bilmediğim hiç izlemediğim için kesin bir şey diyemem.

Ama Formsuz olan bir oyuncunun yerine alternatifin var ise neden olmasın, gayet tabi denene bilir. Alternatif olarak görmem sırf Forum'da paylaşılan kariyeri ile alakalı yedek kalecinin, izlediğimden değil.

yapılmayacak bir hata yaptı 1-0 yenik duruma düştük ama sonrasında takımın kırılganlığını, kalan dakikalarda bir düzine rakibin kaleciyle karşı karşıya kalmasının suçunu yüklemek en hafif tanımla artniyetli bir yorumdur. 2 golde hatalıdır ama o golü yemeseydi de bu maçı kaybederdik. Diğer maçlarda da mı topu eliyle kaçırdı? Serdar hata yapar, Maicon hata yapar, Fernando hata yapar, Lato hata yapar, Muslera hata yapar. Oyuncu hata yapar gol yersin, kaybedebilirsin de o hatayla ama takım böyle kırılgan olmaz, olamaz.

İyice ezik takım bahanelerine sığındık 3 gol yemişiz, bahanelere bak Muslera o golü yemese yenebilirmişiz. Başakşehir maçında ne oldu peki? Trabzon maçında? Bu şuna benziyor aleyhinde 1 penaltı, 1 kırmızı verildikten sonra 6 gol yiyen Beşiktaşlıların kılıf aramalarına benziyor bugün 5-6 olabilirdi. 1'i yiyen Muslera 5-6'yı da çıkardı.

Biz bu maçı kaybedecektik bunu kadroyu gördüğüm an söyledim korkak adam, sadece rakibi durdurmaya odaklanıp asıl işini yapmayan adamla bu iş olmaz.

Sadece bu maç için demiyorum (ki bu maçta gol haricinde kötü denemez) sezona net kötü başladı, motivasyon sorunu var gibi. Hoca değişikliğiyle toparlayacak, eski günlerine geri dönecek bence. Kredisi en fazla olan adam şu takımda...

Her şeye rağmen yapılan kontrat yanlıştı, Muslera kalmamalıydı demiyorum tabiki kalacaktı lakin futbolcu kendini garanti de hissetmemeli. Hissedince motivasyon sorunları oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt