#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'yı çok severim ama dün akşamki yaptığı hatalar bardağı taşıran son damla oldu.Eğer böyle devam ederse sezon sonu yollar ayrılsın.4.yıldızı aldığımız seneden beri kötü performansı var.Hadi 2 senedir önündeki adamlar kötüydü dedik ya şimdi çok mu kötü defansımız var.Maicon,Serdar gibi uyumlu stoperlerimiz ve Mariano gibi kaliteli bir bekimiz var.

Kaç senedir Galatasaray'a maç kazandırdığını görmedim.Mesela Ospina veya Ochoa alınabilir Nando'nun yerine.

Erman Toroğlu: Sneijder’e neler dendi ama Muslera otursun Carrasso oynasın diyemiyor kimse. Bu Muslera’yı eleştirmek yasak mı ? Bu tarz verdiği 10. maç en az.

Yine klasik gitsin kalsin etsin muhabbetleri

adam 3,5 milyondan uzatti kontrati , boyle bir gonderme satma sansin yok kendi istemedikce

Yine klasik gitsin kalsin etsin muhabbetleri

adam 3,5 milyondan uzatti kontrati , boyle bir gonderme satma sansin yok kendi istemedikce

Tek Muslera değil ki. Gelen tüm oyunculara maaş kapısı 2.5’dan açılıyor. Ndiaye gibi Osmanlı’da 500 bin euroya oynayan bir adam bile burada 2.7 alıyor. Büyük maaş dengesizliği var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tek Muslera değil ki. Gelen tüm oyunculara maaş kapısı 2.5’dan açılıyor. Ndiaye gibi Osmanlı’da 500 bin euroya oynayan bir adam bile burada 2.7 alıyor. Büyük maaş dengesizliği var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avrupadan gelen elit oyuncuların maaşlarını anlıyorum az çok, fazla maaş vermeden almak zor, adam neden Türkiye'ye gelsin, ama yerel yabancılarla yerli oyunculara verilen paraları hiç anlamıyorum. Selçuğa 1m verseydik oynamaz mıy dı? Yada Ndiaye. Aynı zamanda uzun süre takımda kalmış yaşı ilerlemiş oyuncular la da yenileme yaparken, aldığından çok yada aldığı kadar vermeyide anlamıyorum. Adam zaten burayı görmüş, sevmişse kalmak istiyorsa, yaşı da ilerlemişse daha düşük bir maaşa neden oynamasın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Musleranin kredisi sonsuzmus lol. Bu forumdan bisey olmaz yorum yapmaya gerek yok. Tipik bir ulkenin lider partigi gibi dusunenlerden bir farki yok. Kredisi sonsuz - boyle biseyde yok boyle sektorlerde dunyada.
Grow the hell up, folks.

Ben eleştirmesin mi dedim sorun muslera değil başka şeyler onları gözden kaçırıyorsunuz sonra omo mosloro yozondon yenildik diyorsunuz
Son derece onemli bir ayrim yapmak gerekir.
SADECE Musleranin yuzunden kayipetmedik, ama ama ''critical juncture''de buyuk bir hata yapip oyunun bozulmasina izin verdi.
AYRICA Musleranin bu sezon komple performansi ile alakali yorumlar goruyorum cogu zaman, hatta gecen sezon bile.

Muslera neden sevildi ilk zamanda? Maclari kazandirabildigi icin ama bunu 2 sezondur gormuyoruz. Muslera bunu yapamiyorsa eger artik benim gozumde average'den dusuk bir kaleci baska buyuk bir numarasi yok

Peki bunun hakkinda konusalim bence, dunku mac ile ilgilli degil sadece ama dedigim gibi dunku mactaki yaptigi hata Musleranin ve taraftarlarin cogu arasindaki iliskinin kirilma noktasi oldu. MUSLERA 2 SEZONDUR IYI PERFORMANS SERGILEMIYOR BUNU KONUSALIM LUTFEN.:) Ya dun belki soyle denilebilir, a bad day at the officce, aama Musleranin hergun ofisde kotu gunu var.

Son düzenleme:
sonsuz kredisi var nedir yahu ? bir maç parasını verme bakalım ne yapıyor seni ?
metin oktay dirilse kalksa kötü oynasa eleştiririm ben . az para almıyor bir zahmet maç da kurtaracak. tabi hayrettin, leo franco,volkan demirel gibi çuvalları izledikten sonra muslera'nın bir dönem işini düzgün yapması gözünüzde çok büyüttü.
saygı duyarım severim de ama böyle oynarsa kesinlikle yedeğe çekilmeli. ilk goldeki hatayı amatör kaleci yapmıyor.
zaten o gole kadar maça ortaktık zira savunmada kalıp kontra kolluyorduk sonrasında gol atalım derken dünya pozisyon da verdik gardımız da düştü.

melo gitti sneijder gitti şimdi kafayı musleraya taktılar . elle tutulur 3-4 adam var onlarda gitsin rahatlayın.

Muslera yi begenmeyenler Hayrettini izlememis universitelilerdir.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt